60fontos fejlesztés

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Saracen, témanyitás ideje: 27.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Elakarom kezdeni a 60fontosaimat fejleszteni és most nem tudom, hogy mennyivel is nő a sebzése elitnél hisz fórumon ez van írva:
    • Ha minden ágyúdat kifejlesztetted erre a szintre, akkor +12% kritikus ereje és esélye lesz valamint plusz 6-al nagyobb kár elitlőszerrel a normál szinthez képest. Ami nálam azt jelenti, hogy 5+6 pont.
    De viszont azt hallottam, hogy az azt jelenti, hogy 6 ponttal lesz nagyobb a sebzés nem 5+6-al akkor most mennyivel is lesz nagyobb így a sebzés?

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ez így van, +6 az azt jelenti hogy +6 kár bónuszt ad elit lőszerre. Egy sima 60 fontos +5 kárt ad, egy 1. szintű 60 fontos már +6 kárt, az 5. szintű már +10 kárt, ezek a bónuszok nem adódnak össze!! Az egyik ennyit adott a másik annyit.

1. szintű sextáns is ad 1%kal növeli a találati arány, a 2s szintű már 2%kal, de ha 2es szintűd van az nem azt jelenti hogy már összesen 1+2=3%kal, nem, hanem marad a 2%.

3. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Rendben köszi szépen féltem, hogy ezt mondod, hisz nem mindegy, hogy 10 vagy 15 ponttal lősz többet de mindegy így is fogom fejleszteni .