Alacsony FPS

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Caяiþ_Ridєr[HET]RUN], témanyitás ideje: 15.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Caяiþ_Ridєr[HET]RUN]

Caяiþ_Ridєr[HET]RUN] Fórum-zöldfülű

sziasztok amikor kilőnek lecsökken az fps és elkezdek laggolni van rá megoldás hogy ne laggoljak?

2. ☠_Mr.H1N1_☠

☠_Mr.H1N1_☠ Utánpótlás-írogató

Nálam is ez volt a gond, sőt már akkor elkezdtem laggolni ha valami vudulőszerrel vagy jéggel elkezdtek lőni. Én google chrome-ot használok és a megoldás az lett, hogy letiltottam a gyári beépített flash player-ét és föltelepítettem egy régebbi verziót, egész pontosan 12,0,0,77-t. Egészen stabil lett így, még ha többen lőnek egyszerre akkor sincs lagg.

3. Caяiþ_Ridєr[HET]RUN]

Caяiþ_Ridєr[HET]RUN] Fórum-zöldfülű

Hol tudnám letölteni ezt a verziót üzenetbe megírod kérlek.

4. ☠_Mr.H1N1_☠

Írj egy email címet és elküldöm.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem hinném hogy ez ténylegesen megoldja a problémád. Az FPS ugye frame per sec a te géped teljesítményén múlik..., ha csak bizonyos esetekben fordul elő hogy alacsony lesz nyomj F5-t és annyi, én feleslegesnek tartom hogy ezért bármit is telepíts. Na te tudod, itt megtalálod a korábbi flash playereket is: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

6. ☠_Mr.H1N1_☠

Szia.
    Én nem néztem nálam mennyi volt az fps de az biztos hogy elég jó a gépem és a legfrissebb flash player-el játszhatatlan a játék csata közben. Próbáltam mozzillával is és ugyanaz volt a jelenség. De ettől függetlenül persze nem biztos, hogy másnál is megoldás egy régebbi flash.