Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás 2024

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 8.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Jeleztem.
    A többin nem fogok vitatkozni, de ha én csak annyit írok neked: vettem egy csomagot, és nincs nyitva a kalóz jutalom. A resi után így látom. Te mit értenél belőle pontosan? Ezen gondolkodj el egy kicsit.


    Tudnak róla, javítva lesz.
     
    Utoljára szerkesztett: 11.1.24
  2. Üdv. A kikötőben, egyik event karakternél se tudok fel venni próbákat , ez gondolom hiba lehet, több valaki is mondta, hogy ők se tudnak fel venni, mert nem ad feladatokat több napja! Ezt jó lenne kijavítani.
     
  3. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Az event 2. szakasza Atlantiszon van, fent csak a Gólemes napi próbát adja meg esetleg a csoportosat, ha van ott napi próba.
     
  4. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nálam vannak fent is eventes feladatok. Kikötőben keressétek Sigurd Lundgrent, nála kell lennie. Ha abban a kikötőben nem találtatok, ahol néztétek, esetleg nézzétek meg egy másikban, remélem bent lesz nektek is!
     
  5. Üdv! De a kikötőben ott vannak a event NPC , de egyik se ad semmi féle feladatot üres mind! Ázsiai szerveren! Mások is panaszkodtak, hogy nem adnak feladatot több napja, és nekem se ad adnak! Ez valami hiba lehet szerintem!
     
  6. 1mnb

    1mnb Fórum-zöldfülű

    Szevasztok! Azt kérdezném, hogy mi az a Mennyei sárkány? Event próba adja, de sem a hajódizájnoknál, sem a házi kedvenceknél nem találom (pedig kaptam).
     
  7. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szia! Én úgy tudom, hogy azt majd lelehet vásárolni, ha több össze gyűlik.
     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    A hajód raktárában megtalálod.
    m_sárkány.png Mennyei sárkány.png
     
  9. Üdv! Ázsiai szerveren nem tudok fel venni event próbákat, mert mindig azt írja, hogy nincs számodra, nézzél be később ! Ezt többen is mondták már! Lehetne ezzel kezdeni valamit ?
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Jeleztem, ennél többet nem tudok tenni.
    Amit még ti, akik nem látnak bent feladatot, esetleg annyit megnézhettek, ha eddig böngészőben voltatok, kliensben (vagy fordítva) esetleg van-e változás...
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  11. Köszönöm. Megnéztem a Kliensét, de ott sem lehet fel venni.
     
    Naksi kedveli ezt.
  12. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szebb Napot!! Resit követően nincs Cunami Gólem és vadkan!! Köszönöm!! EU1