Nem értem amit Mugen írt

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: SF.game1, témanyitás ideje: 18.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SF.game1

    SF.game1 Utánpótlás-írogató

    Sziasztok! Kérlek valaki magyarázza már ezt el nekem:

    "Ahoy Kalózok!

    A legújabb Flash Player frissítés furcsa viselkedést okoz a kliensben ha Google Chrome böngészőt használtok. A kliens ilyenkor egy fekete képernyőt tölt be.

    Amíg a csapatunk megtalálja a végleges megoldást, addig alább olvashattok két ideiglenes megoldást:

    1, Méretezzétek át a kliens ablakot egyszer. (Kattintsatok az ablak szélére és az egér gombot nyomva tartva mozgassátok az ablakot. Ezt követően engedjétek fel az ablakot és állítsátok át úgy, amilyen méretben nektek megfelel.)

    2, Váltsatok vissza az ún. Pepper plug-in bővítményre. (A bővítményt - "Pepper Flash" - a Chrome böngészőn belül a Beállítások/Bővítmények pontban szerezhetitek be.)

    A Seafight csapata
    "

    Nekem ez nem világos.. mikor méretezzem át a kliens ablakot?? melyik a kliens ablak?? a tengertérképes?? és pepper plu-in-t én nem találtam :( nem tudok belépni!!! Hrrr....
     
  2. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    A pepper flash plug-in azt én sem tudom, hogy mi az, de azt tudom, hogyha nem akarsz böngészőt váltani akkor kis képernyőn kell játszani, amikor belépsz a tengerre akkor nekem kicsi képernyőn hozza be a tengert amihez nem kell hozzányúlni úgy elméletileg" jól fog pörögni a játék, de nekem ez sem jött be és mozzilláról játszok és semmit se hoz ki rendesen probléma nélkül megy a játék.
     
  3. szívtipró

    szívtipró Fórum-zöldfülű

    ezt sem ertem...... kis kepernyon kell jatszani? zoomrol beszelsz ami jatekban van??
     
  4. SF.game1

    SF.game1 Utánpótlás-írogató

    valaki ... DD segíts már! nem tudok tengerre lépni..
     
  5. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    10 perc és megmutatom, belogolok a nagygépről..
     
  6. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    [​IMG]
    én már vagy 1éve így játszom amúgy:D Több klántársamnak is elárultam már ezt a "hatalmas" titkot, és mindnek jobb lett..nemértem hogy a BP miért csak most jött rá..na de mindegy.
     
    Szivan kedveli ezt.
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Ugye türelmesek vagyunk, és nem sürgetünk senkit ha mástól várod a segítséget. Olvastad a közleményt annyit tudunk, ha nem megy használj más böngészőt.
     
  8. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Ne a DDnek hisztizzetek, ő csak FM...semmit nem fog tudni kezdeni a játékotokkal, max jelzi, hogy megint nyávog 1-2 ember, az helyett. hogy elolvasna mindent normálisan..