Közlemény A Global America 3 szerver egyesítése az amerikai PvP szerverrel

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 18.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj kalózok!

  Készülj fel a harcra, kapitány! Február 19-én a Global America 3 szerver egyesül az amerikai PvP szerverrel.

  fb_ad_server_merge_2024.jpg
  Tudjuk, hogy ez változást jelenthet a Global America 3 kalózai számára, ezért további 40 órányi védelmet biztosítunk nektek, hogy megkönnyítsük az átmenetet, de készüljetek fel egy nagyobb kihívásra a hullámok felett és alatt!

  Milyen szervereket egyesítünk?
  • A Global America 3 szervert egyesítjük a másik amerikai szerverrel.
  A szerver PvP, PvE vagy hibrid lesz?
  • A szerver továbbra is PvP szerver marad.
  Kapnak-e kártérítést a Global America 3 játékosai?
  • Az új szerverre való átállás megkönnyítése érdekében 10 illékony védelmi aurát és 10 tartós védelmi aurát biztosítunk, miután bejelentkeztek az egyesítés után.
  Mi lesz a klánokkal?
  • A klánok változatlanok maradnak.
  Mi a helyzet a klán-szigetekkel?
  • Minden klánsziget a jelenlegi amerikai PvP-szerveren továbbra is olyan marad, amilyen volt, és továbbra is ott lesz, ha az egyesülés befejeződik. Csak a jelenlegi Global America 3 (PvE) szerveren lévő klánszigetek kapják vissza az általuk épített tornyok építési költségeit, melyek hozzá lesznek adva a klánvagyonhoz.
  Mi történik, ha mindkét szerveren lesz fiókom?
  • Továbbra is használhatod mindkét fiókot, egyszerűen úgy, hogy a szokásos módon váltasz szervert.
  Hogyan lesz Sába üstje számítva?
  • A lottó nyerteseinek kiszámítása a jelenlegi módszerrel történik; a jutalmak száma megszorozódik az egyesített szerveren lévő szerverek számával.
  Hogyan lesz a Liga számítva?
  • Ezen nem hajtunk végre változtatást, továbbra is a „Minden szerver” rangsor számít. Ezen a rangsoron az egyesült államokbeli szerveren lévő összes játékos szerepel.
  A Seafight csapata
   
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj kalózok!

  A mai napon további információkat szeretnénk megosztani a nemrég bejelentett szerveregyesítésünkkel kapcsolatban.

  Figyelemmel kísértük visszajelzéseiteket, és figyelembe vettük a kérést, ez az oka, hogy összevonjuk a szervereket. A játékosok tevékenységének és a szerverpopulációnak alapos mérlegelése és elemzése után úgy döntöttünk, hogy egyesítjük az US PvE és US PvP szervereket, hogy javítsuk az általános játékélményt minden érintett számára. Ez a lépés egy módja annak, hogy megbirkózzunk bizonyos kihívásokkal, és dinamikusabb, kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb többszereplős környezetet biztosítsunk.

  Az egyik különleges megfigyelés, amely vezérelte a döntési folyamatunkat, a szerverek közötti populáció jelentős különbsége volt. Például a második legkisebb szerver, az EU PvE szerver több mint hatszor nagyobb játékosbázissal büszkélkedhet, mint az amerikai PvE szerver. Ezenkívül a Global America 3 szerverünkön a játékosok száma fogyatkozott; gyakran legfeljebb 40 játékos, de sok esetben csak 10-20 játékos aktív egy adott időpontban.

  A játékosok ilyen alacsony száma számos problémát vet fel. Ez nemcsak a többjátékos élményt rontja, hanem akadályozza azt is, hogy hatékonyan kiegyensúlyozzuk a játékmenetet, és olyan szintű támogatást és elkötelezettséget biztosítsunk, amelyet játékosaink megérdemelnek. Ezenkívül a kevés játékossal rendelkező szerverek karbantartása hosszú távon nem fenntartható.

  A problémák megoldása és egy robusztusabb játékkörnyezet előmozdítása érdekében úgy döntöttünk, hogy egyesítjük a szervereket. Ez a konszolidáció segít megszilárdítani játékos közösségeinket, sűrűbb populációkat hozva létre, amelyek javítják az interakciókat, előnyben részesítik a versenyszerű játékot, és lehetővé teszik számunkra, hogy szolgáltatásainkat jobban személyre szabjuk, hozzáigazítsuk értékes játékosaink igényeihez.

  Fontos megjegyezni, hogy jelenleg nem tervezünk szerveregyesítést az EU PvE szerverhez vagy bármely más szerverhez.

  Egy másik kérdés, amit gyakran feltesznek: miért kell egy PvE szervert egy PvP szerverrel egyesíteni? Engedjék meg, hogy kicsit megvilágítsam ezt a döntést.

  Szerverarchitektúránk két fizikai helyet ölel fel – az egyik Európában, a másik pedig az Egyesült Államokban. Egy amerikai szerver egyesítése egy európai szerverrel kihívást jelent: ha minden játékosnak csatlakoznia kellene az európai szerverhez, akkor elkerülhetetlenül késleltetési problémák lépnének fel. Ez jelentősen és tartósan befolyásolná az összes játékos játékélményét.

  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsuk nektek, ezért döntöttünk emellett, hogy egyesítjük a US PvE szervert egy másik amerikai szerverrel, így zökkenőmentes és élvezetes játékmenetet tudunk biztosítani mindenki számára, tartós problémák nélkül.

  Megértjük, hogy a változás néha kihívást jelenthet, de szilárdan hiszünk abban, hogy ez a döntés végső soron mindenki számára kifizetődőbb és élvezetesebb játékélményhez vezet. Elkötelezettek vagyunk a zökkenőmentes átállási folyamat biztosítása mellett, és az egyesülés előrehaladtával további részletekkel és frissítésekkel szolgálunk.

  Köszönjük megértéseteket, türelmeteket és folyamatos támogatásotokat, miközben arra törekszünk, hogy még jobb játékkörnyezetet teremtsünk minden játékosunk számára.


  A Seafight csapata
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!
  fb_ad_server_merge_2024.jpg
  Február 19-én, hétfőn délben (UTC), (közép-európai idő szerint 13 órakor) egyesítjük a Global America 3-at az amerikai PvP szerverrel.
  Ennek a döntésnek az a célja, hogy megszilárdítsa játékosbázisunkat, javítsa az általános játékélményt, ezáltal élénkebb és versenyképesebb környezetet teremtsen mindenki számára.

  Íme a legfontosabb részletek, amelyeket tudnotok kell:
  • Ütemezett állásidő: A szerveregyesítési folyamat némi állásidőt igényel a zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében. Bár célunk, hogy ezt az állásidőt minimálisra csökkentsük, a becslések szerint körülbelül 30 percig fog tartani. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az időtartam változhat, rövidebb vagy hosszabb ideig is tarthat!
  • Időkeret: A szerveregyesítés a tervek szerint február 19-én, hétfőn délben (UTC), (közép-európai idő szerint 13 órakor) kezdődik. Javasoljuk, hogy ennek megfelelően tervezzétek meg játékotokat, és tegyetek meg minden szükséges intézkedést az állásidő kezelésére!
  • Az EU szervereire gyakorolt hatás: Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a szinkronizálási követelmények miatt a folyamat során az EU szerverei is rövid ideig leállnak. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és nagyra értékeljük megértéseteket, eközben azon dolgozunk, hogy minden játékos számára zökkenőmentes átmenetet biztosítsunk!
  Köszönjük folyamatos támogatásotokat és közösségünkben való részvételeteket! Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk nektek, és úgy gondoljuk, hogy ez a szerveregyesítés pozitív lépés e cél elérése felé.

  Tegyük együtt sikeressé ezt az átmenetet!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.