Visszajelzés Általános eszmecsere, beszélgetés nem hivatalos témákról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 2.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Aki másnak vermet ás,az sírásó vagy földmunkás..:D:DKicsi a bors,de ki törődik vele..:D:D

Røвєʀτ-o「HU」 kedveli ezt.
  2. 「тφпצs」

「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

de azt a servert beszokták zárni nem? és ha ujra nyilik akkor ujra kell kezdeni vagy marad minden?

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

És ezért béta a béta, ugyan nem lehet folyamatosan játszani, hiszen csak bizonyos időszakokban elérhető, de a könnyebb fejlődés, a fent említett "akciók" végett :)

Az utóbbi hónapokban elég gyakran megnyílt 1-2 hétre, és nem nullázták az accountokat. De ez nem garancia arra, hogy pl a jövőhéten nem fogják nullázni!

4. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Én kifejezetten örülnék neki, jobban szeretek jégkorizni, mint strandolni :p

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Realista vagyok!!! :D

6. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Én is. :D

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nekem meg tök mindegy! :D Ha nyár van akkor iszok egy jó hideg sört, de ha tél van akkor is! :D

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor DD egyben lesz pesszimista és optimista! :D

9. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Télen nem jó a sör, olyan ital kell, ami fűtőanyagként funkcionál, mint pl. a RUM! Vagy forralt bor.:p

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hm... Igazad van!!! Sör és pálinka!!! NO PROBLEM!!! :p

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én teljesen optimista vagyok, ha valamit már nem ennek megfelelően látok, akkor hagyom a fenébe és nem foglalkozok vele tovább, nem töröm magam miatta, nem idegeskedek :p Ezt úgy általában mondom... Amíg viszont látok benne kis fantáziát, kis reményt, addig várom a legjobbakat!

Xena[Hun] kedveli ezt.
  12. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

hmm gondolhatam volna minek is probálkozok inkább nézzek mecset

13. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Akkor elő egy hordó rumot! ;)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A tiltakozásnak helyt adok!

15. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

A lelkek karneválja idején a csúnya szavakat kérem mellőzni.A játék kezdeténél Hideg sör közelsége kötelező..:D:D

BISMARCK.FBI, gaborvuk és [DD] kedveli ezt.
  16. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Akkor téged sajna elütött a vonat. :( xD

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én nem sétálok részegen a sínek között, sőt, a sínek között még józanul sem :D

18. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

tisztelt DD és BP! akkor mégis hol tudnánk megbeszélni nemcsak a globálisan a játékot is érintő de főleg event ha menne rendesen alatt felbukkanó hibákat véleményeket a játékkal és annak tömérdek hibájával kapcsolatosan. még csak annyit mielőtt törölnéd a levelemet kérlek add meg lehetőségét annak a topicnak ahol a márt törölt hozzászólásom szerepelhet, amúgy veled tisztelt DD és a teljes BP vel kapcsolatban az az érzésem hogy mint a törölt hozzászólásom is bizonyítja, hogy ha valaki ír valamit a BP munkássága és dolgozói és a játék illetve annak élvezhetősége kapcsán mint az enyém is nem volt sértő de nem is magasztalta a bp elmúlt pár és hihetetlen formahanyatlását akkor az bármennyire is normálisan megfogalmazott irónia és cinizmus valamint szarkazmusmentes hátsó szándék nélküli kooperativításra figyelmet felhívó levél és még más játékos fórumosnak tetszik vagy egyetért vele a jó helyen is törölnétek nekem ezzel egy Magyarországon közel 24 éve eltűnt rendszer jellemzői jutnak eszembe. köszönjük hogy szavunk semmi más mint pusztába kiáltott szó. és azt hogy mindig demagog lenéző reagokat kapunk pedig semmi mást nem akarunk / szeretnénk csak egy élvezhető játékot ami értünk van és nem mi a BP ért.

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Hozzászólásod áthelyezve, na és a láss csodát pl ide, rajtad talán mindenki más megtalálta ezt a témát. De látom nem fárasztottad magad a keresgélésével, inkább spamelsz, végülis mennyivel egyszerűbb. :rolleyes:

Nyitsz egy topicot, adsz neki egy témát. Ha nem arról a témáról folyik a beszélgetés amit korábban megírtak, spamnek minősül, és kérdés nélkül törölhető. Teljesen mind1 hogy mit írtál, hogy a tartalma esetleg nem volna sértő. Senkit nem érdekel, ha nem a témához tartozik. Tartsuk tiszteletbe mások topicjait, ne szemeteljük tele, ha erre valaki nem képes minden egyes alkalommal megkapja a figyelmeztetését.

Örülök hogy mostanában sokan használjátok aktívan a fórumot, de mielőtt használnátok, olvassátok el, és értelmezzétek is a fórum szabályait. Így elkerülhetőek a hasonló kérdések, "miért törölték már megint a hozzászólásom? -> Mert nem olvastad el a szabályzatot és nem tudod mit lehet és mit nem lehet csinálni fórumon"

20. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior szaki

ha a karneval jatek elot par sor kotelezo kivancsi vagyok a karneval vegen mi lesz...:))) gondolom a fent emlitet vonat is iranyt valtoztat :))