Segítség kérése

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: sárkányos, témanyitás ideje: 20.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **Kosza**

    **Kosza** Utánpótlás-írogató

    igen tudom megpróbálok feljebb szedni de eddig 50-60 db bol semmi :(
     
  2. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Utána néztem, fórumon fent van az is: 3 A nap fogása tárgy (rakomány tárgyból 22/1-en), 22/1-en szedegesd, remélem nem kell még 50 db-ot szedegetned!;)
     
  3. **Kosza**

    **Kosza** Utánpótlás-írogató

    Meg is lett köszönöm :)
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Bocsánat hol eset szó a Martalóc napokról ?? El kerülte a figyelmem:(
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Kicsit késett az információ, elnézést kérünk!
     
  6. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép estét Aura! Kérdésem a következő kb a 3 órás aurát 2 óra hosszáig használtam, mert egyszerűen leesett rólam, senkit se láttam ott a közelembe épp npct lőttem! Kérdésem lenne, hogy azt nem lehetne megoldani, hogy ki írja a log könyvbe, hogy miért esett le? Más is mondta nekem, hogy nála is előfordul, hogy leesik neki is! Máskor is lőttem azt a csörgő kígyót, nem hinném, hogy azt ne lehetne aura alatt lőni ! mert szerettem volna haladni a eventel, mert nem süllyedni szeretnék mindig csak! De elvettek a 2db 3 órás aurából egyet, de azt nem értem, hogy miért is kellett elvenni belőle? De legalább lehetne venni akinek szüksége van rá! Bocsánatot kérek, de sokunk nem tudja megengedni magának, hogy vegyen pénzért! :( Köszönöm
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem először írtad már fórumon, hogy csak úgy leesik rólad az aura. Kellene róla videó felvétel, anélkül igazából nem sok előrelépés várható. Valami konkrétum kellene a fejlesztőknek ahhoz, hogy reprodukálni tudják a dolgot, anélkül nem tudják mi lehet a hiba. Előfordulhat az is, nem hibáról van szó, hanem valami kiváltotta, ami éppen neked nincs eszedben. Sajnos ezeket naplózni nem lehet, még csak azt sem tudják a fejlesztők, mi lehet a probléma forrása. Tehát jó lenne, ha rögzítenéd, mikor játszol, és mikor ez előfordul azt a részt elküldeni supportra. Többet nem tudok ebben a kérdésben segíteni. Azt már tudnod kell, mi válthatja ki, hogy leessen az aura idő előtt, de fórumon is olvashattad, többször volt szó róla.
    Nem tudom miért vettek vissza az aurából, arról nem volt információ.
     
  8. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Kedves Aura! Szép napot! Köszönöm a válaszokat! De én honnét tudhatnám, hogy majd ekkor leesik a aurám. Nem lehet mindig videózni ameddig játszom! Egyetlen egy pillanat alatt megy végbe a egész, hogy leesik! Ezt szerintem senki se tudja rögzíteni, hisz nem egy pillanat az ameddig le videózod. Lehetetlennek tartom sajnos! Köszönöm szépen!
     
  9. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    No komment de nagyon igazad van!!:):)
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Együttműködés hiányában ne várjatok csodát, mert hiába jelezzük, ha nincs semmi konkrétum, nem tudnak vele mit kezdeni! Akiknél ez előfordul, tehetnék meg, hogy videóznak, én hiába veszem fel, ha nem tapasztalok ilyesmit. Mikor tudod, hogy most aurát veszel elindítod a felvételt. Ha nem történik semmi ez idő alatt törlöd, majd veszed legközelebb is, ez nem lehetetlen!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Hát ez komoly:):):):)
     
  12. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Igen az, nem tréfának szántam. A hibákra bizonyítékot is várnak, ennek hiányában nem tudnak vele foglalkozni. Nem egyszer fordult már elő olyan hiba jelzés, ami nem hiba volt, csak aki jelezte, nem volt tisztában egyes dolgokkal. Itt is előfordulhat több dolog, ami miatt leesik az aura, csak nem jut eszébe valakinek, hogy pl. nem lőhet őrszemet, NPC bombát sem dobhat mellette, mert az nem csak az event NPC-t sebzi, hanem az őrszemet is. Ez csak 1 példa, nem vagyunk ott senki mellett, tehát nem tudjuk, hogy ez tényleges hiba, vagy sem. Tovább nem ragoznám. Kérnénk mindenkit, aki ezzel a "hibával", vagy hasonlóval szokott szembesülni, az minimum videó kíséretében küldje supportra panaszát, vagy akár ide a fórumra is feltöltheti, köszönjük szépen!
     
  13. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép napot! Kedves Aura! Semmi olyat nem mondtam, hogy nem akarok együtt működni! Azért mert esetleg nem jól tudtam értelmezni azt amit olvastam, az nem jelenti azt, hogy én nem szeretnék együtt működni !Mindig is megfogadtam azt amit tanácsoltál vagy mondtál nekem! Ha valamit félre értelmeztem, akkor elnézést kérek! Most is majd úgy fogok tenni ahogyan mondtad, írtad nekem! Köszönöm szépen!
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  14. Milkaa[69]

    Milkaa[69] Fórum-zöldfülű

    Sziasztok! 2012-ben fejeztem be a játékot.
    Pár napja léptem újra vízre. Látván nagyon sok mindenott… ami kicsit rémisztő egyben. Anno elég nagynak szántam a ladikom! Legjobb 10. Lenne olyan személy aki pár dologban szívesen segítene? Válaszokat köszönöm. Szép napot mindenkinek!
     
  15. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    szép napot !! A hasadék nem számolja az időt!!!EU1
     
  16. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nézegesd a fórumot, de természetesen konkrét kérdés esetén igyekszünk segíteni. Akár én, vagy bármelyik játékos, aki fórumozik.
    Beléptem EU1-re, megnéztem a hasadék rangsorát. Számolja az időt, csak a térképen nincs bent a számláló (jelezve), de ettől még a rangsorban láthatod.
     
  17. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Szeretnék segítséget kérni miért nem ad küldit a Rex Harrington?? Köszönöm.
     
    Naksi kedveli ezt.
  18. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép estét Mindenkinek! Kedves Admin! Szeretném be jelenteni, hogy nem lehet üzenetet írni, azt írja ismeretlen hiba ! Másik dolog már régebben is írtam, hogy a barátlista nem müködik ! Nem lehet bejelőlni senkit se, és még semmi se történt, pedig több hét telt el a bejelentés óta! Jó lenne ,ha ezeket a hibákat mielőbb orvosolnák ! Köszönöm szépen!
     
  19. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szia Naksi !! Biztos továbítva van ne aggódj ez csak kis hiba mint sok más többi!!;);)
     
    Naksi kedveli ezt.
  20. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Régebben is jeleztem, de semmi vissza jelzést nem kaptam, és nagyon idegesítő, hogy nem működik ! :(
     
    sárkányos kedveli ezt.