5 szintű altiszt

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Craftboy., témanyitás ideje: 20.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Craftboy.

Craftboy. Utánpótlás-írogató

Egyik percről a másikra eltűnt.
    Mi van az 5 altiszttel? Prém még 1,5 évig!

2. Laci_Papa

Laci_Papa Utánpótlás-írogató

nekrm is eltünt

3. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Az enyém is meglépett, de már jelezték az illetékesek felé, nyugodjatok meg, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy azt a lehető legrövidebb idő alatt korrigálják. Remélem:)
    DD-t idézném:

Utoljára szerkesztett: 21.5.14
    [DD] kedveli ezt.
  4. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

A vicces az, h nekem már szombat reggel óta nincs... 5 napja... A support csak annyit ír, h általános hiba... bár én ezt nem veszem észre a tengeren... Csak annyit, h nem tudok menet közben javítani és kb. 15 perc mire feljavulok... Baromira NEM vicces!!!!

Valamiért fizettem, nem is keveset! Mivel fognak kárpótolni, h nem élvezhetem a játékot, amiért fizettem???

5. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

eltünt az 5-ös javito tisztem

6. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Sajnos még mindig sokaknak meglép a prémium ellenére is, írj supportnak és visszakapod. :)

7. 义☠N€ЯØ☠义

义☠N€ЯØ☠义 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is, már ez kb a 4. alkalom. 2x vettem meg, 1x visszakaptam a supportól, 1x a kóddal kaptam vissza, most meg a supoort azt írta, hogy ők nem tudják visszaadni, mikor már másnak is ők adták vissza, nem csak nekem.. Bezzeg ha az ő hajóhukról hiányozna, gondolom azonnal vissza aktiválnák. Mérges vagyok, így nem lehet játszani, viszont harmadjára már nem vagyok hajlandó megvenni!!

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok, korábban már írtam, hogy nem úgy működik az ahogy sokan képzelitek. Gondol egyet az admin és bárkinek bármit jóváír. Korábban is előfordult de jóval ritkább eset volt, külön külön visszaadta mindenkinek a support, de most sokkal többször fordul elő, és ezt központilag fogják korrigálni.

9. ☆ЯΔP☆MonsteR

☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

Nekem is meglépett, írtam supp-ra, de nem adtak semmit :D

10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Sziasztok, nem tudom miért, de megkaptam megint az 5. altisztet..
    Egyszer már beváltottam a kódot, de most valamiért megint van 1 napig.
    2014-05-22 14:56:52
    1 x Altiszt (5. szint) jóváírva. Ok: Megvásárolható csomag

11. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szerintem DD elég világosan leírt mindent, miszerint innetől központilag fogják korrigálni mindenkinek. Ezelőtt ha írtál ezügyben supportra, max. 1 nap alatt visszakaptad, de ezek szerint mostmár ez sem így van. Majd központilag visszakapja mindenki, remélhetőleg még az évben. :cool:

12. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

meg valahogy lett egy vitorla javitóm is, lehet ládából kaptam de mindegyiket megnéztem mit adott.. szóval.. :)

13. ☆ЯΔP☆MonsteR

Tegnap este 23:10 körül írtam Supp-ra ez ügyben. Azt mondták majd központilag lesz valami "ekzsön" :) De csodák csodájára most hogy beléptem (19:24-kor) megvan mindenem :D :D :D Ez öröm, ez bódóttá :D Köszönöm akárki is adta vissza :)

14. *amator*

*amator* Fórum-zöldfülű

Pfff jó neked nekem reggel eltünt és még mindig nincs . Azért vicces vegyél altisztet hogy elönyt élvez de nem müködik és a válasz a supporttól várj türelemmel majd lesz és ennyi éljenek a fizetős szolgáltatások :

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  15. ☆ЯΔP☆MonsteR

No igen, ebben teljesen egyetértek veled. Ha már fizetek valamiért minimum az legyen jó, a többi nem érdekel, majd kijavítják. De hátha reggelre neked is visszatalál a javítód.

16. *amator*

*amator* Fórum-zöldfülű

Hmmm reggel van és sehol semmi akor mi a teendő már a support sem reagál a levelekre:) Ezekszerint ne játsz csak fizess

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

És attól hogy reggel van, mi változásnak kellett volna lennie? Supporton pedig továbbra is emberek dolgoznak, 06:25-kor még lehet alszanak :D

18. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Nekem már a 8. napja nincs meg a javító tisztem, hiába írok supportra, senkit nem érdekel... én meg lassan fordulok a fogyasztóvédelemhez, mert ezzel már lehet .. bizony :))

az h egy hét alatt kijavították a vudu sámánt, a mojo fedélzetet, amiből a játékosnak előnye volt, hamar meglehetett csinálni, most, h hátránya van... le van tojva...

Szóval jó lenne összekapni magatokat!!!

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nyugodtan fordulj bárhova, ha úgy gondolod, senki nem fog megakadályozni benne!
    Ugye elfogadtad az üzleti feltételeket regisztrációkor... Lehet kicsit másabb hangnemben kellene írnod, és talán hamarabb kapnál választ is. Szerintem senki nem szereti, ha rögtön fenyegetik az embert...

És nyugodtan hozhatja bárki példának hogy a jó bugokat gyorsan javítják, a rosszakat amiből a játékosnak hátránya van azzal nem foglalkoznak. De nagyon érdekesnek találom, ahogy már többször is írtam, hogy a Kraken térképek évekig nem javították, ami előny volt a játékosoknak, nem 1 lőszer bug volt az elmúlt évben mely jó pár napig ingyen elitlőszert biztosított mindenkinek, akár 1 héten keresztül is. A Bónusz bugról nem is beszélve... És ilyenkor mikor kijavítanak egy már régóta fennálló hibát rögtön a BP a rossz! El kéne rajta gondolkozni hogy milyen hibák is vannak, miket javítottak? És rájön mindenki hogy kb ugyan annyi jó és rossz bug lett javítva gyorsan mint lassan.. És akkor nem kéne vádaskodni, sértegetni, fenyegetni a másikat.

20. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Annyira sablon szöveg ez a "megyek a fogyasztóvédelemhez".. xD én megtettem annó az a helyzet, hogy kiröhögnek mert Német multi céggel ilyen apróságokkal tesznek az egészre magasról. De most komolyan, azért remélem ezt te sem hitted el, hogy bemész a fogyasztóvédelemhez, és megkérdezik miben segíthetnek, erre te 8 napja nincs meg az altisztem a Seafightban xDXXDXDXDXDXDXD :D
    Gondolom mostmár érted... :D

További szép napot! :D