Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok !
    A Mai napi belépési bónuszom szürke pedig még nem nyitottam ki !
    Amerika szerver
     
  2. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Haladó

    Szia én tegnap este már megtudtam csinálni.
     
  3. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Szia, nekem ma reggel sem volt aktív :( Azt nem tudom, hogy előtte a másik két próbát meg kell-e csinálni, hogy a vulkánost felvehesd. Úgy rémlik, hogy előtte simán felvehető volt.
     
  4. xSZIBILx(HUN)

    xSZIBILx(HUN) Aktív író

    Sziasztok!Nem igaz hogy napok óta nem lehet látni mit kapunk a ládákból,csilikből hajókból,stb,stb,ezzel kellene kezdeni valamit,légyszi nézzetek utána,előre is köszike;)
     
  5. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Sziasztok, próbálok infót kapni cseten CM-től, de nincs senki. Ismét szeretném jelezni, hogy nem tudok próbát felvenni. Ma már egyik próbám se aktív, pedig elvben délben indul újra. Megtennétek, hogy utánajártok ennek? Köszönöm.

    Elnézést nem írtam, az event próbáira gondoltam.
     
    Utoljára szerkesztett: 13.7.23
  6. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szia! Szép estét kívánok! Át lett alakítva, hogy amit kapunk ládákból, csilikből , és egyéb dolgokból, azt egy csetablakban tudod megnézni! Amit a kikötőben találsz fent baloldalon a legvégén..Ott van egy cset ablak és ott tudod a zsákmányt követni, azt meg kell nyitni a legalsót, és ott lesz a közlemény, másik meg a zsákmány! Remélem tudtam segíteni ! Jó játékot kívánok mindenkinek!
     
    Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  7. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép estét mindenkinek! Van ez a cset ablak, amiben meglehet nézni a zsákmányt! Rá teszem a lakatot, de minden alkalommal annak ellenére eltűnik! Másik dolog, hogy nagyon nagy ez a ablak, és nem lehet testre szabni, értem ez alatt, hogy össze csukni, meg kisebbre tenni! Jó lenne, ha ezeket a változásokat mi előbb megcsinálnák rajta. Mondjuk olyanra, mint a kedvenceknél az tejesen jó lett. Köszönöm! Bár nekem az lenne a legjobb, ha a eredi állapotba vissza állna!
     
  8. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    szép napot!!állandoan frisitik a játékot de nem jobb vele csak még rosszab!!fel veszek egy védelmi burát és az idö ezzel a frisitésekkel megy el nem a játékkal nem kellet volna idö korlátot rakni a játékra igy nem lehet normálisan játszani!!!
     
  9. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    nagyon jól sikerült a frísítés hogy a őrt nem is tudom aktiválni gratula!!!írtam nem jobb a játék ha nem roszab lett!!kell nekünk az újitás !!
     
  10. Üdv! Felvettem a próbát Ázsia szerveren még egy félóra se telt el, és aztán eltűnt a egész! Nem értem miért csinálja, de már nem a első alkalom! :( Jó lenne ezzel kezdeni valamit, mert nagyon idegesítő, mikor a ember csinálja, és már megvan belőle a fele vagy több, és akkor egyszer csak bont mindent! Kezd ellőről ! Na nekem ehhez nincs idegrendszerem! :(
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    szép estét mindenkinek! Szeretném bejelenteni, hogy az a ablak ahol a zsákmányt lehet nyomon követni mindig eltűnik, hiába van le lakatolva!!! Ezt nem lehetne megjavítani ?? És nem lehetne ezt a ablakot, úgy megoldani, mint a kedvencekét? Mert hatalmas helyet foglal el, és ez nem igazán jó így! Várom választ, és köszönöm szépen! Szép napot, és jó játékot!
     
  12. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Tapasztalatom szerint, ha le van lakatolva, mindaddig ott marad, ahová helyezem, míg ki nem logolok, vagy töltöm újra a játék ablakát.
    Nem tudom, hogy ezt szándékosan tervezték-e így, vagy hiba, de jelezni fogom, a véleményeitekkel együtt.
     
    Naksi kedveli ezt.
  13. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Pár óra játék után, ha megnyitom a ezt a bizonyos ablakot és átváltok a zsákmányra egyszerűen le fagy a játék...Légyszi, könyörgöm, legyen opcionális, hogy ki hogyan szeretné, mert ez így egy vicc...
     
    .*Sirius*. és Naksi kedveli ezt.
  14. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Üdv! Sajnos mikor lelakatolom a cset ablakot ahol a zsákmányt tudom követni, minden egyes ki be lépésnél eltűnik nekem is. Ázsiai szerver! Nagyon nagy helyet foglal el, zavaró, sajnos nem lehet kisebb se venni se össze csukni se semmi :( Jó lenne kezdeni ezzel valamit mert ez nem jó így.
     
  15. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ugyanazt a hibát felesleges többször jelezni, ugyanazt leírni többször is.
    Csak annyit tudunk tenni, hogy türelmesen várunk, erre kérünk titeket is! Mi figyelünk, továbbítjuk az észrevételeket, de a többi már nem rajtunk múlik.
     
  16. Pecike

    Pecike Utánpótlás-írogató

    hali nem lehet javitani. csak ki-be lépés után
     
  17. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nekem nem kellet ki-belépnem hozzá, azonnal tudtam, amint nem lőtt semmi.
    Esetleg egy szervert, ha írnál, megköszönném! Mindenki mástól is ezt kérném, ha egy hibát jelez, egy szervert is írjon!
     
  18. Pecike

    Pecike Utánpótlás-írogató

    ja bocsi eu7. de ahogy megfigyeltem, csak a 50 fölötti bossok után nem enged javitani pl Óceánok hercege, hiába váltok mapot. lövök rá valamire
     
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Örülök hogy időben be került az event ismertetője Az esemény ismertetője ITT olvasható, a visszajelzéseket pedig IDE várjuk. De sajnos nem tudok tovább haladni a tájékoztatásnál:(https://prnt.sc/SFWtofczeoAZ. Köszönöm a választ!!
     
  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Ez nem hiba, hamarosan látni fogjátok. Akkora kerül ki minden, amikorra kérik. Köszönöm a türelmet!
     
    sárkányos kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.