A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Nem váltottam ligát, mégis eltűntek az érméim....A CM szerint csak megjelenítési hiba, hogy nem látom.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Arra gondolsz, hogy a feketepiacon az egész fejléc eltűnt, ahol korábban mutatta a versenytárs érméket, sőt még az esszenciákat is? Mert az nálam is eltűnt, de ettől még tudnék vásárolni ezt azt a feketepiacon, tehát megvan az érmém ;).

Ha minden igaz ez hamarosan megjavul, mert most is azon a részen dolgoznak (ugye majd lesz szinkron, resi stb..)

3. Saracen

Igen DD, arra gondoltam. Csupán Héra idézésére reagáltam, lehet, hogy félreérthető volt, mert nem idéztem, de tudom, hogy lehet vásárolni, mert kérdeztem CM-et :)

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Az az idézet másra vonatkozott, nem is kellett volna idézned. A mostani eset teljesen másról szól, azzal ne keverd, megtévesztő lehet.

5. Saracen

Elbeszéltünk egymás mellett Héra. Egyszer belefér ;)