A Császár új zsákmánya

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: =Allanon=, témanyitás ideje: 11.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Sziasztok
  Bekerült egy új csomag ami zsákmányzsákot tartalmaz:
  "A legokosabb császároknak van a legnehezebb zsákmányzsákja! Most megtöltheted a kincseskamrádat az egész világ kincseivel és a kalózok Krőzusa lehetsz.
  Mindössze 8.990 HUF összegért diadallal vonulhatsz harcba!

  Tartalom:
  - 15 zsákmányzsák"


  Na de mégis milyen zsákot tartalmaz jelenleg? Gondolom Császárit vagy Istenit tartalmazhat, de jólenne konkrétabban is tudni :)
  Előre is köszönöm majd az illetéseknek vagy esetleg azoknak akik már megvették hogy milyet tartalmaz :)
   
 2. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Tartalom:
  - 15x isteni zsákmányzsák
   
 3. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Igen már látom én is. Köszi :)
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 4. Apolló

  Apolló Fórumőrült

 5. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Aki eddig nem találkozott vele, nem olvasta a fórumon, annak jól jöhet ez az információ itt is, de =Allanon= kérdése más volt, amit korábban én is feltettem chat-en a CM-nek.
  Bekerültek főoldalra a zsákmányzsákok, amik között ott van a A császár új zsákmánya csomag, abban pedig van 15 db zsákmányzsák. Nem volt pontosan megnevezve bekerülésekor, csupán annyit láttunk: Tartalom:- 15 zsákmányzsák. Később pontosították (Tartalom: - 15x isteni zsákmányzsák), így már mi is tisztán láthattuk, pontosan milyen zsákokat tartalmaz. Korábban a császári zsákmányzsákok voltak ebben a csomagban. Az árából sejthető volt, hogy lecserélték, de azért nem árt tisztában lenni vele azoknak, akik megvásárolják, ne érjen senkit kellemetlen meglepetés, ha az eredeti császári zsákmányzsákok maradtak volna, akár véletlenségből benne.
   
 6. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Igen, ez sem volt jó, valóban.
   

Az oldal megosztása