Bug Aktuális jelentések, problémák

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Örömmel jelentjük, hogy a bejelentkezési problémákat sikerült megoldani. Most már minden akadály nélkül belemerülhetsz a játékba! Az esetleges kellemetlenségek pótlására további 3 órával meghosszabbítottuk a Kristályfosztogatók visszatérése eventet. Készülj fel izgalmas kalandokra, és őrizd meg kincseidet!

  Köszönjük türelmeteket és folyamatos támogatásotokat. Találkozunk a játékban!

  A Seafight csapata
   
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Tájékoztatunk titeket, hogy a mai napon átmeneti bejelentkezési nehézségek adódhatnak a rendszerünket ért folyamatos DDoS (Distributed Denial of Service) támadások miatt. Csapatunk aktívan dolgozik ezen támadások mérséklése érdekében.

  Ez idő alatt időszakos problémákat tapasztalhattok a Seafight böngészőn, és kliensen keresztüli elérésekor. Biztosak lehettek benne, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk a probléma megoldása és a normál szolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

  Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért! Köszönjük türelmeteket, és megértéseteket!


  A Seafight csapata
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Tájékoztatunk titeket, hogy a mai napon átmeneti bejelentkezési nehézségek adódhatnak a rendszerünket ért folyamatban lévő DDoS (Distributed Denial of Service) támadások miatt.

  Ez az oka annak, hogy problémáitok vannak a Seafight böngészőn, és kliensen keresztüli elérésével. Biztosak lehettek benne, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk a probléma megoldására, és a normál szolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

  Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!

  A Seafight csapata
   
  Naksi kedveli ezt.
 4. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Szeretnénk megoldani az általatok tapasztalt folyamatban lévő naplózási problémákat. Megértjük a csalódottságot és kényelmetlenséget, amelyet ez okozott, és szeretnénk tájékoztatni titeket a helyzetről.

  Technikai csapatunk szorgalmasan vizsgálja a fennakadások okát, és megállapítottuk, hogy rendszereink jelenleg DDoS (Distributed Denial of Service) támadás alatt állnak. Ez a rosszindulatú tevékenység kihat a szervereinkre, és az általatok tapasztalt bejelentkezési problémákat okozza.

  Biztosak lehettek benne, hogy elkötelezett technikai csapatunk éjjel-nappal azon dolgozik, hogy enyhítse ezt a támadást, és a lehető leggyorsabban visszaállítsa a normál szolgáltatást.

  Megértjük, hogy ez milyen hatással van a játék élvezetére és a többi játékossal való kapcsolattartásra. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket ebben a kihívásokkal teli időszakban. Csapatunk folyamatosan tájékoztat titeket a fejleményekről, és amint megtudjuk, megosztjuk a további információkat.

  A Seafight csapata
   
 5. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Őszintén elnézést kérünk az általunk tapasztalt DDoS támadások miatti közelmúltbeli leállás miatti kellemetlenségekért.
  A kihívásokkal teli időszakban tanúsított türelmedért és hűségünkért hálánk jeléül, örömmel ajánlunk fel egy kompenzációs utalvány kódot. A kód "SFTLITYAE23" és azonnal beváltható. Az utalvány kódja 08. 26-ig érvényes, így bőven van időd átvenni a jutalmadat.

  Köszönjük, hogy a Seafight család tagja vagy!

  A Seafight csapata
   
 6. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj kalózok!

  Örömmel értesítünk, hogy a játékot érintő drágakő duplikációs hibát sikeresen kijavítottuk. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket, miközben a probléma megoldásán dolgoztunk!

  Szeretnénk kifejezni legmélyebb hálánkat jelentéseitekért és visszajelzéseitekért! Éberségetek és támogatásotok felbecsülhetetlen értékű a tisztességes és élvezetes játékkörnyezet fenntartása érdekében minden játékos számára.

  Ha további problémákba ütköztök, vagy további visszajelzésetek van, kérjük, ne habozzatok, tudassátok velünk!

  Köszönjük a Seafight közösség iránti folyamatos elkötelezettségeteket!

  A Seafight csapata
   
 7. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Reméljük, hogy mindannyian élvezitek A só köre eseményt, és szeretnénk egy, az elején felmerült problémával foglalkozni. A mi részünk hibájából véletlenül a tervezettnél nagyobb mennyiségben került kiosztásra egy ritka tárgy, a Tökök térképe. Már tettünk lépéseket ennek a hibának a kijavítására, amint azt a patchday információkban említettük.

  Annak érdekében, hogy minden játékosunk számára egyenlő feltételeket biztosítsunk, ennek a tárgynak a mennyiségét az esemény kezdetén játékosonként maximum háromra csökkentettük. Ez a kiigazítás segít megőrizni a méltányosságot és az esemény integritását. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez a változás nem érinti a már a készletében lévő vagy az üzletben vásárolt bónusztérképeket csak azokat, amelyeket a javítás előtt a csillik gyűjtésével szerzetetek.

  Köszönjük megértéseteket!

  Az Seafight csapata
   
 8. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Tájékoztató:
  • A patchday információkban említett hajódesignokat már jóváírtuk.

  Az Seafight csapata
   
 9. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Tudomásunk van róla, hogy bejelentkezési problémákkal szembesültök.
  Szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy aktívan és a lehető legsürgősebben foglalkozunk ezzel az üggyel.
  Megértjük a frusztrációt és kellemetlenséget, amit ez okozhatott, és ezért őszintén elnézést kérünk!
  A Seafight iránti szenvedélyetek közösségünk középpontjában áll, és szeretnénk kifejezni hálánkat a folyamatos támogatásotokért.
  Elkötelezett technikai csapatunk fáradhatatlanul dolgozik a bejelentkezési problémák kiváltó okának azonosításán és megoldásán. Nagyra értékeljük türelmeteket ebben az időszakban!

  A Seafight csapata
   
  ◘Hofa8◘ kedveli ezt.
 10. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj Kalózok!

  Ma egy nagyon fontos üggyel kell foglalkoznunk a Fekete péntek „Kérem” gomb hibájával kapcsolatos közelmúltbeli visszaélésekkel kapcsolatban.

  Tudomásunkra jutott, hogy néhány játékos kihasználta ezt a hibát, hogy tisztességtelen előnyt szerezzen, aláásva a játék integritását és a tisztességes verseny szellemét.

  Ennek fényében szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy azok, akiket bűnösnek találtak a "Kérem" gomb hibájával való visszaélésben, tetteiknek következményei lesznek. Mától kezdve az érintett játékosok debuffolása egy hétig tart. Ez a debuff korlátozza részvételüket A tél elemei esemény közelgő 1. fázisában.

  Nagyra értékeljük tisztelt kapitányaink túlnyomó többségének megértését és együttműködését.

  Legyenek a szelek mindig a te hasznodra, miközben folytatod kalandjaidat a nyílt és mély tengeren!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.