Admirális npc-k

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: -bozso1987-, témanyitás ideje: 15.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -bozso1987-

  -bozso1987- Járnitanuló

  Sziasztok, lehet csak én tapasztaltam, de lenne egy érdekes kérdésem, amire szeretnék választ kapni :)

  Miszerint kivettétek a játékból a Santa Lucia, Kiribati, Quintor, Notos (admirális "alapok") hajókat???

  Csak mert kb 2 napja nem találkozok velük a tengeren.... Sehol sem!
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Nincs kivéve, vannak, csak nem feltétlen azokon a térképeken ahol eddig megszoktad őket. A csütörtöki szinkronizálással jött pár hiba, egyik az admirálokkal kapcsolatos volt, azt részben javították még pénteken és most itt tartunk.

  Santa Luciakat 12/2-n keress ;)
   
 3. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Sziasztok. Nekem az a furcsa,hogy 12/2 lövöm a Santa Lucia-t és megjelenik az Admiral Lucia 13/2 ahol egyáltalán nincs is Santa. Egyedül 12/2 van és máshol jelenik meg. Ez pazar...
   
 4. Hiei

  Hiei Utánpótlás-írogató

  Ez azért kicsit Durca :D én is tapasztaltam, de gondoltam hogy ez is valami fejlesztés mint a láda :) Gondoltam ezzel vagyunk megint meg viccelve... Prémium nincs ládába , most már csak rendelni kell... azt hittem hogy az admirálokkal is ez a helyzet :D gyöngyöt akarsz admirálbol nem kapsz elven :/ de ezek szerint egy jó hir hogy ez egy hiba. Jó lett volna és mint fizető játékos elvártam volna azt hogy jelezzék velünk a hibát, hiszen ők tudnak róla... De hát hiába... Ezt kapjuk mi fizető játékosok :p :mad:
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem mondtam, hogy ez hiba volna ;). Mi jeleztük, aztán majd jön 1 válasz, hogy hiba-e, melyik része a hiba (hogy nincs mindenhol Santa lucia, ahol korábban volt, vagy hogy nem ott jelenik meg az admirál, ahol az utolsó NPC-t lőtték ki) Az egész onnan indult, hogy 1/1re dobta az admirált, most már jobb a helyzet :D.

  Az a része, hogy nem arra a mapra dobja ahova kéne, az még nem annyira vészes, talán csak annak, aki elitlőszerrel pörgetné a santa Luciakat az Admirál miatt. Ha volna mindenhol Santa, ahol kéne lennie, akkor alap esetben ugyan olyan esélyed lenne, hogy te kapsz 1 olyan admirált, amit mást csinált, mint arra, hogy te csinálsz másnak egy admirált. Ez nem sok vizet zavar, szerintem. Az már zavaróbb, hogy csak 1 térképen van Santa Lucia, így kevesebb is van, és több idő 1-1 Admiral Lucia is.

  Lényeg, ha tudunk pontosabbat, azzal úgy is jelentkezünk.
   
 6. Fejvadász

  Fejvadász Haladó

  Az is lehet hogy egyszerűen nem dobott, mert egyszerűen nagyon kevés eséllyel dob.
   
 7. YDesY

  YDesY Fórum-zöldfülű

  Hali! Az Admiral Jack ad valamit? Van olyan admirál amiböl egy bizonyos összeget elsűlyesztessz és nagyobb jutalmat kapsz?? ha vannak hanyas szintig tehetem meg? Előre köszi a segítséget.
   
 8. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Az Admirálisokról ITT olvashatsz.
   
 9. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

  FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП Utánpótlás-írogató

  Admirál Jacket nem éri meg lőni sem az admiral Sinclart!Ha már admirált akarsz lentebbi mappokon,szerintem admiral calicos ami ad is valamit amit a kicsiknek megéri lőni!
   
 10. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  admi sinclert is meg éri ha 5 ös vagy én abbol szedtem ki annó a fél bástyámat üregért áncosért meg éri 1k gyöngy.
   
 11. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Megéri lőni, csak sikerüljön megtalálni. Mert ugye teljesen máshová, más térképre dobja, mint ahol éppen vagy/vagyok.
   

Az oldal megosztása