Hibajelzések - 2024

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 1.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Információ nem volt róla, de mivel több társam másolta, mit kapott belőle, így gondolom teljesen normális. Ők is ilyeneket kaptak belőle.

    Egy kis helyesbítés, rászántam lelkeket, hogy közelebbről megnézzem. Így azért pontosabb választ tudok adni, mint látatlanban, mások tapasztalatára hagyatkozva.
    A kapitányok ligája ablakában, ahol kinyitjátok, látjátok a teljes nyereményt. Az alábbi képen (is) látható, hogy ad kapitányt, és felszerelést is, nem csupán azokat kapjuk, amit a naplóban látunk. Az ablakban érdemes nézni, mit kaptok, nem csupán a naplót. Meg is győződtem róla, a kapitányaim között látható pl. az újonnan kapott is. Fent látni, kaptam egy Burton Blackbeard nevű kapitányt, készséggel megáldva, balra lent a felszerelés, amiket kaptam, jobbra pedig a jutalmak, amiket a naplóban is láthatunk.
    upload_2024-5-16_22-2-4.png
     
    Utoljára szerkesztett: 16.5.24
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot !! Én is ki próbáltam csak cuccokat adott kapitányt nem, át néztem rendesen a a fenti játékossal értek 1-t téma részemről off.
     
  3. SlimShady96

    SlimShady96 Fórum-zöldfülű

    Át volt nézve hidd el. A kapitányok közt néztem elsőnek. De nem volt. 3 láda nem adott.
     
  4. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Közben érdeklődtem a dolog felől, amire ezt a választ kaptam: "Megvizsgáltak több fiókot mert volt erről panasz. Mindegyikben ott volt, csak napló nem írta, de javítják a naplós jegyzést."
    Aki gondolja, írhat supportra ez ügyben, és megnézik. Ha úgy látják, hogy tényleg nem kaptátok meg, továbbítani tudják a panaszt.

    Visszatérnék erre is... Azt a választ kaptam, mindenki megkapja a többi cuccot is, ami a naplóban egyelőre még nem szerepel. Elméletileg azért nem látjátok, mert gyorsan kattintotok, és második kattintásra eltűnik a képernyőről. Szóval csak lassan, 1 kattintás, és úgy nézzétek egyesével. :)
     
    Utoljára szerkesztett: 17.5.24
  5. #big-ben#

    #big-ben# Haladó

    eu 7 resi ota nem lehet belépni a tengerre
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Kliensben most léptem be arra a szerverre, nem volt gond vele. Remélem már neked is sikerült!
     
  7. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Ahoj!
    A tegnapi patchday óta nehezen lép be a hajóm a tengerre sőt, ma már lost connenction is van, és ha be is jutok a tengerre a hajó akad, csúszik, lefagy! (kliens eu1) Másnak is vannak ilyen gondjai?
     
  8. ferkó19722

    ferkó19722 Utánpótlás-írogató

    a mostani restart óta nulla helyett 5k-t sebez rám a gólem. és másokra is
     
  9. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Azt tanácsolják, próbáld meg frissíteni a klienst, ha az nem megy, esetleg újratelepíteni. Érdemes minden restart után várni 10-15 percet, és talán elkerülhetők ezek, legalábbis a legtöbb esetben.
     
  10. ferkó19722

    ferkó19722 Utánpótlás-írogató

    Szia köszi , ez nekem is segített újra 0-t sebez a Gólem
     
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Ázsiai szerveren ugyan ez volt, játszani se tudtam, oda lett a aurám is, szia
     
  12. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Szia semmit sem csináltam magától helyre állt gondolom a ma reggeli gyári resivel, de az is lehet szolgáltató probléma volt. 1-2 éve volt hasonló mikor javasolták hogy használjuk a warp-ot, bár most nem volt időm kipróbálni hogy azzal jobb lett volna a helyzet.
     
  13. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ennek örülök! Időnként előfordul, hogy szerver oldali probléma áll fenn, valószínűleg most ez a helyzet, bár a másik is előfordult már, és elő is fordulhat. Annyit tudok jelenleg, dolgoznak rajta, más nemzetek is panaszkodnak, ezért gondolom most nem szolgáltató oldali hiba áll fenn, de sosem lehet tudni. Remélhetőleg hamarosan megszűnnek az ilyen jellegű problémák, a BP a maga részéről mindent megtesz, hogy megoldást találjon!
     
    Ducc[HIP] kedveli ezt.
  14. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    A Krakenhez való bejutás totális káosz.A számláló eltúnik térképváltáskor, ha valami rejtélyes ok miatt újra megjelenik, akkor egészen más értéket mutat, a Tentakel nem ad mindig csontot,stb. (Klántársam panaszkodott miatta, azért próbáltam ki; az eredmény hasonló.)
     
  15. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    A Tentakel sosem adott minden esetben polip húst.
    A stb. alatt pedig nem tudom mit értesz, nem járok fel a Polip térképre. A többit jeleztem.
     
  16. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórum ismerője

    Kösz a választ, de én nem a poliphúst hiányoltam, hanem hogy egyáltalán nem ad jutalmat a csáp (mármint abban a bizonyos két "csontocska" formájában). Amúgy ma már a jelzett hibák megszűntek.
    Ami a "stb"-t illeti, hát az csak a bosszankodásom sszúleménye, bocsi! ;)
     
  17. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    légy kedves jelendzsd hogy a torpedo vetö beragad 50lövés után kérem hogy javitsák ki mert igy nem lehet harcolni!!
     
  18. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    kérlek jeleznéd be ragad a torpedo vetö betölt félig és nem lö meg a tengekikötöbe be akarnák menni és azt irja ne menekülj és nem enged be javitani kéne ez minden napos!!!!!!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  19. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Jeleztem, amiket fentebb írtál, majd megnézik, én nem tapasztaltam ilyeneket. Vagyis az utóbbit abban az esetben, mikor még "utósebzés" volt rajtam, amit a feketetűzzel el lehet távolítani, egyszerre egyet tudunk vele megszüntetni.
    A torpedó betöltésére annyit megjegyeznék:
    Amennyiben ettől eltérő dolog tapasztalható, azt majd látni fogják, ha az nem egyedi hiba esetleg.
     
  20. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    ne haragudj Aura ez nem egyedi hiba sok játékosnak beragad a torpedo félig betölt és ott megál nem csinálja az ujratöltést mind a 6 vetö beragad és onnan kezdve csak uszkálni lehet a másik játékos meg simán kilö de ugyan ez van az npc kilövésekor is beragad a torpedo vetö félig betölti mind a 5 vetöt és onnantol kezdve semit nem tudol vele kezdeni sajnos ez van azért kértem jelezd hogy ez nem egyedi hiba !!!