Hibajelzések - 2021

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! megoldás nagyon egyszerű leveszed a tisztet kilépsz a játékból teljessen és újra be és fel tudod helyezni a kivánt 2-es tiszted.
    Igen tudunk a fagyásról (laggról) és folyamatban van a megoldása.
     
    Naksi kedveli ezt.
  2. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok , szép estét mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy meglehetne-e azt oldani, hogy amikor rajtam van a védő aura, akkor másik npc ne tudjon támadni lőni? Mert sokszor sok valakinek az a szórakozása, hogyha ő engem nem tud lőni, akkor bele lő több npc-be, és azok lőnek engem. Ami nem kicsiket lő. Aztán nem lehet játszani egyáltalán e miatt! Köszönöm!
     
    Utoljára szerkesztett: 29.9.22
  3. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Sajnos jelenleg ilyen nem lehetséges, sok játékosnak ez a szórakozás.
     
  4. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok! Szép estét! Szeretném jelezni, hogy felvettem a próbát, hogy intézz el 5 verdant síkság és 6 igazság keze npct. És amikor a igazság keze npc lőni kezdtem, egyszerűen egyet sem számol be! Ez miatt a egészet újból kellett kezdeni, és egy folytéban lőttem őket, nem volt szünet közben! Ez valami hiba szerintem! Köszönöm
     
  5. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Igen fel akad próba így újból kell felvenni, még ki be lépés se segít rajta. ( nagyon régóta így megy ez, 5 npc ki kell lönni rá kattintva más próbát mutat , ki x elés segít néha rajta jó próbát mutasson)
     
    Naksi kedveli ezt.
  6. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia, nagyon sajnálatos ez, mert kezd újra meg újra. :( Jó lenne ha javítva lenne! Ma többször elveszett, és megint ellőről kellett kezdeni. Jó éjt!
     
  7. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! köszönöm jelzésed, jelzem felfelé
     
  8. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! ha erről van szó akkor valószínűleg elolvastad :
    Dupla balhé 5 Verdant síkság vagy Az igazság keze elsüllyesztése
     
  9. st.Wolf.hu

    st.Wolf.hu Járnitanuló

    jelezném hogy ha szigonyozok és gyüjtöm mini mapra valo belépéshez a %-ot ki be lápés után nullázodik és lehet ujra kezdeni eu7
     
  10. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok! Én nem tudok belépni Ázsiai szerverre, sok mindent megpróbáltam, de akkor sem tudok!Nem tudom mi lehet a gond.. Nektek sikerült belépni, Köszönöm! Jó játékot mindenkinek!
     
  11. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    10.07 este otta nem tudok belépni a játékba a tengerre nem enged be?????
     
  12. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Köszönöm jelzésed, Igen tudunk róla jelezve lett a probléma
     
  13. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Kaptam 7 db Behemót varázsjavítást, a naplóban meg is jelent, de a tárgyak között nem.Amint hallottam, másnál is ez van. Vajh' mlért?
     
    mark175 kedveli ezt.
  14. mark175

    mark175 Járnitanuló

    Nálam is igy van ahány minijátékot megcsináltam és kaptam belőle, azt is csak a napló írja már vagy 30at tuti kaptam de egy sincs.
     
  15. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! igen sok játékostól hallottam ezt hogy naplóba benne van de a hajón nincs, egy megoldást tudok erre jelentkezetek ki teljessen még a főoldaról is és a kliens törli a gyorsítótárat és jelentkezetek vissza hátha megoldodik úgy a probléma. de ha nem akkor irjatok és jelzem felfelé.
     
  16. Jan-es

    Jan-es Utánpótlás-írogató

    Na ez valóban érdekes, mivel nekem sem írta jóvá hasonlóan, illetve 1 db-ot igen ami most nézem eltünt a felszerelések közül :(
     
  17. Jan-es

    Jan-es Utánpótlás-írogató

    További téma, a sebzésem se fent se lent nem felel meg az állapotnak. PL.: torpedó 28000 helyett, 2800 amit Admirális lövésnél látok. Fent eddig a sebzésem 220000-180000 között, most 50000-80000 között . minden ellenőrizve, törölve ki-be lépve.
     
  18. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Szia! Köszi a javaslatot, de minden problémánál ab ovo ezt teszem; jelen esetben eredménytelenül (kliens és böngésző esetén is).
     
  19. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Erre azt tudom ajánlani hogy szedd le az összes ágyúd lépj ki és vissza és tedd őket vissza, Atlantiszba pedig figyelembe kell venni némelyik admirálisnak van kitérési esélye és ezért sebzel kevesebbet
     
  20. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Nem lehet próbákat felvenni.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.