Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szia, de a hasadék térképen sem érzékelte :( Olvastam, hogy megemelték, de akkor is nekem jó a védelmem, és nem lőhetne ekkorát rám. Nem értem miért volt szükséges ilyen nagyon, hogy emeljék a sebzését.. szia jó játékot!
     
  2. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Amennyiben úgy érzed, nem érzékeli az oroszlánbástyát a rendszer (bár nem tudok róla, hogy ilyen hiba lenne jelenleg), vedd le, és tedd vissza. Közben nézegesd, hogy feltéve- levéve mennyit sebez rád az NPC. Ebből látnod kell, ha van különbség. Amennyiben nem tapasztalnál bármekkora eltérést, amit rád sebez az NPC, kérlek írj supportra! De nem tartom valószínűnek, hogy ne látnál, sajnos tény, a Csillagharcos ivadék sebzését jócskán megemelték.
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Hali! Működik valakinél a játék? (Én dél óta nem tudok belépni.) Gondolom, nálam a probléma, különben az illetékesek már jelezték volna a hibát...
     
  4. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Két szervert megnéztem, mind a kettőre be tudtam lépni gond nélkül. Próbáld meg a böngészőn keresztül frissíteni a kliens letöltését elindítva, futtatva, ha esetleg nem tudnál akkor sem belépni, távolítsd el a klienst, és telepítsd újra, remélem meg tudod vele oldani!
     
  5. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! https://prnt.sc/K8g-nObXf9or Erről beszéltem a múltkor és nehezen hittek hát pedig most is ez van !! Seafight és nem máshol voltam!! Köszönöm.
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Senki nem mondott ilyet, hogy nem hiszi el, csak én már rég találkoztam ezzel. Ma sem láttam, csak úgy, mint akkor sem, mikor legutóbb írtad. Ettől függetlenül elhiszem, csak nem tudom, nálad miért jelentkezik ez folyton, míg nálam nem.
     
  7. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm a válaszod,hogy miért jelentkezik nálam azt én sem tudom , de minden resinél ez van ! Nincs szándékomban a moderátorokat ezzel terhelni de csak a tényeket írom le ! Evvel kapcsolatban még lenne mit meg osztani hogy a játékosok még véletlenül sem katitsanak az adatvédelemre mert át küld 1 fizetős oldalra! 1 pld a sok közül maradok tisztelettel!!
     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Kliens, vagy böngésző, amiben te ezt látod?
     
  9. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Resi után ha a kliens nem működik le töltöm a klienst ahogy javaslod ha nem indul a kliens és akkor ez van:(.
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Azért egy ideig várj, mert ezek a restartok nem azonnaliak. Az arra az esetre szól, ha már jó ideje nem indul el valakinél, nem tud lefrissíteni, ami azért nem túlzottan gyakori (igyekszek a mondandómat a lehető legpontosabban megfogalmazni, de úgy tűnik, nem minden esetben sikerül, ezért elnézést kérek!). Pontosan nem tudom, mennyi ideig érdemes várni, de én szoktam kb. 10 percet. Addig csinálok mást. Legyél kicsit türelmesebb, és remélhetőleg ez a jelenség nem fog megismétlődni nálad sem.:)
     
  11. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm a választ ! A türelem rózsát terem. Ki próbálom annyit + ér:)
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  12. Ágnes39HUN

    Ágnes39HUN Utánpótlás-írogató

    Hello! A tárgyalkotó műhelyben nem lehetséges ágyú fejlesztés.Csak 55 fontost kinálja fel.
     
  13. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Köszönjük, jelezve!
     
    L4l10307 kedveli ezt.
  14. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Úgy néz ki jól sikerült ez a frissítés.Kár hogy nem frissít a kliens.
     
  15. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Találtam egy olyan hibát, hogy elveszett szerelmet akarok letenni, de nem mindig teszi le https://prnt.sc/xojPEaUX3GCa , miközben azt mutatja, hogy letettem https://prnt.sc/Tp63fWx-hn3-
    Ez már tegnap is előjött a másik hajómnál (EU8), most meg itt ultra szerveren is.
     
  16. LastMinut

    LastMinut Utánpótlás-írogató

    nálam is volt ilyen
     
  17. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Azt hiszem mindannyian találkoztunk vele, továbbítva, bár ez "csak" megjelenítési hiba, ettől még nyugodtan lehet használni, csak jobban kell figyelni, mikor jár le (ezt a sebzéseden is láthatod).
     
  18. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Járnitanuló


    Csináld az event próbát és az első után már adnak.
     
  19. -janos-

    -janos- Járnitanuló

    Sziasztok az event leirásban irja azt hogy a hajók adhatnak ragyogó lelket. Eddig egyet sem kaptam ez hiba vagy csak nem volt szerencsém hozzá?
     
  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Amennyire sikerült megfigyelnem, bizonyos mennyiségű eventpot megszerzése után kezdtem kapni az NPC-kből. Pontos számot nem tudnék mondani, ne kérdezd. De csináld a feladatokat, lődd az NPC-ket, és majd te is fogod kapni. Bízom benne, hogy nagyjából jól látom-gondolom. Erről nem volt információ az ismertetőben.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.