Új ismertető: A játék megnyitása böngészőben és kliensben

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 15.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    A játék megnyitása böngészőben és kliensben

    Hogyan játszhatom a Seafight játékot?
    A Unityre való átállás után a játékot két felületen is el lehet érni: böngészőből és egy általunk fejlesztett kliensből.

    Hogyan indíthatom el a játékot a böngészőben?
    A játékot továbbra is lehet játszani a játékos által preferált böngészőből, amennyiben az támogatja a WebGL2 technológiát.
    Hogy a böngésző támogatja-e a technológiát, azt az alábbi linken is le lehet ellenőrizni: https://get.webgl.org/webgl2/

    A játék indításához először regisztrálni kell, majd a beállított felhasználónévvel és jelszóval be kell lépni a főoldalon: https://seafight.com
    upload_2021-7-15_15-30-54.png

    Belépés után megjelenik a játék főoldala. Ha böngészőből szeretnél játszani, akkor a Játékkezdés gombra kell kattintanod:
    upload_2021-7-15_15-32-3.png
    Ez után egy új fülön elkezd betölteni a játék. Ha hibaüzenetet ír ki a játék, vagy nagyon lassan tölt be, betöltés esetén rossz a játék teljesítménye, akkor érdemes a kliensünkkel megpróbálni a belépést. A kliens alkalmas arra, hogy olyan gépeken is futtassa a játékot, amelyeknél a böngésző erre nem képes, továbbá a kliens teljesítménye a játék futtatására optimalizált.

    A kliens letöltéséről és telepítéséről alább olvashatsz.
     
  2. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Hogyan tudom telepíteni a klienst?
    A kliens telepítéséhez be kell lépned egy böngészőben a játék főoldalára, majd a Kliens letöltése gombra kell kattintanod.
    upload_2021-7-15_15-35-13.png
    A gombra kattintva egy új fülön megnyílik a klienst ismertető ablak. A letöltéshez a zöld Letöltés feliratú gombra kell kattintani, ekkor a böngésző letölti a kliens telepítőjét.
    upload_2021-7-15_15-36-24.png
    Ezek után keressed meg, hogy hová töltötted le a telepítőt (SeafightInstaller.{serverid}.{userid}.exe), majd futtassad a gépeden. A kliens automatikusan telepíti önmagát, létrehozza a megfelelő ikonokat és mappákat. A Start menüben a Bigpoint GmbH mappán belül található meg Seafight néven.

    Hogyan indítható el a kliens?
    A kliens elindításához gépedre telepített kliensprogramot el kell indítani (Start menüből vagy asztalról), ekkor megnyílik a belépési felület.
    upload_2021-7-15_15-39-48.png
    A felhasználónév és jelszó megadásával kell belépni, majd a zöld belépés gombra kell kattintani. Lehetőség van a főoldal nyelvét is beállítani, mint a böngészőben, vagy elfelejtett jelszó esetén új jelszót igényelni.

    Ha szeretnéd a belépési adataidat megjegyeztetni, akkor az "Emlékezzen a belépési adataimra" pipára kell nyomni. Ilyenkor a Belépés gombra kattintva a rendszer kérni fogja egy elsődleges jelszó létrehozását.
    Az elsődleges jelszó beállítása nem kötelező, de ajánlott, főleg, ha többen használtok egy számítógépet, vagy pedig szeretnéd nagyobb biztonságban tudni az accountodat.

    Ha elfelejted az elsődleges jelszót, akkor lehetőség van újat beállítani, de ebben az esetben a megjegyzendő accountok felhasználóneveit és jelszavait újból meg kell adni.
    upload_2021-7-15_15-42-20.png

    A sikeres belépés után a Játékkezdés gombra kell kattintani a játék indításához. A játék új ablakban nyílik meg.
    upload_2021-7-15_15-43-44.png
     
    Utoljára szerkesztett: 15.7.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.