Javaslat Design mozgása

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Ducc[HIP], témanyitás ideje: 12.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Rengeteg design-t szerezett mindenki az elmúlt évek alatt mégsem használjuk őket, ennek legfőbb oka a mozgása(egyenes, cikk-cakkos), de mi lenne ha ez beállítható lenne az opcióknál mint például a bónusz, saját, vagy mások házi kedvencei láthatósága stb, így akár a régi design is tudna egyenesen menni, vagy az éppen újonnan megszerzett design cikk-cakkosan. Úgy gondolom ezzel a beállítással színesebb, változatosabb volna a játék. Remélem sokaknak tetszik majd ez az ötlet, ha volt róla már téma, vagy sem a fórumon, és talán nem egy magvalósíthatatlan opció az unity-n.
     
    ░pityesz░ és MOGAN.HST kedveli ezt.
  2. MOGAN.HST

    MOGAN.HST Utánpótlás-írogató

    Nagyon jó ötlet:)
     
  3. Anaconda869

    Anaconda869 Járnitanuló

    jó lenne de úgyse lesz belőle semmi:D
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Igen igazad van !! De sajn minden dizi 1 forma szerintem 1 kaptafára készültek de ez az én véleményem!!!;):)
     
  5. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Támogatom az ötletet, ugyanakkor ha jól emlékszem direkt újítás volt akkor, hogy csak kevesebb irányban mozgó designok lesznek.