Visszajelzés Atlantisz tartalombővítés

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 21.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! alul a játékban ahol van az eszköztárad ( ahol kirakod PL:a triton áldását gyorsfunkcióra) az alatt van a torpedó helyek és egynek feloldva kéne lennie na ott tudod kiválasztani a torpedót
     
  2. st.Wolf.hu

    st.Wolf.hu Járnitanuló

    köszi
     
  3. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Pont ez az Fizetni kell érte ! Senki nem milliomos, sokan nem fogják használni Atlantiszt!
     
    Dormando, sárkányos és Naksi kedveli ezt.
  4. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Sziasztok!:)
    Érdekelne, hogy az Atlantiszi tehetségnél, a sebzés lapon, a visszatérés tehetség pontnál ha 1 pontot rak fel a játékos rá megkapja a +10%ot, de ha többet rak fel vagy kimaxolja akkor nem növekszik..Továbbá azt írja, hogy következő szint +10%, de bármennyit rak fel a játékos rá, nem növekszik tovább! Ez hiba vagy ez így lett kitalálva ?? Mert ha így akkor felesleges rá többet tenni egynél! ;);)
     
  5. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! köszönöm észrevételed,megkérdezem.
     
  6. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    pff ez így lett kitalálva ..nem hogy örültél volna annak hogy a többi pontot el tudod osztani ahová akarod ..egy észrevétel miért nem osztod meg a kicsikkel mintsem h ide leírod és javítják azt a kicsit is ami lehet hogy egy olyan játékosnak segített volna akinek nincs hozzá annyi pontja ..csak gratulálni tudok az ilyen játékosnak !:mad:
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Figyeltem a tengert de nem láttalak ,ezt oszt jól meg oldottad bátya !
     
  7. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! nem kell leszólni a másikat hogyha talál valami hibát/gondot és jelzi itt mert előbb utóbb úgy is javítva lesz.
     
  8. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Úristen mi vagy te jós?:D Honnan veszed hogy az a 10%-os érték 1 pont rárakással növekedni, vagy csökkenni fog javítás után? Az is elképzelhető ez lesz majd a plafon 50 ponton, de lehet valóban ez lesz a kezdő értéke 1 ponton mint most és csak apránként fog majd növekedni a max 50 pont értékig és akkor tegyük fel lesz 20% a vége ki tudja, csak a fejlesztők. Ezért kár más játékost leszólni aki valóban jelzett egy valós problémát!
     
    sárkányos, Pecike és BA_Master kedveli ezt.
  9. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Mielőtt megpróbálsz belekötni a másikba, próbáld meg értelmezni amit leírtam mitsem kötöszködni! :) Itt mindenkivel közöltem nem csak a nagy játékosokkal, aki használja a fórumot látja illetve olvassa!
    Itt egy pontról van szó és nem többről, 50 ponttal is ugyan annyi sebzést ad mint egy darabbal érted?? Ha már megvettem az 50 pontot rá, legyen valami haszna és növekedjen a sebzés..:cool::cool:
     
  10. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok !
    Mielőtt itt összevesznétek ..nincs itt semmiféle bug . Csak rendesen tudni kell olvasni és értelmezni a leírást .
    tehát a sebzés 1 ponton és 50 ponton is 10% . Csak ugye 1 ponton minden gyógyító tárgy használata után 2.2 másodpercig él csak ... és minden egyes ponttal 0.2 % nő a sebzés időtartalma a gyógyító tárgy használata után.

    Tehát nem alapsebzésnő .. akkor lesz csak +10% sebzésed ha javítod a tengeralattjárót vudu vagy élet töltővel ...az időtartam a rátett pontoktól függ .

    Remélem tudtam segíteni .;)

    További jó szelet !
     
    Utoljára szerkesztett: 16.2.23