Chat Admin Probléma

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [HUN]Mortosmax[WST], témanyitás ideje: 14.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [HUN]Mortosmax[WST]

    [HUN]Mortosmax[WST] Fórum-zöldfülű

    Üdv!

    Nem is tudom hol kezdjem de talán az elejétől fogva érthető a legjobban...

    Az egész avval kezdődött hogy úszkáltam a tengeren, nyalogatva sebeim, amit egy kétszínű és szélhámos kalóz okozott nekem, mikor segítséget kért a társával az Eventes hajó Gaia ellen, én segédkeztem, a csoportot elfogadtam, majd teljes erővel elkezdett lőni.

    Ekkor a hátba-támadós játékosról és társáról véleményemet nyilvánítottam a közösségi üzenőfalon, melyben SEMMILYEN tiltott szót nem írtam ki ami esetlegesen akárhol is norma-formában leírva lenne , és a tisztelt ADMINISZTRÁTOR ÚR úgy döntött hogy tilalmaz emiatt.. Én úgy gondolom hogy a szöveg amit közzé tettem nem SÉRTI őt, nem RÓLA szólt, és nem is kötelessége ÉRTELMEZNI azt amit írtam,valamint a magyar szótárban sincsenek ilyen szavak így nem értem hogy miért kaptam a tiltást.

    Mindenesetre felhívom a figyelmet arra hogy az egyéni vélemény nyilvánításra joga van mindenkinek, visszatartani nem lehet(elvégre szólásszabadság van), és ha ez az adminisztrátornak NEM tetszik, akkor lehetősége van TÖRÖLNI a bejegyzést. EZ a helyes út, nem pedig a többi játékos elől való eltiltás, ugyanis annak nincs értelme hogy elzárjuk az embereket egymástól, mert ennyi erővel a Belső Chat-Rendszert is meg lehetne szüntetni.

    A keresztkérdés: Miért kell egyáltalán Chat falra Moderátor vagy Adminisztrátor?

    A válasz kétértelmű...

    1.

    Az a dolga hogy végigolvasson több százezer üzenetet egész nap, minden Chat szobából, minden szót böngésszen át és ha talál olyan szót ami értelmes magyar szó és olyan kifejezés ami sérti azt a közeget vagy azokat a személyeket, akkor jogos ha tiltást kap, de ezt nem játék közben kellene ugyanis biztos hogy nem csak 1 szoba van amit figyelnie kell és biztos hogy nem azonnal tud konzolból írni egy tiltást.ha pedig olyan üzenetet lát mint korábban írtam, értelmezhetetlen a számára, akkor törölje a kiírást.
    Tehát legyenek alaposabbak, és MINDEN EGYES ÜZENETET OLVASSANAK EL.

    2.

    Teljesen Fölösleges tartani Chat Moderátort, vagy Adminisztrátort, ha nem látja el ezt a feladatot, és véleményem szerint más feladatkörben (például a fejlesztésben, ami sok bugot, hiányosságot tartalmaz mindíg), lehet hogy nagyobb segítséget tudnának nyújtani mint a jelenlegi pozíciójukban.

    Nem vagyok akkora ember hogy megváltoztassam a dolgok rendjét, de ez a véleményem, aki elolvasta megértheti a nézőpontom, nem mondom hogy én is mindíg ártatlan vagyok, mert nem, de ezen téma felvetését nem hagyhattam ki.
    Erős szelet, jó utat nektek!

    Üdv:[HUN]Mortosmax[WST]
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Amennyiben jogtalannak érzed chatről való tiltásod fordulj nyugodtan a supporthoz! Amennyiben jogosnak vélik a panaszod feloldanak...

    Továbbá nem rád vagy más játékosra tartozik 1-1 moderátor vagy bármely más bigpoint 'alkalmazott' munkaköre. Hogy mit csinál vagy hogy mit kellene csinálnia. Pláne hogy a hozzászólásodból egyertelműen kiderül hogy fogalmad sincs hogyan mennek a dolgok a színfalak mögött.
     
    Nessy és Xena[Hun] kedveli ezt.
  3. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    Szia [HUN]Mortosmax[WST]!
    Bár a témádat zárta DD, de szeretnék rá reagálni, utána ezt is nyugodtan, ha úgy gondolod DD.

    Nem értek egyet veled, SZÜKSÉG van CM-ekre!
    Tévedhetnek, hibázhatnak ők is, hiszen emberek. Én (gondolom nem vagyok egyedül) viszont szeretem, ha segítségre szorulok és nem kell feltétlenül Supportra írni, van kihez forduljak. Szeretem, ha kirakják a chatről azokat a játékosokat, akik esetleg zaklatnak másokat, trágárkodnak stb. ...

     
    tünde(H), RONIN-77, Nessy és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.