Ismertető: A 2014-es bajnokság event

Kategória: 'Archív: Főhadiszállás', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 27.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A 2014-es bajnokság event

    A 2014-es bajnokság event – 2014. június 28-tól július 14-ig

    [​IMG]
    Kérdések és válaszok
    Mikor kezdődik az event?
    Az event június 28-án helyi szerveridő szerint déli 12 órakor kezdődik és július 14-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor fejeződik be. Az event öt különböző szakaszra oszlik, amelyekben a következő nemzeti NPC hajók járják a tengereket:
    • Nyolcaddöntősök: június 28. – július 2.
    • Negyeddöntősök: július 4. – 6.
    • Elődöntősök: július 8. – július 10.
    • Bronzmérkőzés: július 12. – július 13.
    • Világbajnoki döntősök: július 13. – július 14.
    A világbajnokság adott körében résztvevő csapatok nemzeti NPC hajói a megadott időszakokban járják a tengereket. Minden csapat, amelyik bejutott a világbajnokság nyolcaddöntőjébe, az event első napjaiban (június 28. – július 2.) hajózik a tengeren. Ezután a kieséses szakaszban mindig azok a csapatok maradnak, amelyek megnyernek egy-egy meccset, míg végül már csak a döntő két csapatának hajói maradnak a tengeren (július 13. – július 14.).

    Milyen jutalmak járnak az elsüllyesztett nemzeti NPC-kért?

    Minden nemzeti designú hajó elsüllyesztéséért tapasztalatpont és tárgyak járnak, például futball-lőszer, Triton áldása vagy fekete puskapor, az okozott sebzéstől függően. Minden szakaszban egyre nagyobb mennyiségű jutalom jár. Az elődöntőtől kezdve gyöngy is jár jutalomként, az okozott sebzéstől függően.

    A játékfejlesztők tippje: a nemzeti NPC hajókat arannyal lehet megsebezni, tehát arany lőszerrel is el lehet őket süllyeszteni. Így az értékes gyöngy lőszereteket megtakaríthatjátok, hiszen arany lőszerre sokkal könnyebb szert tenni! Az arany lőszert még egy kicsit fel is turbóztuk, így most a szokottnál kicsit több sebzést okoz a nemzeti NPC hajóknak.


    Emellett annak a játékosnak, aki a legtöbb sebzést okozza elsüllyesztéskor, esélye van arra, hogy megkapja a nemzeti designt is!

    A játékfejlesztők tippje: ne feledjétek, hogy minden új szakaszban csak azok a nemzeti hajók járják a tengereket, amelyeknek a csapatai bejutottak az adott körbe. Ha tehát a lehető legtöbb nemzeti designt akarjátok megszerezni, a legjobb, ha azokra a hajókra vadásztok, amelyeknek a csapata véleményetek szerint az adott körben ki fog esni.


    Milyen más újdonságok lesznek az event alatt?
    A teljes event alatt a nemzeti bajnok NPC hajók minden PvP térképen hajóznak. A bajnok hajót nagyon ritka és csak gyöngy lőszerrel lehet elsüllyeszteni. A jutalom gyöngy, kristályok és tapasztalatpont, az okozott sebzéstől függően. A bajnok hajó jutalmai a teljes event alatt ugyanazok maradnak. A futball-lőszer a feketepiacon kapható. Plusz sebzést okoz a bajnok hajónak és a nemzeti NPC hajóknak.

    Milyen értékekkel rendelkeznek a hajódesignok?

    Minden hajódesign a következő értékekkel rendelkezik (az elit szintetektől függően):
    • Bónusz sebzés: 5%
    • Szigonysebzés: 10%
    • Bónusz életerő: 5000
    • Bónusz vudupont: 5000
    • És még plusz 30% bónusz tapasztalatpont!
    Az esemény alatt (a megadott időintervallumban) a következő csomagok elérhetőek a rendelési oldalon:
    • Nyolcaddöntős designok csomagja: 2014.06.28 - 2014.07.02 12:00
    • Negyeddöntős designok csomagja: 2014.07.04 - 2014.07.06 12:00
    • Elődöntős designok csomagja: 2014.07.08 - 2014.07.10 12:00
    • Döntős designok csomagja: 2014.07.12 - 2014.07.13 12:00
    • Győztes design csomagja: 2014.07.14 - 2014.07.20 12:00
    A játékfejlesztők tippje: a hajók valószínűleg nem tűnnek különösen erősnek. De ne felejtsétek el, hogy az átalakítási rendszer második lépése után ezeket a designokat is továbbfejleszthetitek magasabb értékre!
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.