Alkimista titka, puskaportartó

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ☆«®M-I-S-I®»☆, témanyitás ideje: 17.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ☆«®M-I-S-I®»☆

☆«®M-I-S-I®»☆ Utánpótlás-írogató

1. nem értem miért törölted a hozzászólásomat DD...
    2. még mindig nem kaptam válasz rá, hogy a bástyával és tehiponttal mi lesz?

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Hogy miért lett törölve? Mert a "Játék Hibák, bugok és egyebek." téma továbbra is a hibák bugok jelentésére van, és nem azoknak a megtárgyalására, véleményezésére! Amennyiben nem ilyen hozzászólás érkezik kérdés nélkül kuka, mely után a következő ilyen hozzászólást spamnek vesszük, és pontozzuk.

Bástya, tehipont? mi lenne vele? Marad ahogy van. a tehi pontot külön részleteztük is, hisz az korábban tényleg csak puskaporral működött, ahogy most is, a bástyánál a puskaportartó csak nevében tartozik a puskaporhoz, növeli a sebzésed, és ennyi ;)

3. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Sziasztok. Sok mindent nem értek, mivel abbahagytam a játékot, és tegnap jöttem vissza rá.

Többek között ezt:
    "A fekete puskapor és az alkimista titka segítségével növeli az alapsebzést."
    Ez most mit jelent? Hogy csak, akkor érvényes, hogyha használatban van a puskapor? Vagy netán kitaláltak valami alkimista titka tárgyat itt seafight-be, amiről én nem tudok?

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Az Alkimista titka nem tárgy, hanem tehetség, ami a fekete puskaporral kapcsolatos, így természetesen csak annak használatával érvényesül a hatása.

Ez a tehetség az összsebzést növeli.

5. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Egyszóval, akkor a puskapor használatakor érvényes. Csak azért, akkor valami ogoun titka vagy ilyesmi lehetett volna, mert az ogoun tanösvénye, az ogoun tanösvénye, nem alkimista ösvénye. Köszi a segítséget. :):cool: