Javaslat Ágyúk darabszáma sebzéskor

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 28.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KillerHU

KillerHU Aktív író

Van egy ötletem, amit szerintem nagyon jó lenne, ha ki tudnának fejleszteni a játék készítői (bár lehet hogy már volt szó róla).

Számomra nagyon hasznos lenne, ha a hajón lévő ágyúkból csak annyi lőné az aktuális célpontot, amennyire szükség van. Leírom pontosan hogy mire gondolok: ha például egy játékosnak, vagy egy NPC-nak már csak mondjuk 2000 életereje van és mondjuk 200 ágyú van a hajón és mondjuk robbanó lőszerrel támadom (aminek 75 a sebzése), akkor az utolsó sebzéskörben ne használódjon el ismét 200 darab elit lőszer (aminek a sebzése jó esetben és most csak a példa kedvéért leegyszerűsítve 200X75, azaz 15000), hanem csak annyit, amennyire szükség van, azaz a példa kedvéért feltételezve, hogy a maximumot tudja sebezni valaki, akkor a maradék 2000 életerőhöz elegendő lenne 2000/75, azaz körülbelül 27 ágyú sebzése is az utolsó sebzéskörben.

Jó tudom, ez nem ennyire egyszerű, mert keveseknél van 100%-ra kifejlesztve minden sebzés képesség, de így szerintem érthetőbben le tudtam írni, hogy pontosan mire gondolok.

Így, ha számításba vesszük az NPC-ket a játékosokat, sok lőszert és aranyat, valamint gyöngyöt lehetne spórolni.

Mi a véleményetek erről?

2. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szerintem egyszerűen csak elég ha lőszert váltasz és már nem is elittel lőtted az utolsót. ˙;)

gyapika, .*Sirius*., .lukhauz. és 3 más kedveli ezt.
  3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Fölösleges. Ez olyan minimális spórolás, hogy ha meg is valósítanák akkor valami más látná kárát... :D

.lukhauz. kedveli ezt.
  4. Nickholas

Nickholas Junior szaki

Ez egy jo otlet, de ennek a játékba valo behozatala rettenetesen nehéz. Nem kis fejlesztés lenne az biztos. Viszont otletnek jo és jo is lenne ha valahogy megoldhato lenne a bevezetése.

(HUN)bazsi kedveli ezt.
  5. -janos-

-janos- Járnitanuló

hello en arrol ernek hogy nem fairplay ez a jatek,miel aki 20as szintol feljebb van lehozhassa az a kozosegi berencel a plusz 30 agyut,es aki nincs azon a szinten nekik miert nem oldanak meg hogy nekik is legyen plusz 30 agyu pl eventeknel es a csataban is igy ez nem fair a kicsikel szemben ,ezzen a jatekkeszitok elgondolkodhatnanak kicsit,kicsik is fizetnek a jazekert nem csak a nyagyok koszonom,

6. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Mindenkinek van lehetősége hogy megszerezze a közösségi bérenceket. Jó ötlet volt hogy ezt bevezették, hisz mostmár fénymapról is fel-feljönnek ezért, nem ragad le mindenki 15-ös szinten. Ha Neked lent jó akkor van egy jó roham mapod, ha meg a 30 ágyúra vágysz akkor felvizsgázol 21/-ig :) Egyszerű :)

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  7. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Egyetértek. Fel kell vizsgázni és megkapod. Valamit valamiért. Ennyi. :)

8. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

A + ágyúhely ami a bérenccel jár az nem tűnik el 20-as map alatt?

9. Apolló

Apolló Fórumőrült

Nem tűnik el. Most már ezek a bónuszok minden térképre érvényesek.

10. Sportiva

Sportiva Járnitanuló

Köszi,így már akkor minden világos:)

11. Naksi

Naksi Fórum bárója

sziasztok!
    Szeretném kérdezni,hogy milyen 30 ágyú? Mivel a bérenc ami 1 es az csak 10 ágyú helyet ad ,és a 2 es bérenc is 10 et ez 20, és akkor mi az ami még 10 et ad?
    Bár nekem azt írja a bérenc,hogy 30 ágyú hely de nem tudok csak 10 et fel tenni rá!
    Ez miért van? Köszönöm szépen a válaszokat! szép estét!Jó játékot mindenkinek!

12. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Nem lehet, hogy csak 10db felesleges ágyúd van?

13. Esi

Esi Fórum admirálisa

Az 1-es szintű bérenc 30 ágyúhelyet ad. A fórumon a sebzésnél tudod megnézni a helyeket, összeszámolhatod, mennyinek kellene lennie neked.

Naksi és †Knight_Rider† kedveli ezt.
  14. ☆|No†-ΔfraiĐ|☆

☆|No†-ΔfraiĐ|☆ Utánpótlás-írogató

Szia, az én véleményem:
    Ötletnek nem rossz ötlet, viszont a kivitelezése nem lenne olyan egyszerű. Az hogy spórolj NPC-nként kb (példa és számolhatóság kedvéért egyszerű számok) 100 lőszert ami kedvezménnyel 30 gyöngy/100 db lőszer (robbanó lőszer esetében), kedvezmény nélkül is csak 50 gyöngy/100 lőszer, nem fogják megcsinálni. 30-50 gyöngyöt ad egy csili is. Ha van duplázód, és egy szerencsés roncs csilire mész, akkor akár 600 gyöngyöt is ad, amiből már tudsz venni 1100-2000 lőszert.
    Tehát röviden, tömören:
    Egyrészt: Az a pár darab lőszer nem vág földhöz senkit.
    Másrészt, itt magamról beszélek, ha valamit elittel lövök, és az életet megfigyelve látom, hogy kisebb mint amekkora az elit lőszeres sebzésem, akkor átváltok üregesre.

Jaaah, és azt a "feleslegbe" ment lőszert mindig visszakapod:
    - Utalványkódok
    - Napi belépési bónusz