Admirálisok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: †Knight_Rider†, témanyitás ideje: 24.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Sziasztok, arra gondoltam, lehetne egy olyan lenyitható fület tenni tengertérképre, amely mutatja az összes admirálisnál, hogy mennyi hajót kell még kilőni, hogy megjelenjen. Ahogy eventeknél megy a kis csík, itt is meglehetne csinálni minden admira. Így nem lép be az ember 2 órákat keringeni a semmiért. Vélemény?

2. Naksi

Naksi Fórum bárója

Én javaslom, hogy legyen ahogy írod.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  3. alektra

alektra Utánpótlás-írogató

jo ötlet támogatom

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  4. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Jó ötlet :D

5. †Knight_Rider†

Ennél azért többen szoktatok panaszkodni, hogy jó lenne az ötlet. Gyerünk emberek, tegyünk is érte. 2 hete várom az egyik admirálist járkálok érte össze-vissza, így nem lehet fejlődni eredményesen.

6. tami80

tami80 Törekvő

Szabad tudni melyik admirálist várod?

7. †Knight_Rider†

Imperious

8. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Pedig most könnyebb dolgod van mint régebben, mert max 26-os mapig jelenik meg. Az volt a méreg amikor lőtted a kishajókat és a 27-es mapra meg dobta az imperiust :D Így esélyed sem maradt a vizsgára, kezdhetted újra a hajók lövését :D

• Előfordulási hely: 22/1 - 26/1
    • Megjelenik: 300 VCM Hawkeye kilövése után :) Az a baj, hogy 2 hete várod! Lőni kell - lőni kell - lőni kell! Kitartás! :)

tami80 kedveli ezt.
  9. Ó pedig mikor váratlan megjelenik az admirális, tele szalad az ember adrenalinnal, remeg a kezed, minden idegsejted egy dologra figyel - aztán ha ezt siker koronázza, na igen.... - ez fog előre vinni csak igazán itt!

10. †Knight_Rider†

Több délutánt is ezzel töltöttem, egyelőre eredménytelenül. De köszi a bíztatást. :)

11. tami80

tami80 Törekvő

Ez a baj, hogy várod! Állj neki lőni npc-t, amiből "születik".6-ot gyártottam, mire el tudtam lőni a végét. Ettől, ha jól tudom, most jóval egyszerűbb a helyzet.

12. †Knight_Rider†

Hidd el, lövöm, de egyrészt a lőszer sem ingyen van, másrészt csak 1 map távolságra írja. Szóval hiába lövöm egész délután pl. 27/-en, ha dobhatja 21/-re is. Ráadásul 300 Hawkeye. :)

Naksi kedveli ezt.