Hibajelzések - 2024

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 1.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    A support várja a videót tőletek ezen jelenségről, amit továbbítani tud a fejlesztők felé, köszönjük!
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép Napot!! Ugyan csekély hiba csak bosszantó , hogy a barátok közt hiába veszek fel valakit a többi közé nem jelenik + akiket fel vettem!! Csak az event miatt írom mert nem tudom csoportba hívni csak kín keservesen , ha lehetne eme kis problémát a többi mellé amit javítani szeretnének EU1-EU2 - nem látom a barát listámon köszönöm!!
     
    Naksi kedveli ezt.
  3. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerver. Mikor a mojokat bedobálom, akkor utána még hosszú ideig mutassa miket adott. Lehetne ezt javítani? Ugye a kliensel játszónak nem csak annyi, hogy rá nyomok a frissítésre, és kész! Kérem szépen ,hogy ezt mielőbb kijavítani! És amikor írni szerettem volna egy másik szerveren játszónak, nem is engedte, azt írta ki, hogy nem található! Ez is régi hiba! Köszönöm!
     
  4. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ezt kiküszöbölendő fejlesztették:
    Ezt te magadnak tudod megoldani, ha az úszó zsákmányüzenetek mellől kiveszed a pipát.
    Ilyet már rég "nem ír". Mióta az új chat van, azóta nincs ilyen rendszerüzenet, de legalábbis én nem találkoztam vele még soha. Súgni úgy tudsz, ha a /w szerver ID_játékos neve után írod az üzenetet, a következő minta alapján (a szóközök is kellenek a megfelelő helyre) /w 144_játékosnév után írod az üzenetet. Mivel ez egy minta, a szerver ID különbözik valószínűleg azétól a játékosétól, akinek te szeretnél súgni. Olyan esetben nem megy át az üzenet, ha a játékos nevében van valahol egy szóköz. A különleges karaktert is tartalmazó neveknél valószínűleg szintén előfordulhat, erről nem tudok neked mit mondani, mivel elég régen nem súgtam senki ilyennek. Viszont rendszerüzenet nincs.
    Amennyiben nem tudsz valakinek súgni, megoldás lehet az is, ha csoportba hívod, és ott írsz neki.
     
    Naksi kedveli ezt.
  5. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép estét! Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy nem a chatre gondolok, ha nem a üzenetre ami a fő oldalon található!Én szinte a chatet nem is használom szinte sosem! Köszönöm szépen!
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem tartom valószínűnek, hogy erre valaha is keresték volna, keresnék a megoldást. Nem volt igény rá úgy vélem. 1 játékos miatt pedig nem hinném, hogy foglalkoznának ezzel. Ott a chat, DC, TeamSpeak, stb. ahol a játékosok tudnak kommunikálni egymással. Keresd és használd azon lehetőségeket, amik adottak erre a célra. A véleményemtől függetlenül jeleztem.
     
    Naksi kedveli ezt.
  7. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    aura jeleznéd nálam nem működnek a 10 szintű kapitányok ki be lépés után sem!?!!
     
  8. SlimShady96

    SlimShady96 Fórum-zöldfülű

    Igaza van tamikának. A töltési idő minimum 20x az eredetinek. Képtelenség játszani olyankor.Hozzá teszem ez nem buff vagy kizsákmányolás miatt van. Amíg teljesen ki nem lépsz úgy marad.
     
  9. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Kérlek írj supportra ez ügyben, pontosan írd le feléjük a problémád! Mit értesz az alatt, hogy nem működnek? Az életerejük megfelelően visszatöltődött, elegendő a kockázathoz?

     
  10. SlimShady96

    SlimShady96 Fórum-zöldfülű

    A kapitányi ládával kezdenek valamit a piacon. Vagy csak a sárkány marad bent?
     
    sárkányos kedveli ezt.
  11. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    A kapitányi ládákat bizonyos időnként megtalálod a rendelési oldalon, mint eddig is. A Sárkányláda most az event idején van bent, utána kikerül.
     
  12. SlimShady96

    SlimShady96 Fórum-zöldfülű

    Fére értesz! kapitány láda akció van...De láda nincs.
     
  13. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Nem vagyok gondolatolvasó, ezért kell pontosan leírni a problémátokat! Rákérdeztem, meglátjuk...
     
  14. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia Aura! Köszönöm szépen! A barátlistára senkit se lehet fel venni már régóta nem működik!
    Ezt meglehetne javítani ? Még egyszer nagyon szépen köszönöm a fáradozásaidat!
     
  15. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ez a hiba már többször jelezve lett, te is többször írtad le.
    Én nem tudom megjavítani.:( Nem tudjuk mikor mit javítanak, ez nem egy olyan jellegű hiba, ami befolyásolná bárki játékát, valószínűleg nem a sürgős besorolás alá esik.
     
  16. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv! Már több napja megfigyeltem Ázsiai szerveren, hogy amikor használom a klienset, akkor többször hirtelen ki írja, hogy a szerver nem elérhető! Gondoltam váltok, nem használom pedig frissítettem is. De a böngészővel mikor játszom ugyan ezt csinálja! Nemértem miért! Igy nehéz játszani.
     
  17. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Jelzem, de azért megemlíteném neked, és azoknak, akik az ázsiai szerveren játszanak, hogy a magyar játékosoknak ajánlatos az EU szerverek valamelyikét választani az ázsiai helyett. Sajnos itt több dolog is nehezítheti a játékot, ez nem feltétlenül a Seafight szerverének a hibája. Az ázsiai szervertől mi elég távol élünk, ez önmagában is éppen elég lehet. De gyenge számítógéppel / gyenge internet hozzáféréssel (akár ingadozhat a kapcsolat is, főképpen wifi használata esetén) is nehéz a helyzet. Tudom nem egyszerű azok számára, akik évek óta azon a szerveren játszanak, nehéz döntés lehet, de azt javasolnám, hogy játsszanak az egyik EU-s szerveren, és kevesebb problémájuk lesz!
     
  18. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv. Köszönöm a jelzést! Már sok éve vagyok itt, és nem voltak ilyen gondjaim! Európa szerverről jöttem át ide, és nem áll szándékomban itt hagyni a jól felépített hajómat. A gépem amin játszok nem gyenge, és a internetem is jó! Pár nap ,és 13 éve, hogy itt játszom már.
     
  19. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Szia Sombi, nálam is ugyanez a helyzet. Kb fél óránként kidob a térképről. Az ázsia szerver nem ázsiában van, nem emiatt van a hiba :D A hiba 1+ hónapja áll fenn.
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ha te ezt 1 hónapja tapasztalod, korábban jelezed, esetleg már javították volna, de köszönjük, hogy megtetted! Így egyértelmű, hogy nem a §sombrero§(WFA)(MSZ) internete rakoncátlankodik pl.! Annak örülök, hogy jól szórakozol, legalábbis a nevetős fejecskéből úgy tűnik, de nem helyénvaló szerintem, már maga a mondatod sem. Megjegyezném, nem állítottam, hogy az ázsiai szerver Ázsiában van. Nekem legalábbis fogalmam sincs hol található, de párszor olvastam fórumon, hogy földrajzilag távol tőlünk. Mindezt (ha jól emlékszek DD-től, és) Apollótól is. Az utóbbitól biztosan. (Igyekszek megtudni, kár, hogy azt nem írtad le, már tudnánk mi is. ;)) Konkrétan viszont nem tudom, de úgy tűnik te igen, ez remek. Ettől függetlenül mindaz, amit írtam igaz lehet. Jó tanácsként írtam, amit. Nyilván nem kötelező megfogadni. És mivel ez nem beszélgetős topic, ezt a témát le is zárhatjuk.
    A hiba jelezve lett, mint azt írtam is fentebb. A továbbiakban ezt már nem kell jelezni, köszönöm!