A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kecsó

kecsó Fórumlakó

igen,pont ahogy mondod ;) .....

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, de mit szeretnél?
    Én még mindig nem tudom ellenőrizni. Ha lesz valami hír róla, akkor megosztjuk veletek, mint mindig. (szombat van) Egyenlőre annyit tudunk, amit már megosztottunk, hogy mindenki megkapta az összetettben elért helyezésének megfelelő jutalmat.

3. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

MIden feltételnek megfelelek, mégse tudok feljebb lépni :O

4. meteor86

meteor86 Aktív író

én se ez a ciki mert pont ez miatt nem tudom meg szerezni az elit hajómat az elitszintemhez képest mert nem tesz feljebb.

5. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Nem sok mindent ér, az a dizi, de am. nekem is még pont a 27-es hiányzik :D

6. -noshootmepls-

-noshootmepls- Utánpótlás-írogató

Valaki sötétitsen már fel, miért nem tudok a medúza ligábol feljebb lépni mikor 44 milla elitpontom van, azt irja : nem felelsz meg a feltételeknek. phhh , Valaki illetékes válaszolhatna, látom többen is igy vagyunk, 8 nap telt el a váltás óta, hacsak az nem lehet a bibi, hogy a váltáskor a rendszer bebolondult 2 napra.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó h említed, miután lejárt még pár nappal később valahol nullázódott.. Lehet onnantól számolja a 7 napot. Onnan is megvan?

8. -noshootmepls-

-noshootmepls- Utánpótlás-írogató

Onnantol persze hogy nincs 7 nap, azért is irtam hogy a váltás körül pár nap eltérés van, csak azért akarok minél hamarabb átkerülni új ligába, mert a váltáskor lenullázódok megint, és legyen időm farmolni elit pontokat

9. _bobinyo_

_bobinyo_ Utánpótlás-írogató

Hali!

Azt valaki árulja már el nekem, hogy Én, aki sokat BM-ezek, 30 virgo+ sagit letoltam ebben a ligában.... az hogy állhat Barracuda liga Minden szervernél 523. helyen???
    1:10-ede a ligapontom az elsőhöz képest..Ja, bástyán az elitpontszerzés 5-s van, bm-nél aktiválom is, +10% elitpontos diziben BM-ezek ez miatt! Mégis 50 millió ligapontom van, az elsőnek kb a 10x-ese! Valaki adhatna tippet, hogyan tudok hamarabb előrébb jutni, mert BM-el nem hiszem!

10. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

A Virgo 300.000 EP-t ad önmagában, ehhez jönnek a különböző bónuszok. A te esetedben a +10% a Tigrisszemnek köszönhetően. Bár írtad, bástyán aktiválod előtte az elit harangot, de az csak elit lőszert használva növeli az elitpontszerzést. Mellette lehet még az „Elit áldás” tehetséggel növelni, EP gyorsítóval, Rán orrdísszel, és admirális ágyúkkal.
    Azt nem tudhatom, mások milyen bónuszokkal rendelkeznek (gyanítom, az összessel), mit hogy csinálnak, kizárólag saját tapasztalatom tudom példaként említeni. Megnéztem 1 Virgot, végig elittel lőve 1.364.960 EP-t kaptam, úgy hogy nincs meg az összes admirális ágyúm még, az elit harang csak 3-as szinten van, és az Elit áldás is hiányzik.

11. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Hát ha te azért Virgozol, hogy elköltsd elitre, szép...
    Kizártnak tartom ,hogy napi 100 virgot lenyomnak ezek.. még ha napi 10-et is lenyomnak, az előbb utóbb elfogy.. Lehetetlen.. akkora vcc az egész .. nem tudom, de ez a játékirány a negatív irányba leng. . .

12. FM_Héra

Azok kedvéért, akik kételkednek, és saját kíváncsiságom miatt néztem végig elittel, lássam ez nem lehetetlen. Egyébként üregessel szoktam lőni, meg nincs is sok virgom általában.
    Azt nem tudom nekik mennyi van (reménykedek hogy kifogynak hamarosan), azt sem, hogy nekik mi mennyit ér...

13. _bobinyo_

_bobinyo_ Utánpótlás-írogató

Itt-ott utánuk lehetne ám nézni..

14. kecsó

kecsó Fórumlakó

Valaki tudja, h lehet egyáltalán ligát váltani?
    Fórumon néztem a követelményeket mindennek meg felelek,ami követelmény a felsőbb ligába való be lépésre ,de nem enged feljebb lépni,annyit ír ,hogy: "nem felelek meg" (valaminek),pedig minden feltétel teljesítve van,és a 7 nap is le telt mert azt írja h:
    A szezon vége: 20n.19ó. :( (a 30 n. ból ennyi van hátra) ,tehát ebből következtetve az annó volt 1-2 napos szerverhiba+ "le nullázódás" után, nem indították teljesen újra a szezont......

[vagy ha igen, akkor ki tolták volna pár nappal mint a legtöbb eventet(és nem csak egy 1-(.nem toom pontosan hány.) nappal "rövidített" szezont raktak volna vissza, de ez csak saját...)]
    és ha esetleg amit utóbb írtam,ez lenne érvényben ,akkor kb hány napot kell még várni, h műnködjön a liga váltás?.... o_O:(

15. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

Sziasztok valaki tudna nekem adni erről a liga rendszeröl ismertetőt ? please

16. FM_Héra

Szia!
    Ismertető: Liga rendszer

17. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

18. gedo59-HU

gedo59-HU Utánpótlás-írogató

Jó ez a ligarendszer , csak nem ! Kapok 1 versenytárs érmét és mivel 1db-ért semmi sem kapható nem veszek semmit , de hiába spórolnék , mert lenullázzák ! Szóval nagyon ki van ez találva ! Köszönjük a semmit ! Illetve dehogy is ,mert ugyan eddig senki sem ért semmit az elitpontokkal 1 idő után , ám most már aki bele tud rakni (tehát eleve erős hajó), az így még erősebbé válik és így már nem is szakadék tátong a hajók közt hanem egy egész univerzum !

19. KillerHU

KillerHU Aktív író

Hogy érted azt hogy lenullázzák? Nekem még mind megvan, amióta létezik ez az új rendszer. Vagy ezt leírták valahol, hogy egy idő után törlődik?

20. FM_Héra

Ismertető: Liga rendszer