Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! ha rá kattintok a piacra https://prnt.sc/HzaKg3o80I8U le fagy minden, tudom hogy hétvége lesz azért jó lenne ki javítani !!
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Nagy tisztelettel kérdezem az illetékeset ??Nem lehet meg oldani a piac vásárlási fagyást ?? Nagyon bosszantó de azért köszönöm a választ ha valaki méltat rá!! Köszönöm!
     
  3. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Kedves Sárkány Dolgoznak probléma megoldáson. Kérem légy türelemmel.

    Jelezném Belépéskor tengere 10 százalék plusz nál tehetség iknok eltünek, új bol kalibrálni https://prnt.sc/zHK_BtInQb8n
    Jelezném ezt is 50/3 mon akad játék,szagat admirálisoknál is Más játékosok igy jelenek meg https://prnt.sc/gUTWtTgVQ5dh zászló szerintem banolás helye lenne fel van akadva.
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Bravó!!
     
  5. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Szia!
    Remélem jól értem, amit írtál, és a mestertehetség menüje "tűnt el nálad", a képen amit linkeltél az ágyútöltő gombok látszódnak. Ezt elméletileg magadnak meg tudod oldani, ha az opciók menüre kattintasz, majd a Konfiguráció indítása gombra. Azon a részen látod, miket tudsz újraindítani, köztük a mestertehetség menüt is. Ha pedig csak odébb akarsz vinni valamit, pl. az ágyútöltő gombokat, ugyanez a konfigurációs menü szükséges. Ha benne vagy, az egér megfogásával, vonszolva oda tudod tenni, ahová szeretnéd.
     
  6. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Nem volt jobbra ,bara húzva, belépéskor tehetség ikonok nem eltüntek, úgy kellet meg nyitni tehetség ablakot új bol ki választani mi legyen kint igy jötek vissza ikonok. Folyamatos dolgok ezek, Ágyuk belépés kor raktárba kerülnek Pl. https://prnt.sc/9PSMC4uQLCOk Így kellene lenije folyamatosan.
     
  7. -Sirály-69

    -Sirály-69 Fórum-zöldfülű

    Szia! Atlantiszból visszajöttem és a hajó nem vált át, már többször próbáltam kilépni, belépni, Atlantiszba visszamenni újból kilépni semmi nem változik több órája igy szenvedek kilép belép és nem vált át. https://prnt.sc/ni3OtSQcvFTN Valamit csináljatok mert ez igy nagyon gáz!
     
  8. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Sziasztok! Előre is elnézést a kérdésemért, de a fejlesztők, akik ezeket a sok okos újításokat kitalálják, játszanak is a játékkal? Kipróbálják egyáltalán, hogy felhasználóbarát-e?
    Régen nagy monitorral tudtam játszani, Mac gépen. Ígérték, de azóta sincs meg a fejlesztés arra a rendszerre.
    Ezért kénytelen voltam váltani, most laptopon játszok, 600 x 800-ra állítva. Sajnos csak ezt tudom beállítani ezen a gépen. Alig férnek el a ikonsorok, ablakok. Sok ablak belóg így is a tengerre.
    A próbaablak, ha sok szöveg van írva a feladathoz és több feladat van felvéve, kitakar mindent. Nem lehet összecsukni, régen lehetett. Most bekerült egy plusz ablak, amin én már csak a tengerre tudok kitenni. Ráadásul nem az utolsó jutalom vagy akció van felül, hanem a legelső. Le kell görgetni az aljára. Nem lehetne ezt visszaállítani az előző verzióra? Nem beszélek más nevében, de szerintem ez az újítás nem sokaknak tetszik. Köszönöm.
     
    Drake*, ❤__* és sárkányos kedveli ezt.
  9. ¤CROSS×

    ¤CROSS× Fórum-zöldfülű

    Én is laptopról játszok, de nekem 800x600*-on is van bőven helyem! https://prnt.sc/JsBBrkuohTFb
    Esetleg próbáld meg a felület méretezésén változtatni hiszen az pontosan azért lett kitalálva, hogy alacsonyabb illetve magasabb grafikán is lehessen változtatni a játékablak felületén! ;)
     
  10. Üdv! Ázsiai szerveren mikor fel veszek egy ládát, akkor nem írja ki mi volt benne. És a npc- nél sem írja ki mit adott, se akkor ha csillit veszek fel! Rossz így játszani. Jó lenne mielőbb kijavítani! Most kezdtem el nem régen a próbát, és alig telt el 10 perc. és aztán meg csak megszakadt, ezt is meg kellene csinálni, roppant idegesítő mikor majd nem kész már a ember, és megszakad :(
     
    Utoljára szerkesztett: 11.7.23
    xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.
  11. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Nekem nem ekkora a felületem akkor sem, ha teljesen lekicsinyítem. Mekkora a kijelződ felbontása a laptopon?
     
  12. ¤CROSS×

    ¤CROSS× Fórum-zöldfülű

    1024x768, de attól még neked is elkell, hogy férjenek a dolgok! ;)
     
  13. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Nekem 1366x768, és magasságban nem lesz több helyem, csak szélességben egy kicsit több hely lesz. Ez a függőleges magasságom: https://prnt.sc/amL-QEiT9rVy
     
  14. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Valami változtatás történt a legénység megjelenítésével? Nem látom a vásárolt közösségi bérenc, vagy bármi más eddig itt megjelenő legénységet. Most hol tudom feltenni a hajóra?
     
    Naksi kedveli ezt.
  15. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép estét mindenkinek! Mi történt ? Hova lettek a legénységeim ? Nem látom, hogy a Közösségi őr meddig aktív? Ez hiba?? Köszönöm a gyors választ! Ázsiai szerveren ! Ha valaki tud valamit az írja ide,mi is van? Nem látom ha lelövök valamit mit is adott? :(
     
  16. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

  17. BA_Arthur

    BA_Arthur Board Administrator Team Seafight

    Jelentettük tegnap. Javítás alatt. Csak megjelenítési hiba.
     
  18. -Ria-

    -Ria- Utánpótlás-írogató

    Siasztok! Az információs sáv helyett ez az ablakos megoldás a lehető legrosszabb. Remélem, ez is inkább javítás alatt, mintsem így marad.
     
    Radzeer(hu) kedveli ezt.
  19. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Köszönjük a semmit, tipikus bp, megszoksz vagy megszöksz...
     
  20. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Sziasztok, a vulkános próbákat már nem lehet felvenni?
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.