Ismertető: A Tél ünnepe 2013

Kategória: 'Archív: Főhadiszállás', témanyitó: Káosz, témanyitás ideje: 5.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Káosz

    Káosz Járnitanuló

    A Tél ünnepe 2013. december 1-én kezdődik és 2013. december 24-én ér véget. Az esemény ideje alatt a következő játékelemek érhetőek el:
    • új, lenyűgöző Bifröst hajódizájn
    • fosszátok ki Bjorgold NPC-t és szerezzétek meg a Jötnar házi kedvencet
    • gyűjtsetek mézeskalácsot és cseréljétek be hajódizájn részletre
    • különleges téli jégládák
    • szigonyozható jégtáblák

    Kérdések és válaszok

    Milyen extrákkal rendelkezik a Bifröst design?
    • 0-22. Elitszint esetén 12%-kal több károkozás, 10% szigonysebzés, 65.000 ÉP bónusz, 32.500 Vudupont
    • 23-24. Elitszint esetén 13%-kal több károkozás, 10% szigonysebzés , 71.000 ÉP bónusz, 35.000 Vudupont
    • 25-26. Elitszint esetén 14%-kal több károkozás, 10% szigonysebzés , 77.000 ÉP bónusz, 37.500 Vudupont
    • 27. Elitszint esetén 15%-kal több károkozás, 10% szigonysebzés, 83.000 ÉP bónusz, 40.000 Vudupont

    Szeretném megszerezni a különleges téli designt! Mit kell tennem érte?
    Az új téli designt a Tél ünnepének végén kapod meg, ha addigra sikerül összeszedned mind a négy részt. Minden egyes részletért más feladatot kell teljesítened.

    Az első részt a jégládákban találod. A jégládák kinyitásához jégkulcsokra van szükséged.

    A második részt a dühös hóembertől szerezheted meg. Győzd le és keresd a részletet a hátrahagyott zsákmányokban! Egy kis szerencsével meg is találod.


    [​IMG]

    A harmadik részlet megszerzéséhez bizonyítanod kell kapitányi képességeidet. Ezúttal az ajándékrabló eseményen kell helytállnod. A ranglista első öt helyezettje és öt másik véletlenszerűen kiválasztott játékos kapja meg a részletet. A ranglista naponta újraindul, tehát mindenkinek van esélye az élre kerülni!

    [​IMG]

    A negyedik részletért csak a hűségedre és kitartásodra van szükség. December 1. és 24. között nyisd ki az adventi naptár legalább 20 ablakát, és ha mindegyiket kinyitottad, megkapod a negyedik részletet.

    [​IMG]

    Arra az esetre, ha valamelyik részletet mégsem sikerülne megszerezned, tartogatunk még egy lehetőséget

    Nem sikerült mind a négy részletet megszereznem. Megkaphatom mégis a téli designt?
    Ne aggódj, így is mehet a dolog. A hiányzó részeket mézeskalácsért cserébe megszerezheted ha beváltod azokat. Mézeskalácshoz számos úton juthatsz, pl. süllyessz el esemény NPC-t vagy szigonyozz jégtáblát, de alkalomadtán a piactéren is megvásárolhatód.

    Mikor kezdődnek az esemény különböző részei?
    A Téli naptár december 1-én kezdődik és december 24-én ér véget. A Hóember december 4-én 12 órakor (helyi szerveridő szerint) jelenik meg és december 11-én 12 órakor (helyi szerveridő szerint) hagyja el a térképeket. Az ajándékrabló esemény december 13-án veszi kezdetét 12 órakor (h.sz.sz.) ls december 20-án délben ér véget.

    Hogyan szerezhetem meg az új házi kedvencet?
    A Jötnar kedvencet a mézeskalácsok beváltásával szerezhetitek meg a Fekete piacról vagy Bjorgold NPC által hátrahagyott zsákmányból is hozzájuthattok.
    A Bjorgold aranyért vásárolható lőszerrel lőhető. Ha sikerül megsemmisítened mielőtt eltűnik, akkor 6 db csillógó zsákmányt hagy maga után amiből olyan tárgyakat szerezhettek, mint gyertya hóember vagy Jötnar házi kedvenc. A hógolyó extra sebzést biztosít az NPC-k ellen! A Bjorgold NPC a Hóemberrel egy időben jelenik meg és tűnik el.


    Találkozhatok egyebekkel is a tengertérképen az esemény alattt?
    Igen! Az esemény alatt a Hugin és a Jörmungander NPC-k vitorláznak a PvP térképeken. Hugin aranyért vásárolható lőszerrel lőhető , míg a Jörmungander csak gyöngyért vásárolható lőszerrel támadható. A hógolyó extra sebzést biztosít az NPC-k ellen!

    Mi történik a mézeskalácsokkal és a kulcsokkal az eseményt követően?
    Ha megmaradt némi mézeskalácsod az esemény végeztével, akkor azokat jéglőszerre váltjuk 1:100 arányban (1 mézeskalács/100 lőszer) Az esemény kulcsokat normál ládakulcsokkal helyettesítjük.
     
    Utoljára szerkesztett: 5.12.13
    killerboy kedveli ezt.
  2. Káosz

    Káosz Járnitanuló

    Ahoj Kalózok!

    Sok kérdés érkezett hozzánk az eseménnyel kapcsolatban, amire itt szeretnénk választ adni, illetve a GYIK-ot is egyben kiegészíteni.

    Terveink szerint holnap 12 órakor (h.sz.sz) a Jégtáblék, Jégládák, a Hugin és Jörmungander NPC-k megjelennek csak úgy mint az Adventi naptár.

    A korábbi naptár ajtók nyitva lesznek ha a játékos azt nem nyitotta ki a megadott napon. Példaként: ha egy játékos december 2-án bejelentkezik, de december 1-én ezt nem tette meg, akkor a december 1-én nyitható ajtó már nyitva lesz.

    A Hóember esemény december 4-én 12 órakor (h.sz.sz.) veszi kezdetét és amíg a hóember a tengertérképen megtalálható, addig a Björgold szörnnyel is találkozhattok a tengertérképen (több szörnnyel találkozhattok, mint hóemberrel).

    Az esemény üzlet az esemény befejeződése után több napig is nyitva tart, (január 2-ig) biztosítva a játékosoknak a megfelelő időt , hogy a mézeskalácsokat beválthassák.
     
  3. GreatG

    GreatG Community Team Team Seafight

    Kalózok!

    Egy fontos kiegészítés:
    A Feketepiacon elérhető három gyorsítás:
    • Kifényesített ágyúcsövek
    • Elsáncolt felső fedélzet
    • Ködfal
    csak december 21. 23:59-ig lesz elérhető. Ezt követően a beváltásra nem lesz lehetőség.

    A Seafight csapata
     
    §Thomas§ és killerboy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.