8/1 klánsziget

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬, témanyitás ideje: 27.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

  ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

  Vicces dolog: 8/1re a szigetnél lépsz át egyből lő a torony :D épp 15k hp-val átugrottam 8/1re erre Cadoc megölt.... what?... most ez komoly hogy térkép legszélén kilő a torony ? :D kicsit vicces :D
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  vicces vagy sem, 8/1en jó pár éve a térkép szélén van a klánsziget, sőt, több más térképen is hasonlóan a térkép szélén van, 10/1, 10/3... Így ha rossz helyen váltasz rossz térképre igen is közel lesznek azok a tornyok, és akár ki is lőhetnek ha nem vagy elég gyors.
   
  LadyCat és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 3. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

  ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

  ja értem és tökéletes így ugye? :D tehát így a legjobb hogy a torony egyből kilő kb semmit se tehetsz? értem én hogy a fejlesztők hibáztak de akkor kikéne javítani nem de? :) mert kb játszani mamár lehetetlen sean :)
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez miért lenne hiba? Miért hibáztak volna? lassan 10 éves a seafight, ez idő alatt ezzel senkinek nem volt problémája, hiszen nem hiba. Egy kalóz tanulja meg milyen útvonalakon lehet közlekedni, és melyeket kell elkerülni. Ilyen pl a 8/2 bal szélének a közepéről a térkép váltás. Egyszer pórul jártál, legközelebb figyelsz.

  Ott van valami a tengeren, ami agresszív, tehát ha közel mész lő. Ilyen a torony is, közel mentél és lőtt, nincs ebben semmi hiba.
   
  LadyCat kedveli ezt.
 5. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

  ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

  Persze csúcs csak tudod azzal eléggé gond van hogy 1 haladó vagy 1 kezdő játékos egyáltalán nem tud játszani és érvényesülni se anélkül hogy 4-5db 27es elit ne ugorjon rá :D 1 rat packot benyúl 1 27es elit... vannak vicces dolgok :) az pl.: egyik event csodás mert kb szintekre volt osztva h lent nem kap semmit se aki nagy szintü és minden aki fullosabb fent volt és ellehetet eventezni... és else akarták lopni.... :) erre már megint a szokásos event hogy lehetetlen eventezni mert lelőnek róla... elveszik... :)
   
 6. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Mi nem most kezdtük a játékot, de sosem zavart, a sziget éppen hol áll. Néha persze belefutottunk mi is, de megszoktuk, megjegyeztük nagyjából hol tudunk mappot váltani. Még akkor is figyelned kell, ha nem a szélén van, megfeledkezhetsz róla akkor is, ha éppen középen van. Gyorsan meg lehet jegyezni, főképpen akkor, ha sokat tartózkodsz azon a térképen.
  Az meg, hogy lopnak a kalózok, természetes dolog, még akkor is, ha tőlünk és nem tetszésünket váltja ki. Az event meg hol ilyen, hol olyan. A nagyok meg azt nem szeretik, ha korlátozzák őket, majd megtapasztalod azt is. Egyformán mindenki kedvére képtelenség tenni.
   
  LadyCat és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 7. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

  ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

  Hát igen csak eléggé gáz hogy csak azok tudnak játszani akik több száz ezret bele ölnek :)) Persze legyen a sziget itt ott mert legyen csak eléggé vicces hogy térkép széléről kilő de mind1.... :)
   
 8. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Most miről is beszélgetünk? Egy PVP térkép széléről, vagy a Biztonságos kikötőről? Ha minden igaz az előbbiről, ez esetben miért ne lőhetne ki bármi is a térkép bármely pontján? Főleg egy olyan valami ami még csak nem is mozog, hanem te mész oda, és tulajdonképpen te lövetteted ki saját magad, mert a torony nem szaladt volna utánad!

  Mindenki tud játszani, függetlenül az anyagi helyzetétől attól meg főleg hogy mennyit költött a játékra. Mint minden játékban előnyökkel jár, ha költesz a játékra, itt is. De nem kell terelni,te azt sérelmezed, hogy kilőtt egy ellenséges klán tornya. Szokj hozzá, lassan 10 éve ilyen a játék, mindenki más elfogadta, aki itt van.
   
  LadyCat, Fejvadász, Nickholas és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása