Visszajelzés Vitaszoba: A nagyvezír árnyéka

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 17.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ide írjátok meg véleményeiteket a Nagyvezír árnyéka eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:

    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  2. David[hun]666

    David[hun]666 Járnitanuló

    Sziasztok, hol találom a megvásárolható csomagokat (Al’Mahareen doboz) mert sehol se találom
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Tengertérképen rákattintasz a boltra, mikor beadja az ablakát, ott a felső soron a Tárgyakra átmész, majd bepipálod a Különlegességek részen A nagyvezír árnyékát, itt az összes eventhez tartozó csomagot megtalálod. Ez az egyik lehetőség, de akár végig is nézheted a Tárgyak kínálatát, vagy esetleg kereséshez bemásolod az Al’Mahareen doboz -t, de akár elég beírni a doboz szót, és máris megtalálod.
     
  4. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Kérdezném, hogy a ragyogó lelkeket, meg a átkozott lelkeket hol lehet elkölteni, és mire ? Mert a piacon nem találtam semmit lelkekért, és a hajóknál sem, akkor most mi lesz a lelkekkel mindjárt vége a eventnek. :( Köszönöm.
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Tengertérképen a boltban a Nagyvezír árnyékánál vannak ezeket is, 4 féle Trófea csomag közül lehet (európai szervereken már csak lehetett, ott véget ért az event) választani lelkek váltásával.
     
  6. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv. Nekem az lenne a problémám, hogy fel veszem a próbát, és mikor már csak egy szörnyet kell kilőni , akkor egyszer csak eltűnik véget ér a próba. Most ez direkt így van csinálva? Miért nem lehet az, hogy arra akár 24 órát hagyni, nem mindig van ez a roncs amit kell szigonyozni, és akkor még ráadásul ez már másodjára fordul elő! Nagyon idegölő ez! :(
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ez egy ismételhető feladat (24 óra van rá, de ha valaki az újraindításáig nem fejezi be, megszakad), ami az európai szervereken délben indult újra, ahol te játszol, azt hiszem abban az időben, mikor nálad megszakadt. Erre neked kell figyelned, hogy befejezd, és leadd addig az időpontig.
     
  8. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv. Ázsiai szerveren játszom, és már amikor elkezdtem játszani este már akkor semmiféle újraindítás nem volt, mert már elmúlt, tehát akkor nem értem miért szűnt meg a próbám, csak úgy eltűnt. :( Köszönöm.
     
  9. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem a szerver újraindítására gondoltam, hanem a próbák is újraindulnak bizonyos időközönként, amit csak abból tapasztalhatsz meg, hogy minden nap ugyanazt a feladatot meg tudod csinálni, vagy pedig ha addig az időig nem fejezed be, ("eltűnik") megszakad. Ezek az eventes feladatok pl. nálunk Magyarországon a mi európai szerverünkön minden nap délben újraindultak, úgy mint sok rendes napi próba is. Azon a szerveren, amin te játszol, az ázsiain nagyjából a mi időnket tekintve ez este 9 óra (21:00). Itt este 21:06-kor írtad, hogy eltűnt a próbád, tehát feltételezem, ez 21:00 órakor történhetett. Ezt vagy megérted, és megjegyzed, vagy sokszor fogsz így járni, hogy nem tudod befejezni azt a feladatot, ami ilyenkor megszakad, és újra fel lehet venni.
     
  10. Pecike

    Pecike Utánpótlás-írogató

    hali Külföldi szervereknél jobb ezt melegébe lezavarni főleg ha nem vagy tisztába az időzónákkal