Atlantisz elveszett tüze XT-001-006 Leviathánok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Köyble, témanyitás ideje: 20.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Az az ötletem támadt, látva a Vitaszobában az event csoportos térképével kapcsolatban felmerült kérdéseket, hogy leírom, a már általam megtapasztalt és sikeres kilőtt Leviathánok képességeit, trükkjeit, hátha ez segíteni fog valakinek. Ha valakinek kiegészítése, helyreigazítása van, ne tartsa magában, írja nyugodtan.

    XT-001: Valamiféle védelme van, mindenki keveset lő rá, a támogató nem nagyon tudja lőni, mert regelnie kell a tankot. Az alap sebzése, mint a többié, viszont van utósebzése, amely így a legnagyobbat sebző Leviathánná teszi. Ha ezt kapod, készíts cigit, kávét, mert bent leszel egy ideig ;) A támogató alá piros kört rak, ha bennemaradsz nagy sebzést kapsz, de egy jó hajó kibírja 1-2x.

    XT-002: Kiválaszt egy játékost, amely alá egy kék karikát dob. A kör hatására a játékos sebessége a töredékére csökken, illetve megkapja a Leviathán sebzését is (így tapasztaltuk, de egy tankról volt szó esetünkben így ez nem 100%). Ha nem sikerül időben elhagynia ezt a kört kap egy kék kis jelvényt a neve mellé, mely halmozódhat, egészen 5-ig. Ha az 5 stack összegyűlik a játékos maga alá rak egy ugyan olyan kék karikát mint amit a Leviathán dob. A lassítás hatása időkorlátos, de nem nagyon akart lejárni, mindig resetelődött, nem tudjuk miért.
    A Leviathán sebzése átlagos.

    XT-003: Talán a legjobban ez igényli a jó kommunikációt az összes közül. Ha randomokkal mész könnyen megjárhatod. A Leviathán egy zöld levélkét helyez egy játékosra. Abban az esetben ha valamelyikőtök megkapja a zöld levelet 10 mp van arra, hogy összegyűljön az egész csapat. Amikor a 10 mp letelik, a játékos, amelyik a zöld levélkét kapta lehelyez maga alá egy kört. Ha valaki nincs benne ebben a kékes zöldes karikában, sajnos csobban. (PVE rész: ha kard van rajtad, mindegy hol állsz, csobbansz ;) nem tanácsos a fegyvertárs használata) Ha benne áll a karikának a rangében az egész csapat, nem kell megmozdulni, csak lőni. Amilyen veszélyes annyira egyszerű is. A Leviathán sebzése átlagos.

    XT-004: Maga alá sárga karikát rak, ezzel gyorsítva a töltését. Igazából szerintem ártalmatlan, mert a sebzése kevesebb, ahogy észrevettem. A karikájába nem szabad beleállni, mert nagyot üt. Egy játékost kiválaszt, amelyet rendszeresen "aknáz" (olyan az effectje) kb. 5000 sebzéssel.

    XT-005: Átlagos sebzése van. Ez is a 004--hez hasonlóan ártalmatlan. Lerak egy rózsaszín karikát, amely a szívtörő negatív hatását produkálja, ha beleállsz. Arra kell egyedül figyelni, hogy a tank ne kapja ezt meg, mert akkor valaki másra száll a sebzés, ami nem jó :)

    XT-006: Találkoztam már vele, de fogalmam sincs már, hogy mit csinál. Annyi megvan belőle, hogy nem vészes. :D

    Összességében annyit, hogy a legnagyobb szívás az 001 és a 003. A többi nem veszélyes.
    Remélem segít valakinek. A 006-ost ha valaki tudja, nyugodtan írja meg és akkor beleszerkesztem, hogy egybe legyen az egész. Ha van benne javítani való, azt is jelezzétek és utána nézek.
     
    kardos86[HU] kedveli ezt.
  2. Anaconda869

    Anaconda869 Járnitanuló

    XT-001 es leviathánra ignis lőszer nagyot sebez