Bug Ágyú hiba.

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Ahogyan néhányan már tisztában vagytok vele, jelenleg van egy ágyú hiba a játékban. Terveink szerint a mai napon egy szinkronizálással javítjuk ezt, azonban a jövőhétig nem tudjuk már eltávolítani a felesleges ágyúkat. Pontosan tudjuk az adatbázisunkból, hogy kinél mennyit kell eltávolítani.
  Továbbá, a javítás azt jelenti, hogy ideiglenesen változtatnunk kell az ágyúk elhelyezésének módján. Ezért előfordulhat, hogy a megengedett mennyiségnél több ágyú lesz a fedélzeteken, de ezek a plusz ágyúk nem fognak működni, ez csak egy vizuális hiba. Csak a megengedett mennyiségű ágyút fogjátok tudni használni.

  A Seafight csapata.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A mai napon lefuttattuk a szkriptet, mellyel eltávolítottuk a korábbi hiba alatt szerzett plussz ágyúkat, de természetesen csak ezeket a hibával megszerzett ágyúkat.

  A seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása