Segítség kérése

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: sárkányos, témanyitás ideje: 20.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Szeretném felhívni pár dologra a figyelmedet (figyelmeteket), bár már olvashattad, olvashattátok korábban. Ezzel kezdődik a hibák jelzése topic bevezető rész, javasolnám mindenkinek az elolvasását!):
    ...
    Ez nem az a topic ugyan, ahogy elnézem, bár a hibák jelzésére nem véletlenül hozzuk azt létre!
    A másik amire szeretnék reagálni, a visszajelzés. Már ezt is írtam korábban, igaz másnak, de ez igaz minden hibajelzésre:
    Visszajelzés akkor van többségében, amikor érdemben tudok írni valamit, például segíteni tudok adott dologgal kapcsolatban, vagy hivatalos visszajelzés érkezik a BigPoint részéről, amit minden esetben megtaláltok a fórumon.
    Megkérnék mindenkit, a továbbiakban használja a hibák jelzésére a megfelelő topicot, köszönöm!
    Amint az látható, ez a topic segítség kérésére lett létrehozva. Bízom benne mindenki tisztában van vele, mi az, ami idetartozik, miben tudok én (azon kívül, hogy jelzem a dolgot), esetleg valaki más segíteni!
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Bocsi csak nem találom a topikot ahol a kérdésem feltehetném!! Csak azt szeretném kérdezni,hogy az Atlantiszi hajóval legális -e a víz felszínén ( nem akarok a valós életbenni esettel foglalkozni) csatázni ?? Köszönöm a választ!!
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Áthelyeztem a hozzászólásodat, mivel ez nyilván nem a hibák jelzéséhez tartozik, legközelebb törölni fogom, mert úgy vélem, ha kicsit szétnézel, te is találsz neki megfelelő helyet (itt például egy kérdést feltehetsz, ha valamire nem tudod a választ), vagy nyitsz egy új topicot. Ez csupán egy sima kérdés.
    Mivel megadták rá a lehetőséget, át lehet váltani tengeralattjáróra fent is, így ez megengedett. Erről korábban volt egy közlemény is, A tengeralattjárók felemelkedése, melyről olvashatsz. Javasolt első körben a keresés funkció használata, mert szinte mindenről volt, van és lesz valamilyen információ, amivel találkozhatunk a játékban.
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm!!
     
  5. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    Sziasztok! Sehol nem találom a Torpedó hatások le írását. Az addig rendben, hogy kék sárga stb. De ezek pontossan mit is takarnak?
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Atlantisz ismertetőjében olvashatsz ezekről a hatásokról, nem másolnám ide őket: a Milyen sérülések vannak, és hogyan fokozhatók? Milyen előnyökkel jár a sérülések kizsákmányolása, és hogyan tehetem meg?, Törés típusok résznél olvashatsz róluk részletesebben.
     
  7. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv! Most voltam a szigetnél, és engem lő a sziget, de miért? Most olvastam, hogy nem lő a sziget, ha nem támadod a tornyokat, vagy oda tartozó játékost! Köszönöm a választ! Ázsiai szerveren.
     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem tudom volt-e már restart egyáltalán, nem voltam játékban. Egyébként, ha jól tudom ott később fogod ezt tapasztalni, mint általában mindent, a helyi szerver idő szerint érts.
     
  9. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

     
  10. **Kosza**

    **Kosza** Utánpótlás-írogató

    Sziasztok! Atlantiszon csinálnám a megviselt küldetést. Okozz sebzést Admirális galatine enigma npc nek nos ehhez a következök szükséges: 80 Admirális pont
    Szélvész Armatus +1 Admirális pont
    Galatine Enigma +1 Admirális pont
    Ördög Centurió +2 Admirális pont
    Nagyszemű Nagyúr +2 Admirális pont

    De nekem folyamatosan : Szike Cövek Admirális dob be már 3 x bedopta de a Galatine admirálist nem . 4/2 -térképen. legtöbb lelött npc Galatine enigma volt. Szerintetek ötletek?

    Elöre is köszi.
     
  11. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Ezt a részt kihagytad: Megjelenési helye: 3/2, 4/1, 4/2, ami azt jelenti, mások is lövik azokat az NPC-ket, amik a megjelenéséhez kellenek, csak éppen másik térképen, és odadobja arra a térképre, ahol a 80. pontot elérik hozzá. Lehet, érdemes lenne megnézned a többi térképet, mert esetleg nem lövik ki, bár így a szezon alatt ritkaság. Viszont nekem volt szerencsém párszor.
     
  12. **Kosza**

    **Kosza** Utánpótlás-írogató

    Én ezt értem de egyik térképre sem adott ugyanis azt kiírta volna hogy ki váltotta ki! Csak ezt a 3 szike cöveket dobta be 2 óra alatt. meg pár ördög és szike admirálist láttam kiírva.
     
  13. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Nem írja ki mindenhol, még azokat sem sem írja mindegyik mappon, amiket említettél.
     
  14. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    Arató szörny hol található mert ilyen szörny nem létezik vagy nem tudom pedig mindenüt néztem?
     
  15. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    A Gazdaság mestertehetségnél be kell állítani a Tintahalcsapda mestertehetséget, elérni a 100%-ot, és felkerülsz arra a térképre, ahol megtalálod.
     
    Naksi kedveli ezt.
  16. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv! Én úgy tudom, hogy a szigetek nem lőnek akkor sem ,ha nem oda tartozom, mind addig , amíg én nem támadom meg a tornyot, vagy egy játékost , aki a szigethez tartozik! De engem lőnek a szigetek, pedig nem támadom őket, nem tudom miért! Ázsiai szerveren! Én saját magam alapítottam egy klánt, de sose támadom a szigetet meg, és mégis lő a sziget.
     
  17. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Lehet, hogy akié a sziget, enemynek tette a klánod s akkor lő a torony.
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.