Régi acc

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Mell-»∞«, témanyitás ideje: 6.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Mell-»∞«

    Mell-»∞« Fórum-zöldfülű

    Sziasztok,segítségre lenne szükségem.A párom és én nagyon régen játszottunk itt (elég sokat)most visszajönnénk:)az én accom megvan,a páromé is csak a jelszót már nem tudjuk...Az akkori email cim már nem él...Szóval a név-id-régi email cim megvan.Van e lehetőség arra hogy az azóta uj emailre érkezzen az elfelejtett jelszó?Ha van megoldás azt előre is köszönjük.
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Amennyiben írtok supportra és tudjátok igazolni, hogy az tényleg a ti felhasználói fiókotok, akkor manuálisan átírják a fiókhoz tartozó mail címet és onnantól kezdve arra fogjátok kapni a fiókkal kapcsolatos maileket, tehát a jelszó emlékeztetőt is. Az igazoláshoz a következő adatokra van szükség:
    • Az e-mail címed szolgáltatójával folytatott levelezés másolata, amelyből egyértelműen kiderül, hogy e-mail postafiókod törlődött, vagy más módon hozzáférhetetlenné vált. Erről készíts egy screenshotot és az így készült képet küldd el nekünk (bemásolt szöveget nem tudunk elfogadni, csak a kép formátumot!)
    • A személyi igazolványod és a lakcímkártyád másolata, vagy útlevél másolata. A dokumentumokat scanneld be, vagy készíts azokról egy jó minőségű fényképet és azt csatold válaszleveledhez.
    • A régi e-mail cím (amelyhez már nincs hozzáférésed)
    • Az új e-mail cím (amelyet a felhasználói fiókhoz szeretnél regisztrálni)
    • UserID, vagy aktuális belépési név (esetleg játékon belüli név)
    • Melyik szerveren játszol (ha a játékban több szerver van)
    • A felhasználói fiók regisztrálásakor megadott első felhasználónév és az accounthoz először megerősített e-mail cím
    • A felhasználói fiókon korábban végrehajtott rendelésekről információk, mint például Telefonszám, hitelkártya tulajdonosának neve, címe, tranzakciószámok, stb...
    A félreértések elkerülése véget. Nekünk nincs jogunk igazoltatni benneteket, nem rendőrök vagyunk, hogy kötelező lenne megmutatnotok a személyes dokumentumaitokat, de ez mind szükséges ahhoz, hogy egy fiókról kiderüljön tényleg az adott személy-e a jogos tulajdonos és nem csak valaki hozzáfért a fiókhoz és kéri, hogy írjuk át a mail címére. A kapott adatokat, információkat minden esetben bizalmasan kezeljük és nem használjuk fel csak az adott ügy megoldásához. Aki ennek ellenére nem akar, vagy nem tud megadni egy kért dokumentumot, adatot, annak sajnos nem áll módunkban segíteni.
     
  3. Mell-»∞«

    Mell-»∞« Fórum-zöldfülű

    Szia köszönöm a gyors utbaigazítást.Pár kérdésem lenne is,a régi email szolgáltatóm levelezési másolata?Már beszéltem velük de a cim megszünt ők központilag sem látják már.Rendelési infó meg megint csak kérdéses mert itt egy kb 6évvel ezelőtti accról van szó tehát az akkori telszám már a hűha kategória:)Ezeken kivül minden ok..ha az segítség akkor a jelszórol is van halvány emlék hogy mi-mik lehetnek:) Nálam szerencsés volt a helyzet mert nagyon egyszerü volt de a párom nehezitette mert abba az időbe sok volt a feltörés.Jah és a klánunkat is (EKS-utánna OKS ő alapitotta(most is tag-vezér)..nem tudom ezek segítségek e...
     
    Utoljára szerkesztett: 6.6.15
  4. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Azt írtad, hogy megvan az ID, szval az azonosítás az pofon egyszerű. Jelenleg van egy felhasználói fiókod, melyhez nincs hozzáférésed, de szeretnél. Ezt a support meg tudja oldani, de csak akkor, ha igazolod, hogy a tiéd. Ezt olyan adatok megadásával teheted, melyet más nem tudhat, csak a fiók eredeti tulajdonosa (egészen pontosan azokkal amiket fent felsoroltam). Az a tuti, ha supporttal megbeszéled, írd le amit tudsz és kiderül, hogy elég-e.
     
  5. Mell-»∞«

    Mell-»∞« Fórum-zöldfülű

    Értem de amit irtál hogy a régi(5évvel ezelőtti)szolgáltatómmal folytatott levelezés másolata...azt hogyan?Irtam már a supportra.Köszönöm még1x a segítséget és tanácsot.
     
  6. Segítőkész

    Segítőkész Fórum-zöldfülű

    "A személyi igazolványod és a lakcímkártyád másolata, vagy útlevél másolata. A dokumentumokat scanneld be, vagy készíts azokról egy jó minőségű fényképet és azt csatold válaszleveledhez. "

    Nem értem, hogy mi köze van a fiókomnak a személyes adataimhoz, mikor soha nem vettem semmit és egyelőre nem is szándékozok, csak a kapcsolattartó emailt szeretném megváltoztatni semmi mást. Minden más adatot szívesen megadok, pl.: ID, játékosnév, belépési jelszó, stb... Nyomon követhető, hogy rendszeresen belépve játszom ugyanarról az IP címről, tehát mi köze van egy olyan adathalomnak a játék kiszolgálójának, amit eddig soha semmilyen formában nem kértek tőlem és nem is adtam meg eddig. Vagyis... nincs mivel összevetniük a kért adatokat, ergo... tök fölösleges kiadnom, mert ezzel csak magamat szolgáltatom ki egy esetleges újabb visszaélésnek. Ha ez így működik csak, akkor köszönöm, de nem kívánok részt venni benne és abbahagyom a karakter további fejlesztését és inkább elkezdem előröl a játékot egy új regisztrációval.
     
  7. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    DD annak idején, pontosan leírta a feltett kérdésedre a választ, csupán el kellett volna olvasnod!
    Ez már egy elég régi hozzászólás, de úgy tudom más módja most sincs annak, hogy csak úgy bárki kérésére átírjanak egy másik e-mail címre egy accountot.
    Ettől függetlenül, ha bármi ilyen jellegű problémád van, kérlek a supporttal vedd fel a kapcsolatot, ők tudnak neked minden ezzel kapcsolatos választ kielégítően megválaszolni! Nyilván dönthetsz egy új regisztráció mellett is, de talán előtte érdemes lenne első körben nekik írnod.
     
  9. Hurrikán_Joe

    Hurrikán_Joe Fórum-zöldfülű

    " nem rendőrök vagyunk, hogy kötelező lenne megmutatnotok a személyes dokumentumaitokat, de ez mind szükséges ahhoz, hogy egy fiókról kiderüljön tényleg az adott személy-e a jogos tulajdonos "
    Én ezt a részt vitatom. semmi köze a fióknak a személyihez és az egyéb személyes adatokhoz. Amennyiben ez a regisztrációkor nem volt megadva, hogy azonosít??? ***MODERÁLVA***
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.24
    sárkányos kedveli ezt.
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ez egy nagy tévedés, ostobaságot nem kellene írni! Kicsit másképp gondolom a dolgot, mint játékos. Bár az ok szerintem valami olyasmi, amit az alábbi írásomból szűrhet le mindenki.
    Amit most írok, gondolkodj el rajta, előre bocsájtom, ez csak egy kitalált dolog a részemről. Tegyük fel, valaki megengedi egy 3. személynek (aki történetesen akár együtt él az adott személlyel egy ideig, utána kettéválnak az útjaik; de lehet az csak egy "barát" is), hogy játsszon a hajójával, kiadja neki a belépési adatait. Ami ugye tilos, de tételezzük fel, hogy előfordul ilyen (a jelenlévők mindig kivételek, senki ne vegye magára, amit írok :p ). Megtudta a belépési nevet, jelszót, belépve látja a jelenlegi e-mail címet is. Megtetszik neki a játék és a hajó, meg akarja szerezni. Ír tehát egy levélkét a supportnak, aki készségesen át is írja az új e-mail címre. A Support nem kér semmi azonosító okmányt. Az új tulaj így már bármit megtehet, jelszót is módosíthat. Az aki igazából regisztrálta a hajót, és fejlesztette, búcsút inthet neki végleg. Adatok híján még csak számon sem kérhető, hiába fordulna esetleg a rendőrség felé. De mint írtam, ez csak egy példa. A biztonság nem árt, de ha neked ez nem tetszik, nem kötelező elfogadni a szabályokat, ebben az esetben marad a régi e-mail cím. Részemről ezt a témát lezártnak tekintem. Már csak azért is, mivel ez supportos dolog, velük bármikor felveheted a kapcsolatot az ügyedet illetően!
    A továbbiakban törlésre kerül, ha még beszélni szeretnél róla, ugyanis amit ehhez hozzá tudtam szólni, azt leírtam. Ennél többet itt nem tudok érted tenni, köszönöm a megértésed!