Ádáz Kalózok Ligája

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: SeaEmperor18, témanyitás ideje: 7.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SeaEmperor18

SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az alábbiakban szeretném felvázolni,egy,a Ligarendszerrel kapcsolatos ötletem.Ha felkeltette az érdeklődésetek az ötlet,kérlek,jelezzétek nekem észrevételeitek,véleményetek,ötleteiteket.Szóval,lássunk is neki :)

Az Ádáz Kalózok Liga bemutatása:
    Ez a ligaszint akkor lenne elérhető,ha a szerver ligarangsorának első 50 helyezése közé sikerül bekerülni.Nem lenne különbség a már meglévő ligák (medúza,tengeri csikó,barrakuda) első 50 helyezettje között,mind lehetőséget kapnának az Ádáz ligába lépésre.(Az Ádáz ligába való belépés csak opció lenne,nem kötelező jellegű,így pl. ha medúza ligában lévő játékos,aki benne van az 50-ben,dönthet úgy,hogy továbblép a tengeri csikó ligába vagy megpróbálkozik az Ádáz ligában érvényesülni.)

A Liga pontszámítása:
    Hasonló
    lenne a számítási rendszer a hagyományos ligáéhoz,csak annyi különbséggel,hogy minden ellőtt 1000 elitlőszer után járna egy pont.A bónusztérképek,eventpróbák által adott elitpontok átváltásra kerülnének.(pl. az eventpróba ad 100.000 elitpontot,akkor az Ádáz ligában ez 100 pontnak felel meg.)Ebben a ligában az Admirális ágyú által ellőtt pontokat is számításba venné,bizonyos szempontok alapján. (Ezt más döntésére bíznám :) ) A többszörözők,tehetségek,bástyák szintén hatással lennének a pontokra.

A liga jutalmazása:
    A ligához ugyan olyan ligapiac járna,mint a barrakuda ligáéhoz (persze némi változtatással körítve).Az Ádáz Liga győztes az lenne értelem szerűen,aki a legtöbb ponttal rendelkezik.A győztes jutalma egy különleges desing lenne,az Elite Destroyer lenne.Erről a desingről azt kell tudni,hogy 5 szintje lenne,minden megszerzett szinttel változna a kinézete és fokozatosan adná az ékköveket hozzá.(pl 1 szint-Fazettás lapis lazuli,2-es szint+1 vitorla-Polírozott zafír,stb.)A ligában a többi résztvevő versenytárs érméket,a helyezésétől függően gyöngyöt kapna jutalmul.Emellett a 2-3 helyezettnek is egy extra jutalom járna(pl császári zsákmányzsák,király/királynő kegyelme,stb.).Ezen felül MINDEN résztvevőnek 1 szakaszt ki kell hagynia,"felkészülési idő" címszó alatt.A liga végén mindenki abba a ligába kerül vissza,ahonnan belépett az Ádáz ligába,helyükre a hagyományos ligák éppen akkori bajnokai kerülnének.

Ligabónuszok:
    Amíg a versenyzők a ligában tartózkodnak,minden játékosnak egy bizonyos bónusz járna.Ezt a bónuszt úgy képzelem el,hogy hasonló a barrakuda liga bónuszaihoz,de annál egy picivel többek lennének.

Miért érné meg nekem oda belépni?
    Pontosan azért,mert ez egy új kihívás a hagyományos liga ádáz bajnokainak.Itt hasonló erejű játékosok mérhetnék össze harci tudásukat.

"Meggondoltam magam.El szeretném hagyni a ligát."
    Sajnos erre,nincs lehetőséged.Ha egyszer voltál olyan bátor,hogy oda merészkedj,akkor végig ki kell bírnod a kihívásokat.

Szóval ez lenne az én ötletem.Tudom,hogy még elég sok a "betöltetlen" rész,de én ezt a fejlesztőkre és rátok bíznám,hiszen nekik/nektek jobb a rálátásuk arra,hogyan is lehetne úgy elkészíteni ezt a dolgot,hogy minél több ember tetszését elnyerje.
    Köszönöm hogy végigolvastad az ötletem.

2. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Szép.és jó az ötlet.1 Baj van vele a Ligarendszer így is gázos a Botosok miatt gondolj bele milyen lenne..

SeaEmperor18 kedveli ezt.
  3. SeaEmperor18

SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

Őszintén szólva,már a botosokat nem is vettem figyelembe :D