A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Az egyik feltétel, hogy a rangsor elején kell lenned. Erre nincs pontos szám, hogy mennyire az elején, attól függ mennyien vannak összesen a rangsorban. Próbálj előrébb jutni a rangsorban és figyeld mikor enged fellépni.

BeZúziusz kedveli ezt.
  2. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Szerver rangsorban első helyezett vagyok, minden szerveren pedig 33.
    Nem hiszem hogy Ennél előrébb kellene mennem.
    Rossz az egész, Liga rendszer el kellene törölni.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát passzolom. Nem feltétlen hibás, legalábbis ez a része, csak még ki kell tapasztalnunk, mi hogy is működik. Egyébként elég kevés maradna a játékból, ha mindent törölnének, azért mert átmenetileg még nem működik hibátlanul. Majd jó lesz. A játékmenetét nem befolyásolja, ez csak egy kis extra. Valaki foglalkozik vele, más nem.

BeZúziusz kedveli ezt.
  4. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

De 100%-ban biztos vagyok benne hogy hibás, sajnos az új dolgok, nem mennek zökkenő mentesen, ebben a játékban.
    Nem kell mindent törölni, csak ami nem működik, és ez a Liga rendszer nem működik, "átmenetileg" másfél hónapja indult és még mindig nem jó, hibás, senkinek sem tetszik, nehéz megcsinálni, hogy legyen is értelme, még ha meg is lehet(ne) csinálni.
    A játékmenetét pedig nagyban befolyásolja, mert 10k-val kevesebb az éppem, és VP-m és 2%-al kisebbeket lövök, amiket vissza akarok szerezni, de nincs rá semmi esélyem mert nem úgy működnek a a dolgok ahogyan azoknak kellene a számunkra írt tájékozatatóban.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A játékmenet abból áll, hogy van 1 hajód amivel hajózhatsz, csatázhatsz. Ez még mindig adott.

Még 1 dolgot tudok elképzelni, hogy nincs meg ebben a szezonban, tehát dél óta az 1 millió elitpontod. Lehet, hogy a rangsorban több pontot mutat, de ugye az Liga pont, és nem elitpont. Ez csak feltételezés, nem tudom biztosra. Miből szerezted az eddig gyűjtött pontot? Ellőtt elitlőszer? Admi ágyú, Bónusz térkép? Pl 1 virgóra kapsz 300 000 elitpontot, ha van ELp gyorsítód, ami igazából már Liga pont gyorsító, akkor kapsz 300 000 elitpontot, és 600 000 ligapontot. Ez lehet kicsit zavaros :/

Sőt, van más is. Hiszen 1-1 liga váltás után bizonyos időnek el kell telnie. Még nem telt el sztem 12 óra sem, ha mást nem ezért várj 12-24 órát.

BeZúziusz kedveli ezt.
  6. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Várok én 1-2 hetet is de szerintem feleslegesen, egyébként kb. 6 vagy 7 virgoval szereztem az Elit vagy Ligapontokat, már én sem tudom mi van itt, de hogy nem jó az biztos.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Oké, akkor az elitpont tuti megvan, tehát a feltételeket teljesítetted, de te írtad, hogy te léptél le az elején, és tudjuk, hogy 2 ligaváltás között várakozási idő van. Azt passzolom pontosan mennyi, én 12-24 órára tippeltem volna, de lehet az 48-72 is... vagy 1 hét. Azért mert valami nem úgy működik ahogy te szeretnéd, még nem rossz, csak meg kell ismerni.

8. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Nem a ligarendszer hibája, hogy nagymenősködni akartál és lementél 2 szintet mondván majd a kicsik között sztár leszel. És ha elolvastad volna az ismertetőt inkább rendesen, akkor nem ugrasz ilyenbe bele és most nem kéne a ligarendszert szidni. Tudod ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz....de gondolom tudod a folytatást....

BeZúziusz kedveli ezt.
  9. bucijóska

bucijóska Fórum-zöldfülű

De-de hibás a liga rendszer!! Ugyan is, ha rá húzod az előléptetésnél a "Lépj a következő ligába" ami ugye nálam is szürke, ki írja mennyi elitpontom van és mennyi a feltétel, na már most ott ír 71 milliót miközben nekem van 660...nem kaptam meg a liga jutalmat gondolom ez sem a rendszer hibája.

10. Ne_etesd_a_trollt!

Te is leléptél 660 millióval a kicsik közé, és most sírsz, mert nem enged vissza? Valahogy nem tudom egyikőtöket sem sajnálni...

11. Seavti[PRO]

Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

Figyelj csak "*nem mondok rád semmi csúnyát*" ki mondta hogy én leléptem?? tengeri csikóban kezdtem első szezont, és ott is vagyok most is és ki sír? Te nagy okos nem voltál képes felfogni annyit hogy van 660 misi elitpontom de a rendszer szerint csak 71 milla...

12. Ne_etesd_a_trollt!

Tehát van 660 milliód, de a rendszer szerint csak 71. Tudod nekem meg van 300 vudu ágyúm, csak a rendszer szerint meg 19, mindjárt el is kezdek reklamálni :) Amúgy kétlem, hogy 45 nap alatt értél el 660 millió elitpontot, 111 millió felett pedig eleve barracudában kellett volna múltkor is lenned, szóval valami sántít....
    Ez kezd ahhoz hasonlítani, mint amikor kibanolnak valakit, aki "sosem csalt" és érdekes módon utólag mindig kiderül, hogy mégis...

13. Seavti[PRO]

Nem értem mért lett volna lehetetlen 500x millió pontot lőni miközben mások miliárdokat lőttek...képzeld egész addig amíg rosszul számolta a pontokat egész sokat lehetett gyűjteni utána már nem, az hogy te a 300 vudu ágyúddal lőttél amiből csak 19 van :) nem az én problémám, őő igen nem is reklamálni jöttem csak akárhogyan nézem hibás, de persze ha valamit nem tudsz meg magyarázni egyből jön a csalás de tudod mit nem izgat, mert gondolom aki gyűjt 500 misit az csal aki meg 2 miliárdot az nem, de meg nézheted most is a ranglistát már most 20-30 millióknál járnak úgy hogy már elvileg jól számol egy ideje, akkor miről beszélünk? De az első szezont 1 hónapig legalább nem jól számolta és nekem speciel akkor sem jött össze ennyi ilyen rövid idő alatt, de mind1 nem reklamálok sem vitatkozok tényeket közöltem elfogadod vagy sem nem érdekel ha válaszolsz, válaszolok én is, de nem egyből a csalással kell jönni mert, ha nem 660 misim lenne hanem 160 is 71-et írna a tovább lépésnél...:)

14. Ne_etesd_a_trollt!

Tudod ha nem volt 111 milliód sem akkor az elég kis hajó, csodálnám ha full admi ágyúd lenne meg sokszáz BM-ed, amivel 550 millió feletti elitpontot értél el 45 nap alatt... A ligapontot meg sose keverd össze az elitponttal. Gondolkozz előbb és rájössz, mekkora blődséget írtál.

15. Seavti[PRO]

Valóban blődséget írtam...:'( a hajóm is induri-pinduri, :'( de, te még min dig nem érted, nem kell hozzá sok száz BM, fog már fel, mivel rosszul számolt!! Ezen mit nem értesz? Meg mért nem lehetne nagy hajóm? mert akkor nem volt meg a 111 millió elitpont, gondolkodj már ki is ír blődséget, mért ne lehetne egy nagy hajónak kevesebb mint 111 milla elitpontja? Utána meg 660, látod nem tudod mit, beszélsz, de mutatok valamit és döntsd el te hogy nekem mim lehet és mim nem...

16. Ne_etesd_a_trollt!

Tőlem másolgathatsz akármit, akkor sem érted látom...az elitpont az, ami a saját profilban van, ha ott 71milla van akkor a földet is megmozgathatod, nem lesz belőle 660milla. És az, hogy te ligapontban összeszedtél 660 milliót az nem elitpont. Ha ezt felfogod, akkor talán tovább is léphetünk a valódi megoldás felé.

17. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok! Én csak egy dolgot nem értek. Nem igaz, hogy másfél hónap alatt nem lehetett volna egy értelmes, használható leírást készíteni a Liga rendszerről. Ne nekünk kelljen már mindent kitapasztalni a saját kárunkra!!!
    Olyan ez, hogy játszol egy focimeccset és a végén majd eldöntik, hogy gólra vagy pontozásra játszunk :)

Még egy észrevétel: tegnap 12.05-kor a legjobb eredmény 2 millió pont volt. Lehetséges ez?

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Üregessel 6-7 perc 1 virgo, ami ad 300 000 elitpontot, bónuszokkal együtt ez a ligában jóval több pontot jelent. Ha elittel csinálod még gyorsabban halad.

19. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

1,1 millio elitpont kb egy virgo full admival , bástya ,tehi, hajóban kö, meg a másik 5% vacak,és elitpont dublázóval, És ugy hogy üregessel lötted végig. Igy üregessel 905 elitpont kb egy lövés. 5 perc alatt ez nincs meg.

Elittel nem nyomtam még virgot , de ugy 1 lövés full admival 2400-2500 elitpont kb.
    Valakinek jobb tapasztalata van megoszthatja :)

20. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Hát... épeszű ember biztos nem eliittel csinálja a virgót :) Nekem az az érzésem, hogy óriási csalások vannak itt folyamatosan. Csak megemlítem hogy próbaképp megszámoltam: lőttem kb. 5 percig a freedomot végig téli fénnyel, elitpontduplázóval, admi ágyúkkal: így kaptam kb. 400K pontot.