Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Chucky-{SHD}

    Chucky-{SHD} Fórum-zöldfülű

    Köszönöm szépen a válaszod. Nem akarlak megbántani de ennyire buta én se vagyok már 11 éve vagyok játékos igy ezzel tisztában vagyok.
     
  2. Idegen.***

    Idegen.*** Járnitanuló

    Én mindent a Biztoságiba csinálok meg. Próbáld ki !
     
  3. Chucky-{SHD}

    Chucky-{SHD} Fórum-zöldfülű

    Köszi megprobálom ott hátha nem annyira nyűgös a dolog
     
  4. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    Szia !
    Ennél a helyzetnél az a szitu ,hogy ha le veszel valamit vagy fel raksz valamit ,egy helyben kell állnod ,,nem érhet támadás,,ezt legkönnyebben a biztonságosban tudod megoldani ...na most ne a nyilakkal szedd és tedd hanem egérrel fog és húzd ide vagy oda,,felejtsd el a gyors gombot .Ha nem megy mert mondjuk már úgy kezdeted hogy ("gyors gomb") akkor kilogolsz meg várod hogy ki írja azt hogy kijelentkeztél ,,nem x-elsz hanem vársz ,,majd bezárod a térképet ,kliensből is offolj ..Szépen böngészőből belogolsz és teszed a dolgod ....Ez általában megoldja ezt a problémát. Soha ne használd a gyors gombokat![​IMG][​IMG]
     
    Utoljára szerkesztett: 7.1.22
    Chucky-{SHD} kedveli ezt.
  5. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    Hali ! Valahol olvastam de már nem emlékszem pontosan azt hiszem márciusra tervezik a 2.-ik mérföldkövet
     
  6. bagiro22(hun)

    bagiro22(hun) Fórum-zöldfülű

    https://prnt.sc/26gxfsl E-fajta hiba mikor jel javítva ?? Múltkori szezon oda bevan buggolva a teljesített feladat részek, és folyamatosan csak azokat nyitja meg hogy "Gyűjts elitpontot" meg a marauderkor megszerzett trófea jutalmakat spameli, és hiába kattintok rájuk, folyamatosan ugyan azok jelennek meg, ezt nem lenne rossz jelezni és javítani, mert eléggé bosszantó, hogy nem látom mit miért kapok ott..
     
  7. Kedves Fejlesztők! Tudom, nem a legfontosabb hiányosság, de egyik régi sokaknak kedves dizájn, nevezetesen a Burning Dutchman különlegességét, a lángoló lövéseinek hiányát nem lehetne orvosolni? Tudom, hogy ez nem kivánság műsor, de ha nem olyan bonyolult, egy két veterán kalóz szivesen leporolná a készletből, egy kis kalandra. Tisztelet!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  8. DonMaterial

    DonMaterial Kivételes tehetség

    Üdv!
    Jelezve van a probléma, viszont ha dizit cserélsz, tudsz ágyúkat és minden mást is módosítani, próbáld ki, nekem segített!
    Jó szelet!
     
  9. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Szeretném meg kérdezni, hogy más játékosnál is van ez a jelenség?? Írom, ki nyomtam 3 virgót a 3 virgónál is az első virgó hullámait mutatja !:mad: Nekem illetve engem zavar mit lehet tenni köszönöm a választ!!;)
     
  10. Lord

    Lord Fórum biztosa

    Jelezni fogom jövőhéten, hogy találjanak ki valami megoldást rá.
     
  11. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm!!
     
  12. Tojas*69*

    Tojas*69* Utánpótlás-írogató

    Sziasztok!

    Jelezném, hogy gond van a hajómon a bérenccel. Lecseréltem, mert lejárt az ideje. Az új bérencet nem teszi fel, illetve ha még is azt látom, hogy fent van, nem adja az ágyúhelyeket és a többi bónuszt. Sőt, fut az arzenál, amire szintén nem ad helyet. Ilyenkor mi van, mert az őr meg működik? 30 perce ezzel bajlódom vele, a mai szabadidőmnek ismét annyi... szóval általános a probléma, egyedi vagy csak a szokásos?
     
  13. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Szerintem 3-4 hónapja létező probléma.
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.2.22
  14. #big-ben#

    #big-ben# Haladó

    eu7 a piacot nem lehet megnyitni
     
  15. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Szerintem nem nagy gond de ha pld próbát csinálok a tenger térképen nem növekszik az arany:)mennyisége!! A másik észre vételem hogy ha be raknak valami vásárlást a piacra előtte vásárolnom kell hogy meg tudjam venni amit szretnék nem Értem hogy van ez??:DHa pld be megyek vásárolni 1 üzletbe nem kell előre vennem valamit hogy a kenyeret meg vegyem csak lessz valami változás!!Maradok tisztelettel!!
     
  16. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Tisztelettel kérdezem, hogy miért nem írja ki a Vas Tigris megjelenését ma délutántól? Gondolom BP azzal teljesen tisztában van, hogy a bitang erős játékosok már meglőtték a max. pontot az 50 törekvés érméhez. Most lehetőségük lenne a közepes illetve alacsonyabb szintű játékosoknak is elérni az 50 érmét. DE NEM! Most kell változtatni, mert eddig túl könnyű volt. Szégyelljétek magatokat. Ennek a játéknak a menedzselése és szervezettsége rendkívül alacsony szintű.
     
    András.*®* kedveli ezt.
  17. makfer

    makfer Törekvő

    Első napod itt? :)
     
    .*Sirius*. és Radzeer(hu) kedveli ezt.
  18. #big-ben#

    #big-ben# Haladó

    2022-02-06 12:44:22
    Elsüllyesztetted Vas Tigris hajóját. négyet sülyesztetem el de a 250 pontot nem kaptam meg
     
  19. #big-ben#

    #big-ben# Haladó

  20. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Pontot általában a legtöbb sebzésre adja, nem az elsüllyesztésre.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.