Visszajelzés Vitaszoba: Irány a Kalózok Kupája

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 5.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ░pityesz░

    ░pityesz░ Törzsjátékos

    Üdv!:)
    A cetlik szerzési esélyét meglehetne egy cseppet növelni, mert az event piacról kevésbé lehet kiszedni dolgokat így, hogy kb 1% esély van a szerzésre kb! :confused::confused:
    Továbbá, lehet javítani azt is, hogy a csoportos térképen amikor elér a játékos a jobb oldalra és utána visszadobja, utána nem enged javítani a térképen F5 után sem, ki-be lépés után pedig kidob automatikusan! :cool:
     
    Utoljára szerkesztett: 7.6.24
  2. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Jelezve, és ugyan volt, aki írta, hogy nem kér semmilyen jó tanácsot (a hozzászólása már nem látható) a javítással kapcsolatban, azért mégis megemlítem, hátha segít. Magam még a csoportoson nem voltam, de azt a tippet adták, mielőtt valaki felmegy a csoportos térképre, lépjen ki a játékból, és be. Szóval ne utána, hanem közvetlenül előtte.

    Egy linket is felrakok ide, amit az event ismertetőben már megtalál az, aki újra ránéz, aki szeretné, megnézheti:
     
    BLUEBERRY1 és ░pityesz░ kedveli ezt.
  3. BLUEBERRY1

    BLUEBERRY1 Fórum-zöldfülű

    köszönjük a videot
     
  4. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv. Hol tudom megnézni, hogy hány db papírcetlim van? Az npc alig adnak ilyet :( valamit tenni kellene, hogy adjanak többet, mert így se játszani se vásárolni nem lehet :(
     
  5. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Szia,

    jobb híján Áttekintés -> Raktár helyen tudod megnézni, illetve SH-ban a küldetésosztónál. Papírcetlit leggyorsabban a "csoportos" térkép teljesítésével tudsz gyűjteni szerintem. Kb. 6-8 perc 5 db.
     
  6. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Aktív író

    Ki-be lépéssel is bugos a javítás a mini játékba! Ma 3-2x is bukó volt a menet, már volt hogy az első "gól" után nem engedett javítani, de tegnap volt hogy a 4. gól után bugolt be. Úgy hogy köszönöm a teljesítésben nem megszerezett jutalmakat mert így csak 5/7 megrekedtem mert kifogytam a cetlikből!:mad:
     
    Naksi és sárkányos kedveli ezt.
  7. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szia Ducc !! Csak annyit eme eventől hogy BRAVÓ többet nem merek írni!!:):):):eek:
     
    Ducc[HIP] kedveli ezt.
  8. AngyalBandi

    AngyalBandi Utánpótlás-írogató

    Nálam is többször lefagyott a javítása minin játékban, így nem lett meg a 7 teljesítés.
     
    Ducc[HIP] kedveli ezt.
  9. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Egyetértek veled, ez a mini játék nem ér sokat, mert egyszer se tudtam javítani mert nem engedett, és a amulettre hiába nyomtam rá, az nem működött. :( Most ezek miatt nem kapom meg a ajándékokat majd :( Simán meg lett volna, ha tudom a amulettet használni :( Valahogy ezt jóvá kellene írniuk. Több valaki is ez miatt nem kapja meg. Ázsiai szerver.
     
    sárkányos és Ducc[HIP] kedveli ezt.