Segítség kérés!!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 26.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Elakadtam a 29.-es próbákat csinálom!
    Egy sötét alakKeresd fel Doktor Árnyjátékos karaktert!
    Menj a Biztonságos kikötő térképre!
    Monroe RobinsonDoktor Árnyjátékos
    aztán már többször is elmentem a kikötőbe Doktor Árnyjátékos karakterhez, de ott semmi nincs nem ad feladatot semmit! Vissza mentem 24-re de ott is ez a feladat van csak. Gondolom ez egy hiba lehet! :( ez a hiba miatt nem tudom csinálni, nem tudok haladni! Nagyon szépen kérem a Admint, hogy segítsen, hogyan tudom megcsinálni a feladatot ?? Köszönöm szépen!
     
  2. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Egy teljes főoldalas ki-belépés után (esetleg ha nem kliensből játszol, hanem böngészőben, akkor egy előzmények törlése segíthet/ megnézheted kliensben, ha eddig böngészőben nézted, vagy akár fordítva) nézd meg ismét a 28/1 feletti biztonságos kikötőben a Doktor Árnyjátékost, menj olyan közel hozzá, amennyire csak lehetséges. Ezek egyike sem oldaná meg, akkor supportra kellene írni, és ők megnézik neked.
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Nagyon szépen köszönöm . Mindent ki próbálok! :)
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  4. Doronya

    Doronya Utánpótlás-írogató

    Szép estét mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy milyen csomagot kell venni ahhoz, hogy a kalózjutalom kinyíljon? Megvettem a 14990 Ft- os csomagot és nem nyíliik ki! A válasz előre is köszönöm!
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Az Ünnepek között láda valamelyikét I-IV. Ezt írja, ha bármelyik kalózjutalmas csomag fölé viszed az egered.
    Mikor megvettem, be kellett zárnom a bolt ablakát, és újra megnyitni ahhoz, hogy kinyíljon. Remélhetőleg nálad is csak ennyi lesz a megoldás. Esetleg egy ki-belépés főoldalon keresztül, ha megfelelő csomagot vásároltál (remélem az ár, amit írtál csak elírás, mert a megfelelő csomag ára, ami a kalózjutalmat nyitja 14490 Ft).
     
  6. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Kérdezni szeretném, hogy az a Atlantisz jele mire jó? És azt mire lehet használni vagy be váltani ? Jó játékot mindenkinek! Köszönöm!
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Az Atlantisz jele fizetőeszköz, csomagokra tudod váltani. Tengertérképen a boltot megnyitod, a Tárgyak - Különlegességek - Atlantisz mellé teszel pipát, meg tudod nézni, milyen csomagokat kínálnak érte. Mindegyiknél látható, mennyi Atlantisz jele szükséges hozzá, a tartalmát látod, ha ráviszed az egeret, vagy rákattintasz magára a csomagra.
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Nagyon szépen köszönöm. :)
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  9. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Admin szeretnék segítséget kérni! Most következik a 31.-s vizsga csinálom a próbákat, de ott a elsőnél ahol több próba van, azt írja, hogy azt nem szükséges megcsinálni. Ahol kevesebb a próba oda az van írva, hogy ezt kell megcsinálni : Kalóz próbák 30. szint (vizsgához szükségesek)
    . Kérdésem az lenne, hogy ez tényleg így van? nem valami elírás? Köszönöm szépen.
    NévFeladatFelvétel helyeLeadás helyeJutalom
    Biztosítókötél10 db HRMS Renown II elsüllyesztéseMr. SmytheMr. Smythe1000 gyöngy
    Hercegi bizonyítékOkozz 1.000.000 sebzést Auricomous Npc-nekMr. SmytheMr. Smythe1000 gyöngy
    Cselvetés10 db Fuath megöléseMr. SmytheMr. Smythe1000 gyöngy
    Embert próbáló10 VCM Blizzard vagy VCM Bloodfang elsüllyesztéseMr. SmytheMr. Smythe1000 gyöngy
    A Kelet az Kelet (vizsga 31. szintre)30.000.000 ÉP sebzés VCMA Tyrannous admirálisbólMr. SmytheMr.Smythe+ 1 szint
    1 Extra fegyverhely
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem elírás, ez így van.
     
    Naksi kedveli ezt.
  11. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Higgy a szemednek, igaz az ismertető. (Bár ha kell 2500 korona a napi próbákból, úgy érdemes megcsinálni mindkettőt.)
     
    Naksi kedveli ezt.
  12. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép napot kívánok! Csak azért is írtam ide, mert a egyik ismerősöm annyira mondta, hogy a másikat kell nem ezt, nemrégen csinálta ő is a vizsgákat, és ez miatt én elbizonytalanodtam! Nagyon köszönöm!Boldog új Évet kívánok!

    Nagyon szépen köszönöm! Boldog új évet kívánok!
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.12.23
    .*Sirius*. és SM_Aura kedveli ezt.
  13. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! csak ezt szeretném tudni mi ez?
    2024-01-06 12:20:46
    Megszerezve: 1 x Elvarázsolt kunzit. kerestem a bibliában nem találtam köszi a választ!!
     
  14. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ismertető: Ékkövek és zsákmányzsákok között megtalálod.
    Ez egy házi kedvenchez való ékkő, Kunzit: kitérési esély bónusz (0,75 - 25,5%). A szinteket szintén meg tudod itt nézni, egyébként az Elvarázsolt 30-as szintű ékkő Kunzit esetén +22,5% kitérési esélyt ad felszerelve.
     
  15. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm szépen!!
     
  16. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok Mindenkinek! Szeretném megkérdezni azt, hogy melyik az a telefon amelyikről lehet játszani itt? És még azt is, hogy melyik az a böngésző amelyikkel működik? Köszönöm szépen a válaszokat ! ((Senki sem tud nekem segíteni ? :(
     
    Utoljára szerkesztett: 7.1.24
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  17. Üdv! Hogyha a fosztási értékem sokkal magasabb, mint aki fosztani akar engem, akkor az miért tud mégis lefosztani, ezt nem értem ?? Régen semmit se lehetett fosztani, ha a ellenfélnek kevesebb volt a fosztási értéke.
     
  18. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ebből a leírásból sokat nem tudunk meg, még azt sem sikerült-e a fosztás, mert maga a fosztogatás ténye még nem jelenti azt, hogy sikerült is. Ennél egy részletesebb kellene ahhoz, hogy esetlegesen (ha egyáltalán az) hibaként továbbítsuk.
    Az imént megnéztem előfordulhat-e, hogy hiba van benne. Amit láttam, az ellenfél értéke kisebb az enyémnél (mind a fosztogatási bónusza, mind a fosztogatásvédelme), amit a fosztás ablakában láthatok is, az értékre átkattintva:
    fosztás2.png
    fosztás.png
    Az első ablakban az értéknél láthatod a szem alatti menüben az én értékeimet, a fosztogatási bónuszom 29930, a fosztogatásvédelem 22470. Átkattintva a szem melletti ikonra, látható a felső XY kifosztott téged, ott az ő értéke szerepel a felső sorban, mint saját érték, ami 21212. Az én értékem itt, mint az ő ellenfele értéke szerepel, ami 22050. Mindaddig, míg az ő a fosztogatási bónusza kisebb az én fosztásivédelmemmel szemben megvédem az aranyamat, nem visz semmit, hiába fosztott ki. De attól tény marad, a fosztás megtörtént, legalábbis a kísérlet rá mindenképpen. A naplóban sem ír ilyenkor elvesztett aranyat, csak az elvesztett felszereléseket...
    Amennyiben a te esetedben nem ezt látod, hanem azt, vitt is aranyat az ő kisebb fosztogatási bónuszával a te magasabb fosztogatásvédelmeddel szemben, azt képekkel, naplóbejegyzéssel support felé elküldheted, bár itt is megteheted. Ebben az esetben tudjuk, mint hibát jelezni.

     
  19. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ha te úgy látod, hogy hiba van a dologban, akkor tégy úgy, ahogy kértem, köszönöm!
    Így sajnos nem tudjuk továbbítani hibaként, azt nekünk valamivel alá is kell támasztani.
     
  20. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Beléptem vízre, de csak a hajó van ott, és amik ki voltak téve nekem lőszerek stb, azok mind hiányoznak ! :( Most ez meg miért lett? Mi történhetett? Köszönöm a választ!