Hibajelzések - 2024

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 1.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Azt tanácsolják, távolítsd el a klienst, töröld a Seafigt mappát is (C:\Users\Username\AppData\LocalLow\Bigpoint GmbH\Seafight), majd telepítsd újra a klienst.
     
  2. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    hello aura jeleznéd kérlek 30 mp késik a lövés és akad nagyon a játék kéne egy restart!!!!
     
  3. riggsm7

    riggsm7 Fórum-zöldfülű

    Szép estét, tobb embertol hallottam hogy nem mukodik a fizetési oldala, úgy mint nekem se.
     
  4. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Konkrétan mi az, ami nem működik a fizetési oldallal kapcsolatban? Kérlek részletezd!
     
  5. riggsm7

    riggsm7 Fórum-zöldfülű

    A boltban nincs megvásárolható tárgy HUF-ért, illetve a fooldalon a piactér alatt ha meg akarjuk nyitni a "Elofizetéseket", hibát hoz fel, hogy értésítsuk a supportot.
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Köszönöm a válaszod, jeleztem!
     
  7. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    szép napot mindenkinek ! Aura kérlek jeleznéd hogy a javitási gombra legaláb 10 szer rá kell katintani hogy javitson és még az se biztos hogy javitaná az életeröt meg kell nézni kétszer is hogy javite vagy nem és akkor megint nyomkodni kell a javitási gombot ugyan ez a helyzet a lövés gombal is gondolkozik 10 másodpercig hogy löjön e vagy nem !!ez ki be jelenkezés után is fenn ál a hiba !ez igy nemjó élvezhetetlen a játék bezzegaz npc gyorsabban lö mintegy ful fulos hajó gondolom én nem csak az én hajóm vagy a számito gépem i7 8maggal 2g videokártya 32g ram a netem az meg fulos ugy gndolom hogy javitani kéne a játék menetén mert igy idegölö elöre is köszönöm a segitségedet !
     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Jelzem, de javasolnám mindenkinek a gyorsgombok használatát!
     
  9. #big-ben#

    #big-ben# Törekvő

    szia de jo megint nem lehet belépni a tengerre eu7
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Sajnos a restart miatt ez előfordul, leginkább, ha böngészőben játszol. Megpróbálhatod másik böngészőben, de a kliens lenne a legjobb megoldás. Ezt hiába jelzed, jelezzük, sajnos helyileg magadnak kell megoldanod. Vagy várnod kell, hogy be tudj lépni. Hogy mennyit, nem tudom, én klienst használok.
     
  11. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    hello kérdezdmár meg Aura hogy lehet teljesiteni az atlantiszi event probát ha nem tudol se pénzért se másért venni ládakulcsot meg szörny az nincsen is lentse fent eventhajó ami kell a probához?tisztelt fejlesztö urtol??
     
  12. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Bízom benne, hogy a kérdésedre megfelelő a válasz (ami a kulcsokat illeti), amit a Patchday információknál olvashatsz. Szörnyet, stb. meg valószínűleg fogsz majd találni, ha ritkaság is...
     
  13. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

    kedves fejlesztök legyetek kedvesek egy kis idöt szakitani a torpedo kilövö javitására mert már 100 szor jeleztem a supporton is és nagy ivbe tesznek rá de azt el várják hogy költsek havi szinten 50 -60 ezrt a játékra akkor mint játékos én is el várom a javitást vagy kompenzálják ezt a hibát https://prnt.sc/8C8bbhGpR6G4 mert ez hiba hogy be ragad a torpedo kilövés és nem csak nálam hanem mindenkinél !! kérlek jelezd Aura a fönökség velé!és most csak modorálva irok !!!
     
  14. FM_Brigant

    FM_Brigant Moderator Team Seafight

    Szia!

    Amennyiben már jelezted supporton, nincs további teendő, (hacsak nem kérnek további információt az illetékesek) és elég egyszer megtenned azt. Ahogy itt fórumon is elég egyszer jelezni egy esetleges hibát, ez vonatkozik supportra is.
    A költést senki sem várja el, a játék ingyenes. Mindenki saját döntése, hogy költ rá a gyorsabb fejlődésért, avagy sem.
    Hidd el, a fejlesztők valószínűleg dolgoznak az esetleges hiba feltárásán, de nem minden hiba vagy jelenség elhárítható vagy beazonosítható gyorsan.

    Kérlek légy türelemmel.

    Üdv,
    Brigant
     
  15. Tamika22

    Tamika22 Aktív író

  16. Jó napot. Elvesztettem a 35.szintü legendás akvamarin nevű ékkövet.
    2024-08-12 11:54:39
    Legendás akvamarin helyettesítve: Fénylő lapis lazuli.
    Nem találom az ékkövek között. Ez hiba?
     
  17. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Nem hiba, sajnos nem voltál elég figyelmes. Úgy raktad be a Fénylő lapis lazulit, hogy előtte nem vetted ki a Legendás akvamarint. Még egy figyelmeztető táblát is bead ilyenkor a rendszer:
    [​IMG]
    Mindig nézzétek mire figyelmeztetnek, mert sajnos egy ilyen művelet ezzel jár.
     
    Utoljára szerkesztett: 12.8.24
  18. rendben,köszönöm szépen
     
  19. Köyble

    Köyble Junior szaki

    Javasolnám ennek a funkciónak a javítását. Értelmes játékos nem szeretné kitörölni az ékköveit, pláne véletlen. Én teljesen kivenném ezt az opciót. Már-már az átverés határait feszegeti.
     
  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Továbbítom a véleményedet, bár nem feltétlenül van igazad. Igazából nekem sem tetszik, inkább elvacakolok vele. De azért megemlíteném azt is, lehetnek játékosok, akik nem szeretnek szórakozni azzal, hogy kiveszik a kisebb szintű ékköveket, inkább csak ráhúzzák a nagyot, amit használni szeretnének. Ez a pozitív lehetősége a dolognak, ezt is vegyétek figyelembe.

    De ez itt nem csevegő topic, ez nem hiba, ha a továbbiakban beszélgetni, megvitatni szeretnétek ezt a témát, kérlek keressetek neki megfelelő helyet, köszönöm!