Közlemény A hajósinasok

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj, Kalózok!

  A szinkronizálást követően új legénységi tagok érkeznek a Seafight kalózhajóinak fedélzetére: a hajósinasok! A hajósinasok helyettesítik a legjobb rabszolgákat és 40%-kal javítják a töltési időt.

  [​IMG]

  A hajósinast nem csak a kocsmában bérelhetitek fel, hanem még Aruba üstjéből vagy a Manamusa NPC-ktől is megszerezhetitek. Minden alkalommal, amikor hozzájuttok egy hajósinashoz, plusz egy napig (24 órát) marad a hajótokon, összesen maximum 30 napig. Ha elértétek a 30 napot, minden újonnan érkező hajósinas újra 30 napra kerekíti a hátralevő időt.

  Miért történt ez a változtatás? Nos, a régi rabszolgák folyton valamilyen problémát okoztak, a töltési mechanika pedig bonyolult volt és elavult. Az új rendszerrel kijavítottunk néhány hibát és egyszerűbb és logikusabb töltési mechanikát vezettünk be.

  A jelenleg használt rabszolgákat eltávolítjuk a játékból – viszont MINDEN játékos INGYEN kipróbálhatja a hajósinast 14 napig! Emellett új, aranyért megvásárolható puskaportöltőket vezetünk be. Ezek a legénységi tagok is úgy működnek, mint a hajósinasok, ám ők 20%-kal javítják a töltési időt.

  A változással kapcsolatos véleményeiteket IDE várjuk.

  A Seafight csapata
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Több visszajelzést kaptunk, mely szerint félreértettétek, nem naponta kell majd megvásárolnotok a hajós inast 10 000 gyöngyért. 10 000 gyöngyért 14 napra kapjátok meg a hajósinast.

  A Seafight csapata.
   
  -marika-, HMS és -Tigrincs77-GWU kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása