Visszajelzés Vitaszoba: A nagyvezír árnyéka

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 15.10.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ☆AzteC☆

    ☆AzteC☆ Haladó

    napi 4-5 orat jatszottam es csak eventeztem 230 ragyogo 233 atkozott lelek jott ossze
     
  2. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Sziasztok!

    Ebben most azt hiszem tévedsz, legalábbis nem hinném, hogy annyit akár bot használata mellett bárki össze tudott volna szedni. Még akkor sem, ha 24 órában járatta a botot, ugyanis -10%-nál már nem adta azt az 1 átkozott lelket sem. Ami azért ebben a formában nem is rossz, csak az árakkal volt baj ebben a helyzetben. Bár gondolom azért sokak számára más miatt megérhette, de ezt most tegyük félre.
    Amik az event során eszembe jutottak, most megosztanám.
    Nagy hajó lévén nekem sikerült annyi lelket összeszednem a rendes játékidőben, ami elég lett arra a csomagra, amit meg akartam venni. 450 átkozott lélek és 675 ragyogó lélek még nem volt irreális. (Társaim közül is sikerült annak, aki le tudott ülni több időre a játék elé, még ha nem is oly erős a hajója.) Nem mondom, nem volt egyszerű ezt sem összeszedni, elég sokat a játék előtt kellett ülni. Bár most ráértem játszani érte, ki tudtam használni az időt.
    A többi csomagra nem is pályáztam, hiszen nekem vannak bővítményeim.
    Viszont felmerült bennem a kérdés mi volt a célja a magas árakkal a BP-nak? Nyilván ezekkel a bővítményekkel azok nem rendelkeznek, akik nem szoktak vásárolni. Vagy mert nem tehetik meg, vagy nem akarnak egy játékra költeni, lényegtelen. Ezek a hajók vélhetően nem is oly nagyok, így még nehezebben tudtak volna összeszedni fele ennyit is, mint az olyanok, akik megvették azokat a bővítményeket pénzért valamelyik csomagban (és egyebeket, mint pl. jó ágyúk).
    Ez olyan mézesmadzag szituációnak tűnt számomra ebben a formában. Ugyan megszerezhetővé tették a játékban, csak éppenséggel úgy, hogy azt képtelenség volt megszerezni, legalábbis nem hinném, hogy bárki ennyi átkozottat össze tudott volna szedni, akár csak az egyik csomagra is. Számomra ugyan mindegy, és még sokak számára, mert nekünk van... Mégis leírtam, amit gondolok, hiszen ha már beraknak valamit, az ne egy elérhetetlen dolog legyen.