Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. L4l10307

    L4l10307 Utánpótlás-írogató

    Próbáld meg levenni a páncél lemezt majd tedd vissza és a sebzés problémád meg oldódik az ágyúkkal szintén nálam is fenn állnak ezek a hibák de nekem ennyi emgoldja
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Szeretném kérdezni hogyha pld a naplót szeretném meg nézni azt nem engedi !! Na persze a többit sem ki lépek és nem enged vissza !! Csak nagy fehérség!! Még mindig külső támadás vagy mi ez ?? EU1 Köszönöm a választ.
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem tudok jelenleg ilyesmiről, még csak nincs is problémám ezzel kapcsolatban. Nálam megfelelően működik, átlépve EU1-es szerveren is.
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm a válaszod!! Ha még előfordul küldöm a fotót!!
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Elhiszem anélkül is.:) Bár nem feltétlenül a játékkal van gond minden esetben, azért érdeklődök mástól is, sosem lehet tudni, főképp mostanság.
     
  6. MURAT2022

    MURAT2022 Utánpótlás-írogató

    Szép jó napot kívánok! Az lenne a problémám , hogy fel vettem egy próbát, és el is kezdtem csinálni, de alig telt el 5 perc amikor látom, hogy megszakadt a próba. :( Akkor most megint menjek vissza a kikötőbe :( Sokkal egyszerűbb lenne, ha feltudnám venni a próbát akkor is, ha nem kell vissza cammogni a kikötőbe :( Nagyon szépen kérem, hogy a problémát hárítsák el mielőbb! Tiszteletem, és köszönöm!
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ahogy nézem az időpontot, mikor jelezted, gondolom ebbe futhattál bele: "bizonyos "napi küldetések" 6 óránként visszaállnak! Pontosabban a 21. szint-40-es szintig". Érdemes a piros betűs részeket elolvasni. Ez azt jelenti, hogy ha 18:00-óráig stb. nem fejezed be, és adod le, akkor megszakad. Sajnos igen, vissza kell menni felvenni újra a kikötőbe, mindaddig, míg nem döntenek úgy, hogy ezen változtatnak.
     
  8. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Nekem az a gondom, hogy annyira nagyon fagy a játék, hogy nem lehet játszani :( Ez Ázsiai szerveren van! Másoknak is fent áll ez a probléma? Köszönöm szépen!
     
  9. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv nektek! Admin jó napot kívánok! Be szeretném jelenteni, hogy Ázsiai szerveren annyira fagy a játék, hogy nem is tudok játszani, pedig nagyon szeretnék ! :( Nem értem mi lehet a ok? Sok mindent megpróbáltam, de semmi javulás nincs! Kérem valamit tenni a fagyás ellen, mert napok óta fenn áll már, csak nem írtam ide, mert láttam a felettem levő is írt ide, de annak, hogy lett volna valami válasz én sehol se látom! Remélni tudom csak, hogy én kapok választ! Üdv! Köszönöm!
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Jeleztem a problémát akkor is, most is.
    Külön minden ilyen jelzésre fórumon ha nem is reagálunk, természetesen jelezzük. Még ilyenkor is, ha fennáll a lehetőség, hogy ismét DOS-os támadás van folyamatban.
    Ezt azért ti is látjátok, elég sokszor volt mostanság 1-1 közlemény ezzel kapcsolatban. Mint azt írják, folyamatosan figyelik, dolgoznak a problémán, de míg nem sikerül végleges megoldást találni, addig elő fog párszor fordulni.
    A másik dolog, amivel szintén tisztában kell lennie azoknak, akik ázsiai, amerikai szerveren játszanak, ott más dolgok miatt is problémás lehet a játék, azok a szerverek elég távol vannak, itt már a távolság is közrejátszhat.
     
  11. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! A játékostársaim közül sokat nem enged be a játékba Pld EU2 én amíg tudok bent maradok hátha ki lépek és nem enged vissza !! Ez csak tájékoztatás!! Köszönöm.
     
  12. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    sziasztok mindenkinek! Szeretném bejelenteni, hogy az a térkép ahol sok a láda, és 100 szörny kilövésé után lehet be jutni ! Hibás ! Szinte nem voltam bent kb 5 mp.-et, és azután ki is dobott! Ázsiai szerveren van! Máskor is előfordult már, hogy a kelleténél előbb kidobott onnan , nem egyszer, nem kétszer! Az a idő is eléggé kevés amit ott lehetne tölteni, nem még így, hogy mindig, hol 5 mp előbb kidob onnan, most meg máris kidobott szinte csak 5 mp töltöttem ott! Szeretném ha minél előbb ez meg lenne oldva ! Köszönöm szépen!
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  13. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    sajnos az uralom arénája csoportos térkép 2 napja nem enged be de ez csak a kezdeti hiba .a játék szerver naponta kidob a játék bol és utána nem enged be a fő oldal be fehérediik ugy mint a tengertérkép és visz lát a játék nak ez minden napos miért nem lehet ezt kijavitani kérdezem én ez a probléma másoknál is fenn ál de nem csinálnak már honapok ota semit az idő met ki fizeti meg jo lenne kompenzálni mert event alat legaláb 10 szer dobot ki a játék több orára vissza lehet nézni ...meg javitani a hibát mert nem a netem se a gépem rosz hanem a játék gépem i5 memoria32g videokártya 5g ddr ugy hogy ez nem rosz net89mbps
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.8.23
  14. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Nem mondom, hogy a játékban nincsenek hibák (mindig vannak, és lesznek, ami javításra szorul), ráadásul a dos-os támadások sem könnyítik meg a dolgokat, de ilyen jellegű probléma esetén felmerül az a lehetőség, hogy időnként az interneted szakadozik valamiért. Csak találgatok, mivel ezt mi (másoktól még nem olvastam, hallottam), legalábbis én nem tapasztaljuk- tapasztalom. Ha wifit használsz, ez a szakadozás gyakori lehet. Mindenesetre szétnézhetnél a routered körül. Talán egy újraindítás nem ártana neki.
     
  15. ™Bajszi™

    ™Bajszi™ Fórum-zöldfülű

    Rengeteg a hiba! Jelenleg megjelenítési hibákkal szenvedek, többszöri kijelentekzéssel sem tűnik el pl a Kitörő káosz Aréna sávjelzője, ahol az állást lehetne követni....
     
  16. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Jeleztem amit írtatok, a Tamika22 jelzését még akkor, mikor válaszoltam neki. Attól, hogy esetleg másra is gyanakszok, nem feltétlenül a játék hibájára, még továbbítom a problémáitokat. De ez nem csevegő, a véleményeknek is megvan a maguk helye. Kérném a szabályokat betartani, köszönöm!
     
  17. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerveren annyira fagy a játék, hogy nem lehet szinte játszani sem :( ugye a védőaura is csak lejár :( Venni sem lehet, és napik egyet adnak az annyira kevés :( Kérem szépen minél előbb megjavítani a játékot! Köszönöm szépen!
     
  18. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    Sziasztok. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az aranyért vásárolható gerendákat hogyan lehetséges kombinálni az elváló burkolattal anélkül hogy az életerő ne csökkenjen? (Ugyanez elit gerendával nem működik)
    Mert ugy tudom, hogy ez nem lenne lehetséges és ez szerintem bug. Javítsatok ki, ha tévedek. Előre is köszönöm!
     
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Választ a kérdésedre nem tudok adni pillanatnyilag, de remélhetőleg hamarosan.


    Úgy néz ki, a játék rendben van, csak nem frissíti le magát valamiért.
    Nyissátok meg a böngészőt és töltsétek le a klienst, mikor futtatjátok, ez elkezdi frissíteni.
     
    Utoljára szerkesztett: 1.9.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.