Értesítések

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: .*Sirius*., témanyitás ideje: 3.7.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Lenne ugyan fontosabb javítanivaló is a játékban, de roppant idegesítő, amikor pl. 300000 mojó bedobása után fél óráig nem látszanak az aktuális értesítések az Aruba értesítésai miatt. Jó lenne egy olyan kapcsoló. aminek a használatával lenullázhatóak lennének az addigi értesítések.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  2. aurora044

    aurora044 Fórum-zöldfülű

    F5
     
    kecsó kedveli ezt.
  3. _Mr_

    _Mr_ Járnitanuló

    Sziasztok! eu 6 szervert össze kéne vonni másik szerverhez, mivel alig van játékos szerveren ,térképek üresek max két játékos van rajta ez igaz Hai Yan deltaja térképre is illetve oroszlán térképre behemotra is , minden eseménynél csoportos játékokat nem lehet meg csinálni nincs játékos igy hátrányban vagyunk többi szerverrel képest nincs játékos, hiába írják nekünk klánon belül fogjunk össze úgy menjünk csoportos esemény játékra ,nem tudunk menni klánon belül is nem aktivak játékosok ,nézzétek meg eu6 szervert minimális játékos illetve igy veszteséges igy a szerver. Nagyon jó lenne eu6 szervert másik szerverhez csatolnátok hogy legyen több játékos ,igy eu6 szerver minimális a játékos szellem szerver lett nagyon kevés aktív játékos!
     
  4. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Azért 6x nem kell leírni ugyanazt, elég 1x is ;)
     
    kecsó, sárkányos és Lord kedveli ezt.
  5. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    javasolom én is.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  6. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    ?
    Nálad hogy reagál rá a kliens? (Mert nálam sehogy.)
     
  7. aurora044

    aurora044 Fórum-zöldfülű

    pedig működik
     
  8. -Jégtörő-

    -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

    Nekem meg az F5 nem működik és csak a kilépés után tűnnek el az értesítések , de valóban bosszantó és idegesítő a hosszú perceken át sorolt a feliratok!!
     
  9. RVR

    RVR Fórum-zöldfülű

    Sziasztok. Kilépés teljesen és vissza ha annyira zavar. Megoldja . Nem értem miért kell ezen annyit témázni.... "vagy macerás a robotot újra indítani " nekem 20s a ki be lépés. Van szerintem fontosabb javítani való ennél.
     
  10. -Jégtörő-

    -Jégtörő- Utánpótlás-írogató

    A véleményedet tartsd meg magadnak, egyébként ki szoktam lépni és soha se volt roboton a hajóm Öcsi!!
    Ja és nem is lesz!!
     
  11. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Te most mit "öcsized" le azt aki másoknak éppen lehet segített ezzel az infóval sőt nyugodtan nevezzünk ide téged is?! Szerintem nem te vagy a legélesebb penge a fiókban. Én úgy látom az utóbbi időben felgyorsultak a javítások mióta a kliens van, anno a böngészőben nonstop fagyás volt hibákkal de ez már a múlt nincs fagyás a nagyobb hibákat szinte aznap orvosolják a sok kicsi meg halasztva van de lassan azok is eltűnnek....!
     
    _Jutka_[₩ΛŁ] és ░pityesz░ kedveli ezt.
  12. RVR

    RVR Fórum-zöldfülű

    Ne haragudj....tudod nem inge ne...... De megoldást írtam. Ennyi erővel ,hogy neked nem működik az f5 kit érdekel .... meg ,hogy jaj de zavar.... Egyébként se öcsi,max hugi lehetne.
     
    _Jutka_[₩ΛŁ] kedveli ezt.
  13. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Gyerekek, már bánom, hogy felhoztam ezt a témát; kár marakodni miatta.