Csökkentett visszatérités rendszer -Bot ellen

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Baba, témanyitás ideje: 17.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. adella90Go®

    adella90Go® Junior szaki

    Úgy ahogy eddig, csak nem teszi :D Eddig se változtatott, sőt csak nehezítette például az admirálisokat is :)

    Nem is igen tudok olyan változtatást felhozni ami könnyítette volna a dolgunkat, az előtte valóhoz képest.

    Már hogyne lenne, jó formán azzal vádolnál hogy én is botozok (természetesen ezen csak kacagni tudok) :D
    Megírtam az okokat, megírtam az érveket, miért vagyok egy esetleges a topic elején felhozott változtatás ellen, és mindig is tartani fogom nem feláldozható sem az én aktivitásom sem másé csak azért hogy a botosok is szívjanak.
    Ezenfelül tartom magamat továbbra is ha belátod ha nem hogy igenis van előnyünk bőven kicsiknek és nagyoknak egyaránt a botosok miatt, ez nem vita téma, ez egy egyszerű tény akár elfogadod akár nem.
    És igen az is tény hogy a botot használó játékosnak is származik előnye a botból ez is nyilvánvaló egy percig sem kétséges, ezt sem állítottam soha.

    Van aki tud annyit lenni hogy hiába botozzon valaki akkor is tudja tartani a lépést, és van aki nem.
    Én az első csoporthoz tartozok akinek szerencsére van elég ideje hogy roskadásig legyen most már a hajója mindennel. Ami esetleg nincs azt pedig megveszem. Természetesen ebbe a csoportba nem csak én tartozom bele, hanem minden olyan játékos aki elég aktív és nem a biztiben ülve tölti az idejét, hanem hasznos dolgokra fordítja azt.


    Ott van a mondatban hogy vagy bármilyen más indíttatásból, lehetőleg ne kerülje el a figyelmedet vagy olvasd el figyelmesebben kérlek.
    És megint ott tartunk mint az elején, még mindig ne legyen járulékos veszteség senkiből csak azért hogy a botost is megszívassuk !!!

    Ha az hogy értelmes játékosnak tituláltalak és azt te sértésnek veszed, hát lelked rajta :)

    Úgy van ahogy mondod, van aki bevállalná és van aki nem, pont így, és mint minden játéknál úgy itt is figyelembe kell venni minden más játékost is, tehát csak mert egy része bevállalná, attól a többire nem ráerőltethető.
    És ahogyan az lehetséges hogy többen bevállalnák, mint akik nem, úgy igaz lehet ez fordítva is, nem láttam még felmérést erről sehol sem, szóval elhamarkodott lenne ezen megállapítás.

    Reagálás után visszatérve az eredeti témához, esetleg valakinek lenne egyéb ötlete a botosok ellen, mint a korábban felsoroltak ?
    Megjegyzem remek szűrési alap lehet kezdésnek a liga rangsorok elején szereplő játékosok vizsgálata.
     
  2. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Pl. Tegyenek át minden időkorláttal ellátott buffokat percalapúvá, és a játékban eltöltött idővel megegyezően csökkenjen az idejük. Nyilván többüknek a bónusz adta ilyen jellegű jutalmak már soha nem fognak lejárni, de a megvásárolható, vagy event idején vehetőek miatt TALÁN meggondolják a dolgot.
     
    Utoljára szerkesztett: 27.9.19
    MMMarci kedveli ezt.
  3. MMMarci

    MMMarci Utánpótlás-írogató

    Szervusztok!
    Én is egyetértek azzal, hogy legyen időkorlát, mégpedig egységesen, és mindennap. Az emberek eltérő időbeosztással dolgoznak, mivel a foglalkozások egy része változó időrendet igényel, gondolj csak egy rendőrre vagy egy ápolónőre. Az engedélyezett játékidő legyen akár a mostani rendszer szerinti időtartam is, de ennek letelte után ne kaphasson semmilyen játékrészben semmiféle jutalmat semmilyen játékos. Az időben csökkenő visszatérítés nem megoldás, hiszen most a csökkenő visszatérítéssel is ki van nyalva a botosok alváza. A botosoknak a csökkenő visszatérítés is akkora előnyt ad, amit a program nélkül játszó játékos soha nem hozhat be. Aki akar, játsszon bottal vagy játsszon anélkül, de a napi játékidő letelte után szűnjön meg mindenféle juttatás, minden területen. Ez a játékosok döntő többségénél lelki traumát nem okoz, viszont az esélyegyenlőség irányába hathat, figyelembe véve az előző hozzászólást.
     
  4. Hát, én nyáron szabad vagyok. Annyit játszom, amennyit szeretnék. Ennél nagyobb botorságot még nem olvastam, a te ötleted rosszabb, mint a jelenlegi rendszer ...
     
  5. MMMarci

    MMMarci Utánpótlás-írogató

    Hát sokféle érdek és vélemény van ...