Ágyú darabszámok 20as térkép alatt és felett

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Csontika, témanyitás ideje: 19.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csontika

Csontika Junior szaki

Sziasztok!
    Van egy elég zavaró probléma a játékban ami szerintem egy kis fejlesztéssel megoldható lenne.
    A 20 as térképek felett lehet kapni + ágyú helyeket (tisztek révén) amire természetesen bepakoljuk az ágyúinkat.
    A probléma, hogyha vissza megyünk 20 vagy az alá akkor az ezek az + ágyúhelyek nem élnek már, és itt van a lényeg mert bármilyen sorrendben pakolom fel a különböző ágyú típusokat mindig a legerősebb ágyúfajtából vesz le, nevezetesen nekem a vudu 2 esekből.
    Megoldás lehetne ha ilyenkor az ágyúk felrakásának sorrendjében venné vissza a darabszámokat!

2. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Köszi hogy felhívtad rá a figyelmet! Megtekintettem én is, de nálam a 60-ast vette le. Tehát nem erősorrend alapján válogat.

3. Csontika

Csontika Junior szaki

Nekem van fent 5 krisis 60 as sima tűzvihar és vudu 2 es. Leveszi a 60 ast meg a vudu 2eseket. Szerintem a vudu 2 es sokkal jobb mint a sima tűzvihar ágyú.