A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Minek mutogatják a szerverenkénti rangsort ha az nem számít, vagy miért nem az összesített rangsor az alapértelmezett ha az a rangsor számít a jutalmazásnál. Ez mindenesetre számomra érdektelenné tette az egész ligát, mert így már teljesen esélytelen lettem.

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
  2. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Kedves DD!
    Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
    A Liga rendszernek az alapja az EP-számítás és az alap rossz, tehát ennél komolyabban nem lehetne befolyásolni a játékmenetet!
    A "felfedezésekről" csak annyit: senki nem ül le kártyázni ha nem tudja a szabályokat és majd a végén eldöntik ki nyer és mennyit. :)

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Teljesen komolyan gondoltam.

Hogy befolyásolja a játékmenetet a liga rendszer? Nem tudsz belépni? Hajózni? PVE-PVP csatákban részt venni? Rohamtérképre menni? Bónusztérképet csinálni? Csillizni? És most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, amit a normál játékmenethez sorolnék. Semmi köze nincs hozzá. Ha az lenne a hiba, hogy nem lehet bónusztérképre felmenni, az befolyásolja, hiszen a játék egyik része pont erről szólna. Vagy ha nem tudnál lőni. Semmi ilyenről szó nincs. Ez egy rangsor, ugyan olyan mint amilyen nem kevés volt már eddig is, de ez egy új, amiért még jutalmat is kaphattok.

Hasonló rangsor az admirális ágyú pont. Annak idején működött pár hónapig, aztán véget ért. Ugyan úgy globális rangsor volt, értékelték az elejét. Különösebb gond nélkül bevezették, mert pont ahogy ennek a játékmenetre nincs hatással.

Nem ülsz le kártyázni, de nem is kell. Nem kell neked részt venned a Ligába, persze automatikusan bekerülsz, de ha nem akarsz nem foglalkozol vele. Aki szeretne vele foglalkozni az már most is gyűjtheti a pontokat ő sem tudja, hogy miért is tolja, mire lesz elég az a nyeremény amit kaphat. Ez egyfajta zsákbamacska. Majd a végén kiderül megérte-e. Ha igen, akkor jól jár az aki már most foglalkozott vele, mert legközelebb talán nehezebb lesz jó helyezést elérni. Ha nem éri meg, akkor meg úgy is mind1, legalább ők is megtapasztalták és legközelebb nem foglalkoznak vele.

|SZITUS| kedveli ezt.
  4. messor

messor Junior szaki

No szerintem az a probléma hogy idáig sokan átpakoltak tehetségen meg sokkal több bm-et csináltak mint a liga elindulása előtt ,csakhogy bennt legyenek a 100-ba és megkapják a + sebzést ,erre megírják hogy nem 1 szerverenként hanem össz. szerveren kéne bekerülniük hogy megkapják a bónuszt ami elég rosszul eshetett a népnek.Emelett remélem tisztában vannak az illetékesek hogy az összerveren elért legjobb kb. 50 játékos annak minimum 24 órából 16-20 órát ment a hajója a bm. vagy az npc. boton , mondjuk ha a botszűrés a liga célja akkor hajrá mert számolgatás nélkül mehet az elsőknek a bann szerintem a pontok állását elnézve(legalábbis eu4-en)

5. Baba

Baba Fórumlakó

Messor én 15ik vok ligába az ősszesitetben és napi 5-6 órát játszok. tehát nem tudom honnan vetted azt a 16-20 órát ?

6. messor

messor Junior szaki

én is napi 5-6 órát játszok és nem tudok bekerülni a 100-ba eu4-en összetettben nem tudom hanyadik lehetek de biztos még az 1000 ben se vok benne szerintem úgyhogy neked gratulálni tudok biztos jobban játszod azt a 5-6 órát mint én bár én csak bm-en vok elitpontgyórsítóval

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Magát a sebzés bónuszt már akkor megkapod, ha benne vagy a ligába. Amit a helyezésért vehetsz gyorsítókat egyebeket, arról pedig nem adtunk tájékoztatást így nem tudhatod, hogy mit is fogsz tudni venni annyi érméből amit kapsz a helyezésedért. Ez ilyen formában a zsákbamacska.
    Egyébként korábban talán írtam, vagy csak akartam, hogy akinek kérdése van, az ne tartsa magában. Kérdezzetek, aztán vagy lesz rá válasz vagy nem. Úgy általában sokan kérdezték a rangsort, kaptuk is hozzá a GYIK kiegészítést.
    A ligának semmi köze a bot szűréshez. A botszűrő továbbra is dolgozik, még ha ennek nincs is nyoma az elmúlt hetekben. Ettől még dolgozik és majd érkezik a következő ban hullám.

8. Gallardo

Gallardo Rutinos

nem tartom komolynak eme remekmüvet ugyanis minden szerver más és más külsö és belsö tényezökkel rendelkezik ezek összehasonlítása nonszensz és amatörizmusra vall

9. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia DD. Engem csak egy dolog zavar az egészben, miért menet közben derült ki,hogy az összes szerver számít a rangsorban? Nem mintha az a veszély fenyegetne,h az élen leszek:p. Valahol olyan mintha utólag számolták volna ki mennyi is lesz a végső juti / nekünk/ és gyorsan kitalálták ezt a megoldást. Kicsit fogtechnikának tűnik ez ígyo_O

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia. Valahol már lehetett sejteni, hiszen 10 000 játékost jutalmaznak, viszont nem igazán van olyan szerver ahol lenne 10 000 játékos 1 ligában, illetve csak úgy poénból nem szoktak globális rangsort csinálni. Persze ebből még nem kell tudnia senkinek. Mint írtam, ha kérdeztek akkor próbálunk rá válaszolni. Ha mi magunk nem tudunk, akkor megkérdezzük a például Mariust a Seafight Community Managerét. Ez esetben is hasonló történt, jöttek a visszajelzések, kérdések, ezeket továbbítottuk (mi és más nemzetek seafight csapatai) majd kaptuk a központi választ, illetve az ismertető kiegészítését. Ha nem kérdeztek, akkor lehet soha nem is írtuk volna le ;)

11. Gallardo

Gallardo Rutinos

hát nézd meg akkor az elsö hármat egy szerverröl van és akkor az is zavar amit írtam én :)

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  12. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Az is :D

Gallardo kedveli ezt.
  13. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Nekem ez megint olyannak tűnik ki költ többet.

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez egy rangsor, egyértelmű, hogy az fog nyerni, aki a legtöbb időt és pénzt költi rá. Ha nincs rá pénzed, kompenzálhatod az idővel, ha nincs időd kompenzálhatod pénzzel. A gond ott van, ha egyik sincs :(. Azzal meg ne foglalkozzatok (szerintem), hogy az elsők mennyi időt töltenek vele, vagy hogy bottal csinálják. Most lehet nyernek vele 1 rangsort, de utána elveszítik a hajójukat. Ez csak idő kérdése.

Egyébként írtátok azt is, hogy hajtottatok valamelyik helyért, a saját szerveren és most bukta mert az összetettben kéne.
    Elsőre nekem is csalódás volt, mert először még a top100 volt a célom :D, most már elég lesz a top1 000 is :cool:. Persze ez így elég gáz, de nézzük a jó oldalát. Kevesebb érmét kap mindenki, pl a top10es helyezésekért járó egyéb bónuszokat is jóval kevesebben kapják meg. Lehet nem is lesz köztük a saját szerveredről senki. Először még pont azon gondolkoztam, hogy mit lehet majd venni a nyereményekért, mi van ha olyan hű de komoly dolgokat, amiket csak a top10 fog tudni megvenni. Akkor lesz 10 olyan játékos a szerveremen, akikkel lehet nem szeretnék találkozni :D. Így viszont kisebb eséllyel lesz sok játékos nagy előnyben hozzám képest. Ha te is bekerülsz az elejébe és nyersz valami jót, akkor kevesebben lesznek "vetélytársak" a szervereden, akiknek ugyan az megvan ;).

Mindennek van jó és rossz oldala, ha aki mindig csak a rosszat látja az elég keserű ember lehet. Próbáljuk meg néha meglátni a jót is és arra koncentrálni. Ez igaz a játékra is, de úgy általában is.

***Jani*** kedveli ezt.
  15. Gallardo

Gallardo Rutinos

igen DD és még kell hozzá egy faktor is
    legjobb környezetnek hívják

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ebben egyetértünk, hogy vannak szerverek, ahol talán könnyebb gyűjtögetni, hamarabb összejön a mojo 1-1 virgóra, stb. Azokon a szervereken talán egyszerűbb. De most ez van, fogynak majd még a játékosok minden fele, és máshol is könnyebb lesz :cool:

Gallardo kedveli ezt.
  17. Gallardo

Gallardo Rutinos

akkor ha megkérhetlek jelezd hogy van igény a szerverenkénti rangsor díjazására mivel nem egyenlök az esélyek

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell egyetértenem ahhoz hogy egy kérést vagy bármit továbbítsunk ;).

19. messor

messor Junior szaki

Hol lehet megnézni az összesített rangsor állását ?mert úgy néz ki szefós vok és nem találom:)

20. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Leveszed a Liga rendszer ablakát, jobb oldalon azonnal láthatod Szerver, mellette melyik szerveren vagy, arra van alapból állítva, mellette egy kis "nyíl", ott tudod megnézni, ha azt lenyitod. A legelső a Minden szerver, kiválasztod és máris láthatod.