Közlemény Ágyú bontóállomás

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 27.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Ahoy Kalózok!

  Örömmel mutatjuk be a Seafight izgalmas új funkcióját – a magokat! Lehetőségetek lesz szétszerelni a régi vagy felesleges ágyúitokat, és „szilánkoknak” nevezett tárgyakká alakítani őket. És ez még nem minden! A szilánkokat kombinálva erős „magokat” készíthettek, amelyek számtalan módon javíthatják a hajóitokat.

  Most talán arra gondoltok, hogy „Miért foglalkozzak ezzel az új rendszerrel?”. Akkor hadd magyarázzuk el az általa kínált előnyöket. A bontóállomással nyolc különböző típusú szilánkot szerezhettek: holdvas, szivárványopál, veridián, csillagjuta, amfer, abisszán, simerit és a hőn áhított rózsaláng. Az, hogy milyen szilánkot kaptok, attól függ, hogy milyen ágyút szereltek szét.
  Ha elég szilánkot gyűjtöttetek össze, kombinálhatjátok őket, hogy értékes magokat hozzatok létre. Ezeket a magokat az általunk biztosított 280 maghelyre lehet felszerelni. Minden egyes magtípus egyedi bónuszt kínál, amely jelentősen megnöveli a képességeiteket. Nézzük meg közelebbről, milyen előnyökkel járnak.
  • Holdvas mag: megnöveli a sebzési képességet, nagyobb pusztító hatást érve el az ellenséges hajókon.
  • Rózsaláng mag: fokozza a célzást és a pontosságot, így több találat éri az ellenfeleket.
  • Veridián mag: növeli a kritikus találatok valószínűségét, pusztító csapásokat mérve, amikor az a leginkább számít.
  • Csillagjuta mag: felerősíti a kritikus találatok sebzését, félelemmel töltve el az ellenfeleket.
  • Abisszán mag: gyorsabban szerezhetsz elitpontokat, kis sebzésnövekedéssel.
  • Amfer mag: csökkenti az újratöltési időt, taktikai előnyt biztosítva a kemény csatákban.
  • Simerit mag: felerősíti az elit lőszer hatását, ami kedvező irányba befolyásolja a csata kimenetelét.
  • Szivárványopál mag: több elitpontok szerezhető, a találati esély kismértékű növekedésével.
  Tudjuk hogy sok olyan ágyú lehet nálatok amit már nem használtok. Ahelyett hogy hagynátok őket porosodni szétszerelhetitek őket és értékes szilánkokként új életet adhattok nekik. Így nemcsak az eszköztárat takaríthatjátok ki, hanem a magok készítéséhez szükséges nyersanyagokat is szerezhettek.
  Készüljetek fel a magokat bevezető frissítésre, ahol a régit rendkívülivé változtathatjátok. A hajóitokból a tengerek igazi rettegett réme lehet. Pusztító támadásokat indíthattok, növelhetitek a túlélőképességeteket vagy előnyre tehettek szert a riválisokkal szemben.

  Bővebb leírás ITT érhető el róla.

  A Seafight Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása