Közlemény A Liga rendszer

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 6.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A Seafight Liga rendszer!

  A Liga rendszer az Elitszintekre alapszik, a következők szerint:
  • 1. liga, Medúza liga: 0-10 elitszinten.
  • 2. liga, Tengeri csikó liga: 11-20 elitszinten.
  • 3. liga, Barrakuda liga: 21-27 elitszinten.
  Ahhoz, hogy részt vehessetek egy alacsonyabb, vagy magasabb ligában Elitpontra lesz szükségetek. Ha teljesítitek a követelményeket (van elég elitpontotok) akkor tovább léphettek a következő ligába, vagy visszacsúszhattok, ha nem sikerül elegendő elitpontot gyűjteni.

  Minden játékos a ligákban elért helyezésekért jutalmat kapnak. Jobb helyezést elérő játékosok jobb jutalmat fognak kapni, valamint minél magasabb szintű a Liga, annál komolyabbak a nyeremények is. Minden játékos kap Versenytárs érmét, amire szükségetek lesz a Feketepiacon vásárolható gyorsítókhoz, tárgyakhoz és felszerelésekhez.

  Az Elitpont bónusz egy előny lesz a Ligákhoz. Tehát nem veszítitek el az Elitpont gyorsítótokat. Ez az előny bónuszt ad az ágyúsebzéshez, életerőhöz és vudupajzshoz is.

  A ligák minden hónap 15.-én érnek véget és kezdődnek újra. Ekkor kapjátok meg a jutalmakat is.

  Részleteket ITT olvashattok.

  u.i.: jelenleg is ezt csináljuk a szervereken.

  A Seafight csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 3.7.15
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Úgy gondoltuk, hogy a Liga ismertetője eléggé egyértelmű, például ez a mondat is.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy a többségnek sajnos nem egyértelmű. A ligarangsorért járó nyeremények az összetett rangsor alapján értendőek, tehát nem szervereként. Ez azt jelenti, hogy pusztán azért semmi nem jár, hogy valaki a saját szerveren elért egy bizonyos helyezést.

  Továbbá. Sajnos minden szezon zárás után vannak panaszok, hogy nem azt a jutalmat kapta valaki, ami az összetett rangsorban elért helyezéséért járna. Ezt a szezon zárás után központilag orvosolják. Aki valóban nem megfelelő jutalmat kap, annak később központilag írják jóvá.

  Tehát mielőtt bárki is panaszkodna, hogy nem azt kapta ami járt először győződjön meg róla, hogy mi is jár neki. Jogos-e a követelése. Ezt követően pedig várjon a központi jóváírásra, hiszen ha jogos a követelése, akkor lesz jóváírás is.

  Arra is felhívnánk a figyelmeteket, hogy a fórumon ismertetőkben leírtak csak tájékoztató jellegűek! Ha a fórumon leírjuk, hogy melyik ligában milyen ajánlatokkal találkozhattok a Feketepiacon az nem azt jelenti, hogy a rendszer ezeket ténylegesen fel is ajánlja. Közvetlenül szezonzárás és az új szezon kezdete után még gyorsan változik, hogy kit hova sorol a rendszer. Ezért előfordulhat, hogy nem is azokat az ajánlatokat látjátok, amiket a ligátok indokolna. Várjatok egy kicsit, frissítsétek az oldalt és próbálkozzatok később. A liga piac (a feketepiac azon része ahol érmékért vásárolhattok) soha nem zár be, nem kell kapkodni, semmiről nem fogtok lemaradni, ha vártok egy kicsit.

  A Seafight csapata
   
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  Előreláthatólag hétfőn déltől (2016. június 20. 12:00) egy új liga, a Manta liga kerül bevezetésre. Ez a liga egy szinttel magasabb, mint a Barrakuda liga.

  A liga tagjai a következő bónuszokat kapják:
  • Lehetőség megvásárolni a Manta designt a Ligateremből. (a designban +10% elitpont bónuszt adó ékkő található)

  • +4% ágyúsebzés
  • +20000 ÉP
  • +20000 VP

  A Seafight csapata
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A Manta liga hibáit sikerült javítani. Ennek örömére, illetve kompenzálásképpen készítettünk egy utalvány kódot, mely 5 versenytárs érmét tartalmaz. A kód:

  sfmantaleague
  A kód július 31-ig érvényes és természetesen hajónként csak egyszer felhasználható!

  A Seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása