3D Seafight: Tárgyak,stb....

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 2.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Ahoj kalózok!

  Eljött az idő! A Seafightot hamarosan leváltja a Seafight 3D. Ne aggódjatok, a felhasználói fiókjaitok biztonságban maradnak az átállás alatt. Valószínűleg megtarthatjátok a legtöbb ... uhm, khm ... tárgyatokat és gyorsítótokat.
  Na ez mind nagyon szép és jó ,de hogyan kellene értelmezni a ki emelt mondatot?!
  Értem én,valaki nagyon vicces akart lenni, de nem ezzel kellene poénkodni....:cool:


  (tehát)
  Valószínűleg = Nem biztos .... megtarthatjátok a legtöbb ... uhm, khm ... tárgyatokat és gyorsítótokat.

  Ezt hogy értsem? El veszik az összes tárgyam gyorsítóm,lőszerem meg minden???

  És mi az hogy a : "Legtöbbet".... Miért is csak a "legtöbbet"? Én ragaszkodok az összeshez!(nincs kivétel,mindet akarom,hisz azért vettem meg)

  Ez nagyon nem lesz így rendjén!(Aki egyet ért az like)

  FM-től egy értelmes ,nem le kezelő választ várok,előre is köszönöm!
   
  Chabeso, Aqua_Ship[ф©], TYUPI™ és 2 más kedveli ezt.
 2. †~Minisota~†

  †~Minisota~† Junior szaki

  Nem tudni milyen lesz , de csapjunk a kecsóba :cool:
   
 3. Gyularombolo

  Gyularombolo Utánpótlás-írogató

  Bizom benne hogy amit penzert vettunk azt csak nem veszik el, a tobbit meg ha megvonjak akkor mindenkitol egyforman fog tortenni...
   
 4. .SeA_FoX.

  .SeA_FoX. Utánpótlás-írogató

  Április elsején tették ki, még amerikai fórumon volt először feltűntetve. Nem tartok rá nagy esélyt, hogy egy Flash player-en alapuló webböngészős játékot teljes mértékben át alakítanának egy Unreal Technology-t használó klienses alkalmazásra. Véleményem szerintem ez egy áprilisi tréfa a Seafight csapatától. :)
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia kecsó
  Úgy gondolom magam is, ahogy .SeA_FoX. Mikor elolvastam ezt a szöveget, nekem is áprilisi tréfának tűnt.:D Még nem tudom az volt-e, vagy sem, majd kiderül.:p Egyébként, ha ez tényleg igaz, én is ragaszkodnék a legtöbb tárgyamhoz (a bolond botja és stb. hasonlót nem hiányolnám), amim van, sőt a gyorsítóim sem szeretném, ha eltűnnének.:eek: Az is lehetséges, nemcsak 3D lesz a változás, amellett még egyebekre is számíthatunk, legalábbis a leírtak szerint.:oops: Egyenlőre fogalmam sincs, mit gondoljak róla, míg nem látom miket terveznek esetleg át, milyen változtatásokra készülnek.o_O Remélhetőleg hamarosan bővebb információt kapunk róla.;)
   
 6. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Az a baj hogy én az utóbbi évek után simán ki nézem a BP.-ből.... Am tavaly tréfa helyett ,ha jól tudom,akkor kódot adtak...az jobban tetszett.....:oops::D
  Hát ha tréfa....:eek:akkor engem sikerült nyilvánosan is rászedni....:oops::p:D
  De ahogyan fentebb is említettem...ki nézem belőlük hogy át lesz alakítva....:rolleyes:

  *Ohh és köszönöm a válaszokat! :)
   
 7. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Onnan gondolom, hogy tréfa, mivel uhmm-khmm tárgy nincs, hivatalos közleményben főleg nincs. :cool:
   
 8. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Mindentől függetlenül... mindenki tisztában van vele, hogy a játékot folyamatosan fejleszthetik, változtathatják, új elemeket tehetnek be és vehetnek ki, akár előzetes bejelentés nélkül is! Ha jön 1 fejlesztés, és úgy döntenek, hogy azzal megszüntetnek 1-1 tárgyat, gyorsítót, vagy épp átalakítják, akkor azt mi elfogadjuk, és örülünk, ha valamit kapunk cserébe. Lásd 'garancialevél' tárgy, 1-2es szintű lámpák, stb...

  Ez itt most külön ki lett emelve, de nem olyan nagy cucc, már többször találkoztunk vele, és szerintem nem okozott még senkinek sem problémát.
   
 9. v43-1018

  v43-1018 Utánpótlás-írogató

  Annyira fejlesztenek,hogy eltelt 10 év és még mindig cikkcakkban mennek a hajók.A kicsik még mindig nem jutnak semeddig csak,ha egy vagyont költenek erre az ingyenes játékra.Egyébként van 3D-s böngészős játék nem kell kliensen alapulnia.
   
  Utoljára szerkesztett: 3.4.16
  $GOBLIN$HUN$ és BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
 10. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  Látszik te sem sokat lősz designokat képzeld a 8 sávos designok már nem cikcakkban mzognak így kicsit el írtad a fölösleges hozzászólásodat.
   
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 11. Aqua_Ship[ф©]

  Aqua_Ship[ф©] Fórum-zöldfülű

  Képzeld el a tiéd is fölösleges ugyanúgy mint az enyém:) v43 jól mondja... ha arra a pár dizire gontoltál ami ctrl+c/v a pirate stormbol:) 10 év alatt...Többet várna az ember azthiszem.
   
  v43-1018 kedveli ezt.
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A cikkcakkban mozgást már elég sokszor megbeszéltük a 10 év alatt ;). 1 vitorlás nem tud bármely 2 pont között 1 egyenes vonal mentén haladni. Ezek nem motorcsónakok :p. Vitorláshajókkal igenis cikkcakkban közlekednek, ha nem úgy fúj a szél, ahogy éppen szeretné a kormányos ;). Ez van akinek tetszik, van akinek nem. :(
   
 13. Aqua_Ship[ф©]

  Aqua_Ship[ф©] Fórum-zöldfülű

  Így jó cikkcakkban! ez a seafight! én így szeretem.
   
  CM_LaCroix kedveli ezt.
 14. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  A cikkcakk legyen a legnagyob problémám.Bár amikor 700 seb.pont felett vonaglik egy hajó, nem egy elegáns vitorlás képe sejlik fel előttem, hanem egy idegbajos gilisztáé...
   
  $GOBLIN$HUN$ és Aqua_Ship[ф©] kedveli ezt.
 15. Aqua_Ship[ф©]

  Aqua_Ship[ф©] Fórum-zöldfülű

  ez igaz:D néha én is úgy érzem, hogy itt bizony epilepsziarohamvan:D
   
 16. v43-1018

  v43-1018 Utánpótlás-írogató

  Valóban nem sokat ugyanis 8 évente kb 4 szer nézek fel többek között amiatt,mert nem akarok több tízezret költeni a játékra anélkül meg nem nagyon lehet játszani érdemben. A fölösleges a reakciód volt.
   
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ezek szerint nagyon nem érdekel a játék, talán nem is ismered, így viszont elég nehéz véleményt alkotni :O
   
 18. v43-1018

  v43-1018 Utánpótlás-írogató

  De ismerem éppen ezért nem is cáfolható amit mondtam róla. Én a kezdetek kezdetén kezdtem amikor zsúfolásig voltak a térképek játékosokkal.Ahhoz képest tizedére csökkent a létszám és ez nem véletlen. Azt elismerem,hogy 1 éve már kezd jobb lenni a helyzet.Egyébként sok játékkal játszom és mindegyikben az ingyenesség jegyében.Ezért van összehasonlítási alapom nem kevés.
   
  Utoljára szerkesztett: 4.4.16
 19. Keeflee

  Keeflee Utánpótlás-írogató

  TYUPI, Mi az a 8 sávos designok??